Предложение към пловдивската група!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
///milko way написа:Тъжно,тъжно
Ами за да не е тъжно можеш да почнеш да ходиш на сбирките, ако имаш желание разбира се. Както и всички други в тоя форум от Пловдив, дето влизат тук но не идват на сбирки. А, че е тъжно - тъжно е и то при положение, че Е36-те в Пловдив станаха повече от колкото Голфовете и Кадетите взети заедно

Dimitar написа:///milko way написа:Тъжно,тъжно
Ами за да не е тъжно можеш да почнеш да ходиш на сбирките, ако имаш желание разбира се. Както и всички други в тоя форум от Пловдив, дето влизат тук но не идват на сбирки. А, че е тъжно - тъжно е и то при положение, че Е36-те в Пловдив станаха повече от колкото Голфовете и Кадетите взети заедно.
Еееее,Мите пропуснал съм няколко сбирки и ти знаеш защо
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Теб пък въобще несъм те имал предвид. Ставаше въпрос, че във форума има доста хора от Пловдив, които въобще не са идвали. Ама то всичко е въпрос на желание де, затова немога да съдя никой. Пък и аз последните няколко пъти несъм идвал, ама то се знае защо
.

Georgi написа:Какво стана Ве хора?Май в Пловдив няма вече БМВ ентусиати.
Май вече не сме достойни за вниманието на Пабло,Спарко,Гръка...и още много други знайни и незнайни БМВ ценители.
Тъжно а?
Спарко е на Морето за целия сезон.
Аз бях,след две седмици пак заминавам тъй че сорри майна нищо лично

И ВСИЧКИ ОТ ГРУПАТА ИМАТЕ ПО-ЗДРАВИ от Бат БУЛЛИ

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
За днес незнам, ама в четвъртък от 20:00 със сигурност ще има. Последния път беше добре (като изключим музиката
). Просто в тия жеги, в 16:00 е супер несериозно да се изпраскаме на оня полигон - ще хванем слънчев/топлинен удар
.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Тоя четвъртък дето идва къде сме - последно се говореше за Центръл парк в Тракия от 20:00 часа - така ли остава или има други предложения. Дайте да се уточним.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Някой спомена, миналия четвъртък за р Романтика(как звучи само среща на авто-форум)
Аз съм по-навит за Сентрал Парк-Тракия 20,00 часа.
Аиде другите да казват!

Аиде другите да казват!

- Tod
- ентусиаст
-
Чакахви до 20,10 в Сентрал Парк и се наложи да тръгна!
Продадох мача, порстете!
Времето беше много пивко, сигурно сте си изкарали супер, завиждам ви и се извинявам за снощи!

Продадох мача, порстете!

Времето беше много пивко, сигурно сте си изкарали супер, завиждам ви и се извинявам за снощи!
- Tod
- ентусиаст
-
sparco написа:Tod написа:Брей, само тримата ли сме ЗА , другите да не сте по морето и да смятате, там да оставате цялото лято!![]()
Аз работя на морето ако някой има път насам ще се радвам.Цял ден съм в Аквапарк в Слънчев бряг,питайте за момчето дето прави гмурканията те ще ви насочат.
С удоволствие но догодина

63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5