ПЛОВДИВ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 04 Дек 2008, 8:41

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 03 Яну 2009, 20:31

Бисер_Гечев написа:Хората вече два пъти се качиха до Бяла черква....

Ем вчера бяхме с quicshare до Бойково и тама е готино и докарахме снега така че няма смисъл от одене по балкана сега и тука става само мерак и бензин да има дано задаржи до сбирката тоя лед от Крокодила да се преместим на стадиона или някаде из града ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: lachssilber-metallic (203)

Мнение от RxD » 03 Яну 2009, 20:40

колеги , последно кога и в колко часа ще е следващата сбирка ??

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 03 Яну 2009, 20:43

Аз към 17:00 пробвах и си припомних когато карах ЛАДА.Задното си е задно. :mhihi: :mhihi: Дано да се задържи снега до четвъртък.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 03 Яну 2009, 20:45

RxD написа:колеги , последно кога и в колко часа ще е следващата сбирка ??

На 08.01.09г от 20:00 в Крокодила.
Изображение

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 03 Яну 2009, 21:38

Май си получил обаждане а?
Много изпусна. :mhihi: По скоро много МАНТИНЕЛИ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 03 Яну 2009, 22:27

Любака написа:Май си получил обаждане а?
Много изпусна. :mhihi: По скоро много МАНТИНЕЛИ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

..по скоро пропуснато... :( неподходящо време, за следобедна дрямка явно.. следващия път

п.п. много фешън тоя мантинела пакет,напоследък :mhihi: -надявам се ,да са малки поразиите ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Основно на запад и по писти.

....

Мнение от bavaretca_tns » 03 Яну 2009, 23:29

go4et0o написа:

Ем вчера бяхме с quicshare до Бойково и тама е готино и докарахме снега така че няма смисъл от одене по балкана сега и тука става само мерак и бензин да има дано задаржи до сбирката тоя лед от Крокодила да се преместим на стадиона или някаде из града ;)

гоче няма смилсал да променяма мястото на сбирката ами просто ще отско4им ако има желаещи за такива забавления като спускане с наилонките.Аз винаги сам навит само да не сам на работа, а и сам сигорен че и други ще се навият като адаша , бисер и стоян важное само шоу да се получи а ви е зареждаите "лентите" на апаратите за друго не му мислете

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 04 Яну 2009, 0:53

go4et0o написа:ммм отзад на стадиона е пълно с коли имаше бая от наща марка ама и голфове фиати и лада джипове сичко фулл сичко е лед ама много коли :mhihi: секи на сантиметри от другият :evil:

Кофти беше,че отгоре сух сняг, а отдолу заледено и ставаш на пумпал :confused: Но пък леко с газта и се получава дрифта ;)
One passion,one car,one life...

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 04 Яну 2009, 1:08

Impasse написа:
go4et0o написа:ммм отзад на стадиона е пълно с коли имаше бая от наща марка ама и голфове фиати и лада джипове сичко фулл сичко е лед ама много коли :mhihi: секи на сантиметри от другият :evil:

Кофти беше,че отгоре сух сняг, а отдолу заледено и ставаш на пумпал :confused: Но пък леко с газта и се получава дрифта ;)

Ем аз 2 пъти се пуснах и 2 та пъти сам доволен от себе си само 1 път се врътнах другото само лево десно умаля ми раката по едно време ама станах разноглед да се пазя от варвежни голфове и фиати и се махнах,че като гледам как се лепкаха по стените като мухи на джам и викам излишни пари немам :mhihi: обиколих си махалата 2 3 пъти и доман че много студ.Иначе верно само леко газ с зимни гуми си е супер и по тихо за зрителите имаше един колега на място ли се мъчеше наду ми главата ей сега както няма никой е идеално :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 04 Яну 2009, 1:35

go4et0o написа:
Impasse написа:

Ем аз 2 пъти се пуснах и 2 та пъти сам доволен от себе си само 1 път се врътнах другото само лево десно умаля ми раката по едно време ама станах разноглед да се пазя от варвежни голфове и фиати и се махнах,че като гледам как се лепкаха по стените като мухи на джам и викам излишни пари немам :mhihi: обиколих си махалата 2 3 пъти и доман че много студ.Иначе верно само леко газ с зимни гуми си е супер и по тихо за зрителите имаше един колега на място ли се мъчеше наду ми главата ей сега както няма никой е идеално :twisted:

Между другото 2 Аудиа си тръгнаха със сериозни щети. На едното задния мост му беше леш, от близка среща с бордюра. А другия не го питах кво му е...ама май и той беше цъфнал.

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 04 Яну 2009, 9:04

Снощи към 21ч. в Кичука едно Е30 и едно Е34 се радваха на снега.. а аз още повече им се радвах.. със сълзи на очите, щото карам VW Polo :confused: ама както и да е... Днес е неделя, сняг си има доволно... няма ли някаде няква организация??? Аз ще съм с на един приятел жигулата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sobiss » 04 Яну 2009, 14:00

^Joreto написа:Снощи към 21ч. в Кичука едно Е30 и едно Е34 се радваха на снега.. а аз още повече им се радвах.. със сълзи на очите, щото карам VW Polo :confused: ама както и да е... Днес е неделя, сняг си има доволно... няма ли някаде няква организация??? Аз ще съм с на един приятел жигулата :mhihi:

На полигона пред стадион 9-ти Септември :mhihi: Снощи имаше една Жигула комби и една Шкода 120L :mhihi:
Аз пропускам, че вчера от 3 часа там и днеска съм на Фервекс :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 06 Яну 2009, 2:29

sobiss написа:На полигона пред стадион 9-ти Септември :mhihi: Снощи имаше една Жигула комби и една Шкода 120L :mhihi:

Нали тоя полигон го бяха направили някакъв паркинг :?:
P.S. Стадиона от 18 години се казва Пловдив :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sobiss » 06 Яну 2009, 8:34

AGT написа:
sobiss написа:На полигона пред стадион 9-ти Септември :mhihi: Снощи имаше една Жигула комби и една Шкода 120L :mhihi:

Нали тоя полигон го бяха направили някакъв паркинг :?:
P.S. Стадиона от 18 години се казва Пловдив :mhihi: :mhihi:

:mhihi: е да де...аз му викам по старому.
Абе то неточно полигона...ами отпред пред входа на стадиона. Където учебните имат навика да се събират в слъчевите дни :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия