ПЛОВДИВ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Бисер_Гечев написа:Хората вече два пъти се качиха до Бяла черква....
Ем вчера бяхме с quicshare до Бойково и тама е готино и докарахме снега така че няма смисъл от одене по балкана сега и тука става само мерак и бензин да има дано задаржи до сбирката тоя лед от Крокодила да се преместим на стадиона или някаде из града

- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Аз към 17:00 пробвах и си припомних когато карах ЛАДА.Задното си е задно.
Дано да се задържи снега до четвъртък.

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
RxD написа:колеги , последно кога и в колко часа ще е следващата сбирка ??
На 08.01.09г от 20:00 в Крокодила.

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Любака написа:Май си получил обаждане а?
Много изпусна.По скоро много МАНТИНЕЛИ
![]()
![]()
..по скоро пропуснато...

п.п. много фешън тоя мантинела пакет,напоследък

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
....
go4et0o написа:Бисер_Гечев написа:Хората вече два пъти се качиха до Бяла черква....
Ем вчера бяхме с quicshare до Бойково и тама е готино и докарахме снега така че няма смисъл от одене по балкана сега и тука става само мерак и бензин да има дано задаржи до сбирката тоя лед от Крокодила да се преместим на стадиона или някаде из града
гоче няма смилсал да променяма мястото на сбирката ами просто ще отско4им ако има желаещи за такива забавления като спускане с наилонките.Аз винаги сам навит само да не сам на работа, а и сам сигорен че и други ще се навият като адаша , бисер и стоян важное само шоу да се получи а ви е зареждаите "лентите" на апаратите за друго не му мислете
go4et0o написа:ммм отзад на стадиона е пълно с коли имаше бая от наща марка ама и голфове фиати и лада джипове сичко фулл сичко е лед ама много колисеки на сантиметри от другият
Кофти беше,че отгоре сух сняг, а отдолу заледено и ставаш на пумпал

One passion,one car,one life...
Impasse написа:go4et0o написа:ммм отзад на стадиона е пълно с коли имаше бая от наща марка ама и голфове фиати и лада джипове сичко фулл сичко е лед ама много колисеки на сантиметри от другият
Кофти беше,че отгоре сух сняг, а отдолу заледено и ставаш на пумпалНо пък леко с газта и се получава дрифта
Ем аз 2 пъти се пуснах и 2 та пъти сам доволен от себе си само 1 път се врътнах другото само лево десно умаля ми раката по едно време ама станах разноглед да се пазя от варвежни голфове и фиати и се махнах,че като гледам как се лепкаха по стените като мухи на джам и викам излишни пари немам

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
go4et0o написа:Impasse написа:go4et0o написа:ммм отзад на стадиона е пълно с коли имаше бая от наща марка ама и голфове фиати и лада джипове сичко фулл сичко е лед ама много колисеки на сантиметри от другият
Кофти беше,че отгоре сух сняг, а отдолу заледено и ставаш на пумпалНо пък леко с газта и се получава дрифта
Ем аз 2 пъти се пуснах и 2 та пъти сам доволен от себе си само 1 път се врътнах другото само лево десно умаля ми раката по едно време ама станах разноглед да се пазя от варвежни голфове и фиати и се махнах,че като гледам как се лепкаха по стените като мухи на джам и викам излишни пари немамобиколих си махалата 2 3 пъти и доман че много студ.Иначе верно само леко газ с зимни гуми си е супер и по тихо за зрителите имаше един колега на място ли се мъчеше наду ми главата ей сега както няма никой е идеално
Между другото 2 Аудиа си тръгнаха със сериозни щети. На едното задния мост му беше леш, от близка среща с бордюра. А другия не го питах кво му е...ама май и той беше цъфнал.
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Снощи към 21ч. в Кичука едно Е30 и едно Е34 се радваха на снега.. а аз още повече им се радвах.. със сълзи на очите, щото карам VW Polo
ама както и да е... Днес е неделя, сняг си има доволно... няма ли някаде няква организация??? Аз ще съм с на един приятел жигулата 

- sobiss
- младши ентусиаст
-
^Joreto написа:Снощи към 21ч. в Кичука едно Е30 и едно Е34 се радваха на снега.. а аз още повече им се радвах.. със сълзи на очите, щото карам VW Poloама както и да е... Днес е неделя, сняг си има доволно... няма ли някаде няква организация??? Аз ще съм с на един приятел жигулата
На полигона пред стадион 9-ти Септември

Аз пропускам, че вчера от 3 часа там и днеска съм на Фервекс

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
sobiss написа:На полигона пред стадион 9-ти СептемвриСнощи имаше една Жигула комби и една Шкода 120L
![]()
Нали тоя полигон го бяха направили някакъв паркинг

P.S. Стадиона от 18 години се казва Пловдив

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- sobiss
- младши ентусиаст
-
AGT написа:sobiss написа:На полигона пред стадион 9-ти СептемвриСнощи имаше една Жигула комби и една Шкода 120L
![]()
Нали тоя полигон го бяха направили някакъв паркинг
P.S. Стадиона от 18 години се казва Пловдив![]()

Абе то неточно полигона...ами отпред пред входа на стадиона. Където учебните имат навика да се събират в слъчевите дни