За събора - въпроси, предложения, коментари.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
При влизане във ВЕЛИКО ТЪРНОВО от посока ВАРНА на еднопосочното от дясната страна има табели МОТЕЛ-СВЕТА ГОРА
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Re: За събора - въпроси, предложения, коментари.
!!Asen_X написа:Тази тема е за да задавате своите въпроси свързани със събора, да давате предложения и коментари
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
не мога да разбера дали забележката е отправена към мен. Тъй като района не ми е много познат поне знае ли се къде ще се организират гонките за да си търсим място за лагеруване на близо
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Мога само да кажа че Хотела Света Гора е наистина много уютен, бях там декември 2004 за няколко дни и наистина условията са много добри,на около 2 км. (по пътя за Варна)от Велико Търново е в гориста местност - тихо и спокойно!Който избере да нощува в този хотел няма да сбърка !!!
::: vankata™ :::
За първи път :)))
Здравейте, карам от 1 месец BMW Е36 Compact и съм очарован от колата и ми се иска да дойда до Търново за 2 дена. Ако има някой от Русе да се уговорим за часа на тръгването, аз предполагам че ще дойде и един приятем който си купи BMW на скоро, но ако има и други от Русе ще е добре да се разберем предварително. А за хотела искам да попитам как и най-добре, да се обада и да запазя стая ли? 

ArenaTeam
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Докато намерите единия зор ще видите... другия е на видно място.. след Шереметя.. посока Тьрново.. там пише МОТЕЛ вижда се.. другия е в Арбанаси.. слиза се вьтре.. (от посока Шеремятя) и 1-вата права се завива.. тоя хотел е много готски.. (Момина Сьлза) ще ви хареса.. в гората е.. не е зле след ремонта.. има дискотека ресторант.. Ще стане купона..Alexi написа:тези хотели как ще ги намираме ,някаква схемичка на пътя при влизане откъм Варна няма да е излишна .. и банковата сметка за капаротата не е лошо да се напише тука . Варналии ,айде организирайте се да пътувам с вас ,че никого не познавам
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
pAbLo написа:А тези който още не си знаят изпитните дати кво да правят![]()
![]()
Като миналата година. Изпиваш определено количество и заебаваш изпита. Сори за ОТ.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.