Благодарности!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
За мен това беше първи събор на който присъствам и също искам да благодаря на всички направили това събитие реалност. Ма си нямате идея колко сте Читави момчета!
Има и едни други читави хора дето искам да спомена тук,а именно Андро и Роската,липсвахте ми
Също лично благодаря на Киро и Явор за хелпа при подготовката на колата
Има и едни други читави хора дето искам да спомена тук,а именно Андро и Роската,липсвахте ми

Също лично благодаря на Киро и Явор за хелпа при подготовката на колата

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Киро и Явор наистина са си свършили добре работата, защото единствената Е28-ца, която видях на събора, беше зелена, ама МНОГО ЗЕЛЕНА
Относно събора. Нямам думи хора, мисля какво да напиша от няколко дни (то нямах и нет), но противно на очакванията, май ще бъда малко по-кратък. Първо суперлативите, после ще ви мрънкам. Благодаря ви хора, благодаря! Че ни доставихте това удоволствие, страшно се кефих. На моменти просто се кикотех от кеф, защото гумите направо се гърчеха по асфвалта. През целия събор все имаше някой "дивак", който тормозеше баварката си до червено. Е тва се изкаше, пушек до небесата! Толкова много баварци, толкова много пушек, трябва да призная - страхотен купон! Просто няма друго такова събитие и се радвам, че успяваме да сме уникални. Сега гледам снимките и ми става адски гадно, че е свършил, а след 1-2 месеца ще ми се реве. Грасувам ЗА летен събор:) И ако баварците не са на maxbimmer.com ниво, това не ни пречи да сме уникални - е те такива пияници нема никъде
Ае вие наред ли сте? Тоя хотел през цялото време се тресеше, аларми, форсажи, псувни, шутове, чудесии. На сутринта нямаше нито една капка безалкохолно (пък и алкохолно), кафето също го нямаше. Е те такива купони нема никъде. Страшни пичове сте! (и пички).
Наистина много, ама много ме е яд, че заваля. И то не само заваля, ама си ни ебеше през цялото време тоя климат. И тъпото е, че рано сутрин времете е ОК, ама следобяд е трагедия. Мамка му мръсна и климат... Стоях малко на гонките, като пропуснах доста от тях, конкурсите и те се поосраха, какво ли не пропадна. Отделно тия от хотела се направиха на гъзове и пропуснах нещото, на което много мислех да се кефя - гала вечерята с наградите, като зрител разбира се. Но уви, нямаше места. И тук е мястото да похваля всички организатори - изглежда се изкъртихте от работа и имате и нашето благодаря от Видин. Браво, че не се скатахте, евала, че се жертвахте, за да покажем коя е МАРКАТА. Ако всеки от нас предприема поне по един такъв ход всичко ще е ок. Съжалявам, че никой не познавах, съжалявам, че не бях с БМВ, съжалявам, че май бяхме само две коли на нашия мизерен град. Но на събора определено има много хора, които ми допаднаха и с които се запознах. Това за мен е най-важното - че се запознах с нови хора, защото утре всичко може да стане. Туко виж зимния събор ме видите мен и баща ми да се пускаме съответно с Е30 и Е34;)
Благодаря на TheBoss за настаняването и му е простено, както на всички останали, че нямаше места за нас в хотела, макар, че нашата прошка въобще не е нужна. По-скоро е нужна за собствениците на хотела.
Групата от ВИДИН - само така ви искаме ЕЙ!
бтв, ние бяхме с един кафеникъв ГОЛФ 2, който май се оказа 1.8, а не 1.6. Към човека с 325 шпер - човече, внимавай в тоя дъжд...
Чао, аз се запътвам да тегля клипове.

Относно събора. Нямам думи хора, мисля какво да напиша от няколко дни (то нямах и нет), но противно на очакванията, май ще бъда малко по-кратък. Първо суперлативите, после ще ви мрънкам. Благодаря ви хора, благодаря! Че ни доставихте това удоволствие, страшно се кефих. На моменти просто се кикотех от кеф, защото гумите направо се гърчеха по асфвалта. През целия събор все имаше някой "дивак", който тормозеше баварката си до червено. Е тва се изкаше, пушек до небесата! Толкова много баварци, толкова много пушек, трябва да призная - страхотен купон! Просто няма друго такова събитие и се радвам, че успяваме да сме уникални. Сега гледам снимките и ми става адски гадно, че е свършил, а след 1-2 месеца ще ми се реве. Грасувам ЗА летен събор:) И ако баварците не са на maxbimmer.com ниво, това не ни пречи да сме уникални - е те такива пияници нема никъде

