Зимно каране, сряда 25.01
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
ми ние говорихме за тръгване към 8 а да се събереме към 7... така че ако можеш към 8 да доидеш ще сме там... докато се организираме препдолагам че поне 20:15 най-рано да тръгнем!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
аз мисля да взема и камерата. само незнам дали ще има при кого да се кача.ако има ниакои навит да ни кчи 2-ма нека драсне едно лс. да знам дали да идвам изобщо.
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
Дилян Пенчев написа:ми ние говорихме за тръгване към 8 а да се събереме към 7... така че ако можеш към 8 да доидеш ще сме там... докато се организираме препдолагам че поне 20:15 най-рано да тръгнем!
Ами добре до 8 -8:15 ще дойда ... да не тръгнете без мен ей...!
Взел съм камерата - права страшни филмчета

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
абе аз мога да доида с ПОлото ама то нестава за въртене а само за возене 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
настилката не беше като в понеделник,но пак имаше фън 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
УНИКАЛНО !!! просто нямам думи
тръгнахме от Еко колона от 6 Баварц ( Е30ката на Явор, Е30ката на иПенчев, Е36цата на Мамук, Е36цата на момчетата от Самоковската група
Е46цата на ГаД, е30ката на Вени и Маздата на Вичо в последствие се присъедини и Сами със бесната баничарка ) и поеехме към "пистата". По пътя на горе шоу кой знае какво нямаше, но КОЛОНАТА ОТ БМВ-та НЕ СЕ РАЗКЪСА, по-бързите изчакваха и общо взето пътувахме заедно.Няколко километра след Железница почнаха да се появяват и отделни заснежени участъци, с което е логично да се появят и първите изпълнения
. Разбира се най-активни бяха Пенчев, Явор, а Вичо палаво попиваше ръчната
. След отклонението за Плана настиката вече беше богато заснежена и всички до един започнаха да изпълняват зашеметяващия танц на баварските машини. Горе (незанам как се нарича мястото
) обърнахме и поехме по обратния път, разбира се по подобаващ начин
. Сами по подобаващ начин се вклиучи в колоната, а именно (поради липса на място за обратен завой) назад по завойте. На няколко пъти се провеждаше спасителна операция на оказалия се пв ръцете на Сами безпомощния пикап
За съжаление няколко борчетра, както и единия стоп дадоха фира , но шоуто мисля че си заслужаваше !!! Гледката да виждаш пред себе си колона от 6 БМВ-та който се опитват да изправят завойте е неописуема !!! На "площатчето пред някаква кръчма всички показаха че техните машини могат да се движът и в кръг
Връщането не беше в колона, а по двама тримца
Сами, Милър и компания останаха да използват и останалия сняг, а Другите си тръгнахме
Това упражнение трябвада се прави по-често, защото наистиан ина какво да покажат немските машини

тръгнахме от Еко колона от 6 Баварц ( Е30ката на Явор, Е30ката на иПенчев, Е36цата на Мамук, Е36цата на момчетата от Самоковската група

Това упражнение трябвада се прави по-често, защото наистиан ина какво да покажат немските машини
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
филмовия матерял мисля ще разкаже по добре.иначе си изкапрах супер особенно когато се качих при сами и карането на задна около километър бяха ...................... а после леле маикоооооооооооооооо
вичо по добре да каже какво се виждаше от зад щот аз немога да опиша какво беше усещането в Баничарката. БАНИЧАРКА ПАУАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
вичо по добре да каже какво се виждаше от зад щот аз немога да опиша какво беше усещането в Баничарката. БАНИЧАРКА ПАУАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
То и аз немога да опиша, това ако не се види... няма как да се опише!
просто немога да повярвам, че една баничарка може такива работи!!!
Дори е трудно да се следва това чудо, което върви само на страни! Сами е нечовек. Просто не е истина... Аз си мислех, че ползвам ръчната. Леле мале. Описва завойте толкова красиво, както Гео Милев свойте герои
Представям си какво е било вътре. Имаше едно предаване "Гол след Гол" , е Сами показа нагледно "Дрифт след Дрифт" и то с БАНИЧАРКА!!! Ай лиле хафте! Бе не се описва това. Аз се накефих максимално!
Пък да не говоря като карах след Mamouk-чето... какви пергели извади! Просто няма такива и мина на 5 сантиметра (с линийка ги премерих) от мантинелата, направо си го влечеше, като магнит и то бая здрав, ама успя най накрая да я вкара в пътя!
Веселбата беше 6-чка!
п.с. ние с Mamouk-чето ви напуснахме по-раничко, че накрая успя да ми свърши и нафтата
Ама стигнах до вкъщи де. Е няма такова преживяване, другия път - ПАК! И дано има още маааааааааааалко сняг...
п.п.с. и се извинявам на ГаД, че щеше да ме целуне по бронята, ама големи кратери имаше там и за това спрях...
Какво му трябва на човек...
хубав заснежен път и една ........
БАНИЧАРКА!

Пък да не говоря като карах след Mamouk-чето... какви пергели извади! Просто няма такива и мина на 5 сантиметра (с линийка ги премерих) от мантинелата, направо си го влечеше, като магнит и то бая здрав, ама успя най накрая да я вкара в пътя!
Веселбата беше 6-чка!
п.с. ние с Mamouk-чето ви напуснахме по-раничко, че накрая успя да ми свърши и нафтата

п.п.с. и се извинявам на ГаД, че щеше да ме целуне по бронята, ама големи кратери имаше там и за това спрях...

Какво му трябва на човек...
хубав заснежен път и една ........

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Всичко което може да кажем ще е малко... чакаме филмовия материал от Лекс с апаратчето ... беше се заложил на стратегическо место на единия от бесните завой със апаратчето на стативчето и филмчетата са невероятни!!!
ПО едно време ми падна пердето и правех някви нечовешки дрифтове с по 60-70 км/ч
А звукът на шестака разкъртващ гората е неописуем и може само човек който седи навън на около 50-100 метра и слуша как приближава с рев червения комбинатор с вратите напред знае за какво става дума
МИсля че на филмчетата ще се чуе и види
А иначе слизането на долу беше класика ... Сами направо преобърна разбиранията ми за дрифт с дизелова баничарка с предно предаване
Имаше много луди изпълнения на слизане.... нали Сами

ПО едно време ми падна пердето и правех някви нечовешки дрифтове с по 60-70 км/ч

МИсля че на филмчетата ще се чуе и види

А иначе слизането на долу беше класика ... Сами направо преобърна разбиранията ми за дрифт с дизелова баничарка с предно предаване

Имаше много луди изпълнения на слизане.... нали Сами

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
НЕРЕАЛНА ВЕЧЕР!
Пенчев ти не си човек как я държиш Е30-ката честно!!!!Толкова пъти си мислех ай ся олетехме ама не все не се оказвах прав
Клипчетата ги качвам в момента надявам се след час да са готови. Картинката двамата със адаша на сред гората в адската тъмница на -20 и по едно време се чуваше адския рев и след още малко вълка изкачаше от завоя взимайки го на адския дрифт е неописуема! Супер вечер наистина и не на последно място искам да благодаря на Дилян Пенчев че се смили над мен и ме качи та не останах сам на сред ОМВ-то
Мерси наистина
п.с. когато филмчетата са готови ще пусна тема във Видео форума
п.п.с искам да благодаря много и на Сами който ме докара до нас и ми показа малко техника на шофиране

Пенчев ти не си човек как я държиш Е30-ката честно!!!!Толкова пъти си мислех ай ся олетехме ама не все не се оказвах прав

п.с. когато филмчетата са готови ще пусна тема във Видео форума

п.п.с искам да благодаря много и на Сами който ме докара до нас и ми показа малко техника на шофиране

Последна промяна LeX на 26 Яну 2006, 1:07, променена общо 1 път

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5