Зимно каране, сряда 25.01

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 25 Яну 2006, 16:29

мен 7 не ме устройва.. поне 8 да беше?

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 25 Яну 2006, 16:33

ми ние говорихме за тръгване към 8 а да се събереме към 7... така че ако можеш към 8 да доидеш ще сме там... докато се организираме препдолагам че поне 20:15 най-рано да тръгнем!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 25 Яну 2006, 16:58

аз мисля да взема и камерата. само незнам дали ще има при кого да се кача.ако има ниакои навит да ни кчи 2-ма нека драсне едно лс. да знам дали да идвам изобщо.
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 25 Яну 2006, 18:57

Дилян Пенчев написа:ми ние говорихме за тръгване към 8 а да се събереме към 7... така че ако можеш към 8 да доидеш ще сме там... докато се организираме препдолагам че поне 20:15 най-рано да тръгнем!

Ами добре до 8 -8:15 ще дойда ... да не тръгнете без мен ей...!

Взел съм камерата - права страшни филмчета :)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 25 Яну 2006, 19:00

абе аз мога да доида с ПОлото ама то нестава за въртене а само за возене ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 25 Яну 2006, 19:54

А всъщност къде на Витоша ще ходи да се кара,че аз евентуално ще зкъснея???

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 25 Яну 2006, 22:31

настилката не беше като в понеделник,но пак имаше фън :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 25 Яну 2006, 22:33

по-подробен расказ?
Изображение

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 25 Яну 2006, 23:29

УНИКАЛНО !!! просто нямам думи :)
тръгнахме от Еко колона от 6 Баварц ( Е30ката на Явор, Е30ката на иПенчев, Е36цата на Мамук, Е36цата на момчетата от Самоковската група :) Е46цата на ГаД, е30ката на Вени и Маздата на Вичо в последствие се присъедини и Сами със бесната баничарка ) и поеехме към "пистата". По пътя на горе шоу кой знае какво нямаше, но КОЛОНАТА ОТ БМВ-та НЕ СЕ РАЗКЪСА, по-бързите изчакваха и общо взето пътувахме заедно.Няколко километра след Железница почнаха да се появяват и отделни заснежени участъци, с което е логично да се появят и първите изпълнения :). Разбира се най-активни бяха Пенчев, Явор, а Вичо палаво попиваше ръчната :twisted: . След отклонението за Плана настиката вече беше богато заснежена и всички до един започнаха да изпълняват зашеметяващия танц на баварските машини. Горе (незанам как се нарича мястото :( ) обърнахме и поехме по обратния път, разбира се по подобаващ начин :twisted: . Сами по подобаващ начин се вклиучи в колоната, а именно (поради липса на място за обратен завой) назад по завойте. На няколко пъти се провеждаше спасителна операция на оказалия се пв ръцете на Сами безпомощния пикап :) За съжаление няколко борчетра, както и единия стоп дадоха фира , но шоуто мисля че си заслужаваше !!! Гледката да виждаш пред себе си колона от 6 БМВ-та който се опитват да изправят завойте е неописуема !!! На "площатчето пред някаква кръчма всички показаха че техните машини могат да се движът и в кръг :twisted: Връщането не беше в колона, а по двама тримца :) Сами, Милър и компания останаха да използват и останалия сняг, а Другите си тръгнахме :)

Това упражнение трябвада се прави по-често, защото наистиан ина какво да покажат немските машини
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 25 Яну 2006, 23:30

sami да разкаже :mhihi:

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 26 Яну 2006, 0:15

филмовия матерял мисля ще разкаже по добре.иначе си изкапрах супер особенно когато се качих при сами и карането на задна около километър бяха ...................... а после леле маикоооооооооооооооо
вичо по добре да каже какво се виждаше от зад щот аз немога да опиша какво беше усещането в Баничарката. БАНИЧАРКА ПАУАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Яну 2006, 0:32

То и аз немога да опиша, това ако не се види... няма как да се опише! :bowdown: просто немога да повярвам, че една баничарка може такива работи!!! :shock: :shock: :shock: Дори е трудно да се следва това чудо, което върви само на страни! Сами е нечовек. Просто не е истина... Аз си мислех, че ползвам ръчната. Леле мале. Описва завойте толкова красиво, както Гео Милев свойте герои :shock: Представям си какво е било вътре. Имаше едно предаване "Гол след Гол" , е Сами показа нагледно "Дрифт след Дрифт" и то с БАНИЧАРКА!!! Ай лиле хафте! Бе не се описва това. Аз се накефих максимално! :twisted: :twisted: :twisted:

Пък да не говоря като карах след Mamouk-чето... какви пергели извади! Просто няма такива и мина на 5 сантиметра (с линийка ги премерих) от мантинелата, направо си го влечеше, като магнит и то бая здрав, ама успя най накрая да я вкара в пътя!

Веселбата беше 6-чка!

п.с. ние с Mamouk-чето ви напуснахме по-раничко, че накрая успя да ми свърши и нафтата :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама стигнах до вкъщи де. Е няма такова преживяване, другия път - ПАК! И дано има още маааааааааааалко сняг...

п.п.с. и се извинявам на ГаД, че щеше да ме целуне по бронята, ама големи кратери имаше там и за това спрях... :uups:

Какво му трябва на човек...
хубав заснежен път и една ........ :arrow: :arrow: :arrow: БАНИЧАРКА!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 26 Яну 2006, 0:35

Всичко което може да кажем ще е малко... чакаме филмовия материал от Лекс с апаратчето ... беше се заложил на стратегическо место на единия от бесните завой със апаратчето на стативчето и филмчетата са невероятни!!!
ПО едно време ми падна пердето и правех някви нечовешки дрифтове с по 60-70 км/ч :mhihi: А звукът на шестака разкъртващ гората е неописуем и може само човек който седи навън на около 50-100 метра и слуша как приближава с рев червения комбинатор с вратите напред знае за какво става дума ;)
МИсля че на филмчетата ще се чуе и види :mhihi:

А иначе слизането на долу беше класика ... Сами направо преобърна разбиранията ми за дрифт с дизелова баничарка с предно предаване :mhihi:
Имаше много луди изпълнения на слизане.... нали Сами :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 26 Яну 2006, 0:38

некви малолитражки и прочие ;)
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 26 Яну 2006, 0:52

НЕРЕАЛНА ВЕЧЕР!
Пенчев ти не си човек как я държиш Е30-ката честно!!!!Толкова пъти си мислех ай ся олетехме ама не все не се оказвах прав :D Клипчетата ги качвам в момента надявам се след час да са готови. Картинката двамата със адаша на сред гората в адската тъмница на -20 и по едно време се чуваше адския рев и след още малко вълка изкачаше от завоя взимайки го на адския дрифт е неописуема! Супер вечер наистина и не на последно място искам да благодаря на Дилян Пенчев че се смили над мен и ме качи та не останах сам на сред ОМВ-то :mhihi: Мерси наистина ;)

п.с. когато филмчетата са готови ще пусна тема във Видео форума ;)

п.п.с искам да благодаря много и на Сами който ме докара до нас и ми показа малко техника на шофиране :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна LeX на 26 Яну 2006, 1:07, променена общо 1 път
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия