Събор 2006 - стикерите с номерата

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 02 Май 2006, 14:33

Penchev написа:
п.с. Тази година като организатор,съм длъжен да сложа глупавия стикер на колата си - в предишни години ,дори не съм го правил ;)
Стига дребнавост - нека сме над нещата,момчета :!:

Георги Пенчев

Немой с рого стикера не е глупав, освен това е точка в договора за спонсорство.

п.п. Аз също съм с номер на късмет, въпреки че миналата година аз ги печатах ;) за мене това е верния подход

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Май 2006, 1:42

Ще го напиша един единствен път и смятам, че с това темата за номерата ще бъде приключена.

Докато моето име е сред главните организатори и респективно сред материално отговорните лица, никакви далавери и уговорки няма да стават. Държа на името си, което съм изградил сред вас и не се е родил този, който ще ме накара да предам вашето доверие. Това важи и за Жоро Пенчев и Илиян, които заедно с мен носят отговорност за този клуб и респективно за събора.

Първите трима човека, които изтеглиха стикери са ми близки приятели и бяха с мен когато взех стикерите от печатницата. И какво от това .. паднаха им се номера, които определено не са по вкуса им. Щом на тях не съм дал желаните номера, сами си правете сметката дали на друг ще дам да си избира. Това надявам се е достатъчно. Ако още веднъж прочета съмнение за това, че някой ще си избира номер - ще го приема като лична обида към мен, останалите хора от организациата, името на клуба и всичко онова, което сме дали и жертвали за да можем да ви поднесем едно перфектно изпипано мероприятие. Знаете предполагам поговорката за казаната дума и хвърления камък!

Номерата от 1 до 10 са единствените, които се пазят за определени хора. Защо ли?
Номер 1 трябва да бъде за председателя на клуба. От 2 до 6 са за УС и КК на клуба за да могат да бъдат разпознавани в случай, че се наложи да се взима решение за промяна, прекратяване или друг въпрос около събора. Това са хората, от които зависи всичко и те трябва да се отличават.

Ако имате други въпроси, пишете но преди това помислете за начина, по който ще ги зададете. Ако проявите интерес мога да се впусна в обяснения за това, че докато вие подготвяте колите си за събора ние правим събора, че докато вие ще пиете студена бира в първия ден на събора то ние ще сме на пистата със спонсорите в опити да постигнем договорка за местоположения на транспаранти и пр, че докато вие в събота ще се състезавате, то ние ще мислим как да могат повече хора да вземат участие, че докато вие излагате автомобилите си на конкурсите и се борите за чудесните статуетки и награди, то ние нямаме право да участваме с тях не защото са ни грозни колите, а защото така сме решили за правилно. Помнете това всеки път, когато решите да замесите имената ни в съмнения за уговорки.

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 03 Май 2006, 12:15

Аз не мога да разбера,защо при положение,че тази година организацията и цялата програма са толкова добре подготвени,трябва да се Издребнява за някакви си номера... :?: :!: Кой каквото си изтегли и това е...каво значение има............. :!: (лично мнение) Дайте да не усложняваме наистина работата на организаторите :!:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Май 2006, 22:55

Всички рекламни материали ,които бяха изискани от групите ни по райони/региони са разпратени и утре ще се получават на представените на мен адреси :D :D

Разпределете си ги и се подготвяйте за жестокото събитие :twisted: :twisted: :twisted:

Дами и Господа :arrow: пожелавам на всички вас,много положителни емоции,много весели мигове и много разум по време на така дългоочакваният от всички нас събор Пловдив 2006 :!: :D :D :D

С уважение : Георги Пенчев Пенчев , член на УС - БМВ клуб България
Изображение

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 03 Май 2006, 23:12

The 5th element написа:Аз не мога да разбера,защо при положение,че тази година организацията и цялата програма са толкова добре подготвени,трябва да се Издребнява за някакви си номера... :?: :!: Кой каквото си изтегли и това е...каво значение има............. :!: (лично мнение) Дайте да не усложняваме наистина работата на организаторите :!:

Да в крайна сметка това са номера които ще стоят на колите ви три дена и дали си бил с номер 77 или 111 не виждам голямо значение ...

Penchev написа:Всички рекламни материали ,които бяха изискани от групите ни по райони/региони са разпратени и утре ще се получават на представените на мен адреси

За което благодаря много ;)
Читави сте ей :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vase F1 » 04 Май 2006, 10:54

Аз пак не разбрах в Пловдив от къде ще ги вземем :(
България над всичко
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 04 Май 2006, 11:40

ОТ МЕН 8) 8)
Ефтино ГИ ПРОДАВАМ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Довечера на Коктейл Бар Даяна след 21 който има желание да мине и да си вземе - ПЛАКАТИ и Флаери.НОМЕРАТА в петък!!!!
Ще го познаете-около него има 3 плаката и в самото кафе също :mhihi: :mhihi:
и е на Възлово кръстовище :P

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 04 Май 2006, 19:06

На всички групи ли им пристигнаха материалите за събора ?
Защото мойте не дойдоха :confused: :(

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 04 Май 2006, 20:31

нашите материали пристигнаха
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ВЕТЕРАНЪТ
Аватар

Мнение от roko » 04 Май 2006, 20:53

Ловеч също е в плакати!
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от KAIL_77 » 04 Май 2006, 22:14

За Русе също пристигнаха 2 доволно големи чувала с реклама.
Благодарности на Г. ПЕНЧЕВ !!! :yes: :clap:
Колкото можах днес раздадох и разлепих из града. Жалко само, че материалите пристигнаха в последния момент и най-вероятно няма да привлекат нови мераклии, но поне да разберат и видят хората как се прави СЪБОР! :twisted:
За номерата не виждам какво има да се коментира повече, колегата АСЕН е обяснил подробно в поста си по-горе.

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия