Регионална сбирка на Е36-ците
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Ей ей,момент малко..къде ще е срещата последно че не ми стана ясна?Какви плацове,какви 9ки
На кръгчето няма плац...Знам само за 1 паркинг малък зад пицария Италия,където има и автомивка..Абе с 2 думи не ми става много ясно,някой да ми обясни къде моля или направо В! самото кръгче според мен е добре,защото няма повече от 1 тролей и може да се паркира отстрани,но както решите,аз съм на 1 мин път 

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Да ама като отидем 10тина коли и мястото леко ще свръши ми се струва
Ае чакаме шефовете за инфо
Да ама като отидем 10тина коли и мястото леко ще свръши ми се струва

Ае чакаме шефовете за инфо

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
казва се улица Ладога и е точно преди да влезе троея 9 в колелото (пряката в дясно),веднага в ляво има автомивка и после седва една дълга широка права за която става въпрос
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Na-Rok!
Да аз гласувам за ритуална...
А кой най-накрая ще каже къде и кога точно?
Да аз гласувам за ритуална...
А кой най-накрая ще каже къде и кога точно?

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
Нали аз се правя на майстор, така че аз ще кажа. Мястото на 9ката за което говорех е проверено, защото сме се събирали много пъти там.
Слушайте сега, на въпросната ладога наистина има автомивка, но преди нея има "тротоар" който се използва за паркинг. Веднага щом влезете по нея и подминете с няколко метра самото кръгче се качвате на тоя тротоар и се събираме там, после отиваме където си решим. Този "плац" е в непосредствена близост до кръгчето на 9ката, няма нужда да сме на самото кръгче.
Помогнете да измислим само часа - а телефонът си ще го дам на ЛС на всеки, който го поиска. Днес накрая на деня ще е написано всичко или поне така трябва да е. ОК?
Слушайте сега, на въпросната ладога наистина има автомивка, но преди нея има "тротоар" който се използва за паркинг. Веднага щом влезете по нея и подминете с няколко метра самото кръгче се качвате на тоя тротоар и се събираме там, после отиваме където си решим. Този "плац" е в непосредствена близост до кръгчето на 9ката, няма нужда да сме на самото кръгче.
Помогнете да измислим само часа - а телефонът си ще го дам на ЛС на всеки, който го поиска. Днес накрая на деня ще е написано всичко или поне така трябва да е. ОК?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

Ей, ама сте начи!!! Никой не се появи цял ден да каже нещо...
ОК, ако още има навити предлатам 19:30 на гореспоманатото паркингче до последната спирка на тролей 9 на Борово за начална среща. Аз ще съм там дори по-рано. Мобилният ми номер е 0896606735, колата ми е със стикери, ще ме познаете.
Надявам се да има ентусиасти. Ако някой има претенции, че аз се изявявам като организатор - ок, да заповяда той. Просто съм мераклия да свърша нещо...
ОК, ако още има навити предлатам 19:30 на гореспоманатото паркингче до последната спирка на тролей 9 на Борово за начална среща. Аз ще съм там дори по-рано. Мобилният ми номер е 0896606735, колата ми е със стикери, ще ме познаете.
Надявам се да има ентусиасти. Ако някой има претенции, че аз се изявявам като организатор - ок, да заповяда той. Просто съм мераклия да свърша нещо...

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
sieg написа:Ей, ама сте начи!!! Никой не се появи цял ден да каже нещо...
ОК ама за кой ден от седмицата стаа въпрос?

- sappa
- младши ентусиаст
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз не живея в посочените раиони но по цял ден всеки ден от седмицата бачкам в тях и на кр. село и в стрелбище
Сигурно често сме се засичали по булевардите ,ама като не се познаваме
С удоволствие ще идвам ама ако има начин да е по рано да не е чак 8-9 часа.
п.с.Ма ще идвам след морето че точно утр е ден за приготовления.
п.с.2 И не казахте дали приемате Е30 щото темата е написана за Е36

Сигурно често сме се засичали по булевардите ,ама като не се познаваме

С удоволствие ще идвам ама ако има начин да е по рано да не е чак 8-9 часа.
п.с.Ма ще идвам след морето че точно утр е ден за приготовления.
п.с.2 И не казахте дали приемате Е30 щото темата е написана за Е36

Приемаме всичко, няма да те върнеме, я!
СРЕЩАТА Е ЗА ДНЕС, ПЕТЪК, 19:30!
Ама нека ПОНЕ един човек да ми звънне и да каже, че ще идва, за да не си вися сам накрая...
Ако някой може да дойде, но по-късно - няма проблем ще му кажем къде сме и ще ни намери.
СРЕЩАТА Е ЗА ДНЕС, ПЕТЪК, 19:30!
Ама нека ПОНЕ един човек да ми звънне и да каже, че ще идва, за да не си вися сам накрая...

Ако някой може да дойде, но по-късно - няма проблем ще му кажем къде сме и ще ни намери.

- sappa
- младши ентусиаст
-
- sappa
- младши ентусиаст
-