След БМВ Събор 2006
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Иво написа:Чудя ви се понякога много. През живота си съм счупил и изкъртил толкова много неща ама в тоя хотел ми беше кофти заради името на клубчето. Но мога да се забавлявам и без да руша, честно казано се смях доста и си изкарах чудесно, макар да не видях доста от вас, защото бях каше
не си рушил, защото не можа да изтрезнееш до толкова, че да счупиш нещо, в неделя сутрин гледаше като електроженист

///M Power написа:Шуши написа:Nikolay1 написа:Как бе хотела беше доволен заедно с охраната, рецепционистката, барманчето във фоаето, господа полицаите и още нещо![]()
Чановете рулзз
Е кое му беше доволното на хотела? В нашата стая имаше само 2 легла, нито нощно шкафче нито столове нищо![]()
И чакахме 1ч да освободим стаята
Се едно сме някви престъпници, тая на рецепцията ни гледаше супер брутално
Събора беше супер хотела беше ужасен
ако си дошъл в събота не се и съмнявам че са те гледали накриво...след наще изпълнения предишната вечер
хм странно, на нас освобождаването ни отне 2 мин, като даже приеха на доверие какво сме яли от мини бара и направиха отстъпка щото единия сникерс беше само наръпан

п.с.
и женичките винаги се държаха любезно
Не че искам да се хваля,не че бях в организяцията,не че от тоя събор трябва да гледам ДВД-то за да разбера къде съм бил аз и какво е станало,не че ми простиха отсъствието в петъчния РАБОТЕН ден,не че нещо,НО ОТ СЕГА ПОЖЕЛАВАМ АДСКИ НЕРВИ на организаторите на 6-тия Национален БМВ събор.
Само ще ви кажа
Момчета и момичета,за мен тази година организацията вдигна доста нивото и трябва да сте АДСКИ добри догодина.
Може би тук е мястото да благодаря на няколко души който останаха извън кадър в цялото мероприятие
1.На Васил Вълчев от БГ Радио - за възможността да се изявя в ефир и да кажа няколко думи за Събора.
За съжаление в момента на излъчването на интервюто бях на пистата и опъвах трансперанти и ще помоля Васко ако има възможност да ми предостави запис,ако има такъв - за поколенията
2-ро но НЕ на последно място на момчетата от АВТОМОБИЛЕН СПОРТЕН КЛУБ "ДРАКОН" - Вие си знаете какво ни костваше това мероприятие
А на всички БМВ ентусиясти ще кажа - ЗА мен беше удоволствие да работя с Вас.Ще се радвам и на бъдещи съвместни проекти
Само ще ви кажа

Може би тук е мястото да благодаря на няколко души който останаха извън кадър в цялото мероприятие

1.На Васил Вълчев от БГ Радио - за възможността да се изявя в ефир и да кажа няколко думи за Събора.
За съжаление в момента на излъчването на интервюто бях на пистата и опъвах трансперанти и ще помоля Васко ако има възможност да ми предостави запис,ако има такъв - за поколенията

2-ро но НЕ на последно място на момчетата от АВТОМОБИЛЕН СПОРТЕН КЛУБ "ДРАКОН" - Вие си знаете какво ни костваше това мероприятие
А на всички БМВ ентусиясти ще кажа - ЗА мен беше удоволствие да работя с Вас.Ще се радвам и на бъдещи съвместни проекти

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
nqkoisi написа:незнам каде да я пусна тази тема преместете я кадето прецените но искам да помоля някой да ми даде някав хостинг да кача една кмпилация от събора 10-ина мин е 240 мб
опитай тук:
http://hosting.data.bg/bmw/
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
pAbLo написа:....
А тоя Пабло, к'ъв простак е не е истина!!!!

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Тя тая табелка освен на твоя врат вися и на моя, а Пабло верно е много голям 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4