Наистина много, ама много ме е яд, че заваля. И то не само заваля, ама си ни ебеше през цялото време тоя климат. И тъпото е, че рано сутрин времете е ОК, ама следобяд е трагедия. Мамка му мръсна и климат... Стоях малко на гонките, като пропуснах доста от тях, конкурсите и те се поосраха, какво ли не пропадна. Отделно тия от хотела се направиха на гъзове и пропуснах нещото, на което много мислех да се кефя - гала вечерята с наградите, като зрител разбира се. Но уви, нямаше места. И тук е мястото да похваля всички организатори - изглежда се изкъртихте от работа и имате и нашето благодаря от Видин. Браво, че не се скатахте, евала, че се жертвахте, за да покажем коя е МАРКАТА. Ако всеки от нас предприема поне по един такъв ход всичко ще е ок. Съжалявам, че никой не познавах, съжалявам, че не бях с БМВ, съжалявам, че май бяхме само две коли на нашия мизерен град. Но на събора определено има много хора, които ми допаднаха и с които се запознах. Това за мен е най-важното - че се запознах с нови хора, защото утре всичко може да стане. Туко виж зимния събор ме видите мен и баща ми да се пускаме съответно с Е30 и Е34;)
Благодаря на TheBoss за настаняването и му е простено, както на всички останали, че нямаше места за нас в хотела, макар, че нашата прошка въобще не е нужна. По-скоро е нужна за собствениците на хотела.
Групата от ВИДИН - само така ви искаме ЕЙ!

бтв, ние бяхме с един кафеникъв ГОЛФ 2, който май се оказа 1.8, а не 1.6. Към човека с 325 шпер - човече, внимавай в тоя дъжд...

Чао, аз се запътвам да тегля клипове.
BMW only!
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
През целия събор все имаше някой "дивак", който тормозеше баварката си до червено.
Koй ли е па тоя?Как не го е срам!

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Точно ти! Виж как престъпника се връща на местопрестъплението! Човек ли си, къв си - превключи на тая трудна 2-ра скорост ве зел го дявол
Ходя си аз и чувам вумвумвувмвъум грррр прекъсване на змей, ама няма кой да влючи 2-ра
Това му се вика тормоз. А съм си мислел, че гледате да не ги драснете некъде
Интересно в неделя кой беше по-учукан - колите или вие самите 

BMW only!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
То да беше само той.
Тея дет караха нормално се брояха на пръсти. . . на една ръка.
Тея дет караха нормално се брояха на пръсти. . . на една ръка.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
amd написа:....
човек,
напълни ми душата от кеф

толкова хубаво си описал всичко и толкова много се радвам, че така ти е харесало. Асен ще припадне от кеф след малко, като го прочете това, убеден съм. А и останалите, които му помагаха.
И няма значение какво караш в момента, важно е какво е в сърцето ти

Мисля, че за организаторите няма по-голяма награда от мнения като твойте.
Ати[/quote]
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Кво става сега ... казвайте къде може да се организираме на морето да се съберем 200 300 човека
аз викам по тия надолу, Приморско, Китен Синеморец
Ако не НЕсебър Влас и Сл. Бряг и тва е 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
eeййй читави сти ако организираме нещо на морето ще сме МНОГО ЧИТАВИ

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
AMD, човече не съм чак пък толкова луд бе!
Аз колата си я паза като очите!Но все пак ако те интересува...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=19179
Това е човека!
...за по накратко DEDATA!

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=19179
Това е човека!
...за по накратко DEDATA!

- InvisibleMan
- младши ентусиаст
-
Искам да попитам - ще може ли някой да напише какви са "резултатите" от конкурсите?
Най-добро ретро БМВ
Най-добро Е30
Най-добро Е34
и тн.
Ако ги пише някъде, моля да ми изтриете мнението.

Най-добро ретро БМВ
Най-добро Е30
Най-добро Е34
и тн.
Ако ги пише някъде, моля да ми изтриете мнението.

- Новини
-
Конкурси:
* Най-добро ретро БМВ (за произведени преди 1983г. включително автомобили)
1. Стефан Василев - E28 520i
NeoPrint
2. Христо Иванов - E21 323
BESSNIA
3. Иван Минков - E21
* Най-добро Е30
1. Петър Величков - 325i
MadPetio
2. Георги Георгиев - 318iS
Simpleman
Христо Банчев - 320i
* Най-добро Е34
1. Сотир Димитров
2. Тони Краваев - 520i
3. Радослав Тодоров - 520i
* Най-добро Е36
1. Иво Войков - 318iS
FastAndFurious
2. Георги Sid- 325i
SID
3. Георги Христов - 318iS
* Най-добро BMW сред останалите модели
1. Виктор Миленков - E46 320i
gazzzar
2. Венцислав Герасимов - Е46 330D Touring
3. Павел Соколов - Е39 520i
Lucky
* Оптичен тунинг
1. Иво Димитров - Е34 520i
Dizelboy
2. Димитър Мавренчев - Е36 320i
3. Иво Киров - Е30 325iX
* Car Audio
1. Сотир Димитров - Е34
2. Иван Чорбанов
3. Руслан Нинов - Е30 316i
Малкия
Ако нещо бъркам - поправете ме .....
* Най-добро ретро БМВ (за произведени преди 1983г. включително автомобили)
1. Стефан Василев - E28 520i

2. Христо Иванов - E21 323

3. Иван Минков - E21
* Най-добро Е30
1. Петър Величков - 325i

2. Георги Георгиев - 318iS

Христо Банчев - 320i
* Най-добро Е34
1. Сотир Димитров
2. Тони Краваев - 520i
3. Радослав Тодоров - 520i
* Най-добро Е36