искате ли 2 ри сабор вав варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 15 Май 2006, 14:44

Абе то да стане реалност това за събора , пък ще видим кой на кого по каса бира ;)

Поздрави от ФИЛИБЕТО за МОРЕТО ;)

:yes: :yes: :yes:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Otnosno sabora

Мнение от Jordanm3 » 15 Май 2006, 19:59

Аве момчета за 2-ри събор хубаво сте го решили но няма да е лошо Shell дани стане спонсор.Но за истинския манияк километрите не са от значение!!
За напред пиши на кирилица или мнениятати ще бъдат изтривани без предупреждения :!: :!: :!:
GECATA BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 15 Май 2006, 21:15

Един написа:
BraZeN написа:...

Check this out:
http://www3.telus.net/bmw/bcclassicrally/rallyrules.htm

Човек незнам откъде си го набарял тоз линк ама всъщност точно това имах предвид . Принципно такъв тип състезание също няма да е супер интересно щот по тия наще пътища тука ограниченията са меко казано прекалени и няма да е от най забавните ралита , ама все пак е вид рали пък и аз друга идея за сега нямам . Това го предложих щото смятам че тука всеки който има въобще някаква смислена идея трябва да я сподели щото ако наистина искаме събор във Варна това е единствения начин да измислим начин - с мн. предложения и идеи от които се ше изкочи нещо идеално за нашия случай . В тоя ред на мисли приканвам и други които се сещат за начин да решим проблема с липсата на читава писта около Варна да пишат :!:

ПП: първо ми хрумна тоя тип състезание щото познавам прецедателя на спортните комисари на Класик рали Златни Пясъци , та той може да ми даде съвети и най - важното - да ме свърже с организатора на цялото рали който може да помогне наистина много при организацията на едно евентуално такова състезание за БМВ-та. Пример : успял е да се уговори с полицаите без да им плаща нищо да затворят една отсечка за трафика и участниците да се изявяват спокойно.

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 15 Май 2006, 22:26

Вие нали се сещата че такова нещо като Втори събор за една година, няма нямло е и няма и да има ;)
Нещо като национална сжирка да ама събора в историята е един и един ще си остане ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Май 2006, 22:49

GIORCETO написа:Вие нали се сещате, че такова нещо като Втори събор за една година няма, нямало е и няма и да има ;)
Нещо като национална сбирка да, ама събора в историята е един и един ще си остане ;)

То това е ясно, просто неточно е пуснато питането явно... И на национална сбирка ще сме доволни тук, но нещо пистите ни се губят :evil: Успеем ли да изнамерим трасе за състезания смятам няма да има никой против да се топне в морето и да се позабавляваме, нали...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от krasi1 » 15 Май 2006, 23:28

има и малки селскостопански летища например близо до суворово които все пак не са толкова малки ако някои друг има идея да казва

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 16 Май 2006, 0:14

сега както сте афектирани от събора, и вече си представяте лудницата по варненските улици, едва ли не другата седмица, но организацията на един събор е КАНСКА мъка и просто си нямате представа с какво се нагърбвате, ПОВЯРВАЙТЕ МИ :!:

и обърнете внимание на мнението на кьоравия:

GIORCETO написа:Вие нали се сещата че такова нещо като Втори събор за една година, няма нямло е и няма и да има ;)
Нещо като национална сжирка да ама събора в историята е един и един ще си остане ;)

;)
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 16 Май 2006, 0:45

Пистата е била до осеново но не била ползвана от години и сега има повече дупки от колкото асвалт и до като си говорехме за пистата (летището) някои от групата с която си пиех кафенцето се исцепи че летището в балчик онова военното вече не било военно а часно и така на татака
разтоянието е 50 км от Варна но какво да се прави по близко маи няма къде
моля някои от балчик да каже кое как е в дествителност щото всичко е информациа на ухо :) сещате се колко е достоверна :)
относто това дето му викат втори събор аз вече писах по горе
Все пак няма да правим като конгресите на БСП ;);) по няколко в година

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 16 Май 2006, 5:54

Има писта на Калиманци, над Аксаково по пътя за Суворово. Около 12 км са. Не знам какво е състоянието й. Ако някой я види може после да говоря със собственика. Нямам време да обикалям.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Май 2006, 9:17

аз мисля, че това може чудесно да се комбинира с моята идея да обиколим градовете на България (по-големите де) и да се запознаем отблизо с хората в "тяхната къща", така че съм повече от 102 процента ЗА.
И със сигурност ще присъства поне една ( ;) ) малка Е21-чка на сбирката ;)
Ако мога с нещо да помогна съм насреща (само че ми е по-удобно по телефона, защото рядко остава време за четене на целия форум и често пропускам разни неща)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 16 Май 2006, 9:43

И със сигурност ще присъства поне една ( ;) ) малка Е21-чка на сбирката ;)
със сигурност няма да е сама :)

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Май 2006, 10:09

speedmaster написа:И със сигурност ще присъства поне една ( ;) ) малка Е21-чка на сбирката ;)
със сигурност няма да е сама :)

:bowdown: :yes:
както едно време, а ;)
Нямам търпение:)
Извинявам се за офф-топика, който е чел историите ни със Спийдмастера, ще разбере какво се случва в сърцето ми при спомена за две малки акулки, обикалящи улиците :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

варненския разкош
Аватар

Мнение от STR » 16 Май 2006, 13:51

относно акулките,събираме се всяка седмица във Варна.Имаме 6-7 коли.Е21 е велик автомобил,но това може да го разбере само човек които е сядал зад волана на такава кола.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 16 Май 2006, 15:18

Engi написа:.... организацията на един събор е КАНСКА мъка и просто си нямате представа с какво се нагърбвате, ПОВЯРВАЙТЕ МИ :!:

и обърнете внимание на мнението на кьоравия:
....
;)

Вярвай ми, имам представа за какво става въпрос ;)
И без да се заяждам колега, прочете ли цялата тема или само последната страница :?: :?: :?: И като видя коментара на GIORCETO , който е напълно прав разбира се, че 2 събора за 1 година няма как да станат, не прочете ли отдолу и моя отговор :?: :bchug:
То това е ясно, просто неточно е пуснато питането явно... И на национална сбирка ще сме доволни тук, но нещо пистите ни се губят Успеем ли да изнамерим трасе за състезания смятам няма да има никой против да се топне в морето и да се позабавляваме, нали...
Изображение
Изображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 16 Май 2006, 15:26

..."ша одиме на Варна"...
тва е най любимия ми град..айдееееее

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия