Посещения на дома за сираци в Асеновград

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Посещения на дома за сираци в Асеновград

Мнение от MaXimal » 02 Ное 2009, 15:54

Аз не можах да дойда, но ме интересува от какви дрехи и играчки се нуждаят децата. Т.е. от каква до каква възраст?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Ное 2009, 17:14

Да ти кажа честно по моите наблюдения ние вече ги заринахме с дрехи двата пъти като ходихме :lol: Ама нищо де, няма да се разсърдят ако занесем повече ;)

Директорката спомена, че имало най-голяма нужда от РС и ТВ. Вече 2 компютъра са на плюс, така че май телевизорите им са по-належащи ;)

Играчки - не знам какви, но да са много здрави :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 02 Ное 2009, 18:00

pironkov написа:До колкото разбрах имат нужда освен от дрехи и от телевизори...компютри...

Колеги , предлагам преди следващата среща да съберем пари за телевизор . И нека това да е по-скоро .

Останах с впечатление , че за другия път повече лакомства няма да са излишни .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 02 Ное 2009, 18:12

аз бях с черното е34 комби, малко по-късно ще кача и снимки. наистина добра инициатива и бяхме много хора. :bowdown: :bowdown:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 02 Ное 2009, 22:30

Аз съм Илия с синьо-лилавото Е65...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328ci & E30 327Ti
Мечтае да кара: която вкачи

Мнение от BMW_DRIVER » 02 Ное 2009, 23:04

получи се много добре както каза колегата flame 3in1 дано да се съберем и за коледното тържество пак да идем :bgflag:
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо :D

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mi6a_2004 » 03 Ное 2009, 22:10

Аз съм Киро със масленозеленото Е30.Дано следващия път за коледа да се съберем повечко колеги :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Дек 2009, 12:29

Колеги, Коледата идва :wave: Надявам се пак да се съберем, за да видим децата - пък и сега имаме специален повод :D
Според мен организацията и всичко останало ще са същите като миналите пъти - единствената разлика е, че децата ще ни изнесат рецитал (театър, песнички и т.н.)

Ако не ме лъже паметта официалното събитие май беше в Петък, 18.12.2009 в 17 или 18 часа. Но доколкото помня директорката каза, че може специално за нас да повторят рецитала и след това в Събота или Неделя - на мен това ми се струва по-удачен вариант ;) Да не забравяме обаче, че 19-ти е работен ден ;) Аз лично си мисля, че ако се съберем като миналия път поне 20 души да отидем отделно в Събота или Неделя. Ако сме по-малко (дано не сме!) може би по-удачно би било да се присъединим към официалното мероприятие в Петък вечерта.

Всеки може да вземе каквото има - както всеки път досега. Аз се сещам, че всеки път досега директорката споменаваше, че нямали телевизори. Та може би е добра идея точно това да им подарим? Ако сте съгласни може да съберем пари (аз поне нямам подходящ за подаряване) и да купим - и пак лично мое мнение е да не е нещо скъпо (а може и втора употреба). Доколкото разбрах децата не прощавали - ни на компютри, ни на телевизори :lol: И ако вземем нещо ново може и да не изкара до края на гаранцията - поради счупен кинескоп примерно :lol:

Аз за съжаление не съм сигурен дали въобще ще мога да дойда, защото програмата ми е ужасна по празниците (и може да съм офлайн незнайно кога и за колко), но ще помагам с каквото трябва, ако трябва да се дават пари или каквото и да е. Надявам се, че колегата klintan66, който се вкюлчи много дейно миналия път, ще може да направи организация за Коледа :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 11 Дек 2009, 18:42

Здравейте ,колеги !
С bmwfena и колеги от хаскивската група ще се видим утре за едно приятно мероприятие .Също и с колеги от Пловдив доколкото разбрах :bchug: Ще предложа и съм сигурен ,че ще съберем пари за телевизор .Всъщност предложението е на Фена -голям мъж .Става дума за около 200 лв все пак. Имаше и колега ,който спомена нещо за компютър .
На предишното събиране се видя ,че има много дрехи и никакви лакомства.
Предлагам ,все пак е Коледа , да направим персонални пакети за всяко дете и в тях да има шоколади ,бонбони по една картичка или книжка и може би и малко плодове .

Приготвил съм 50 шоколадови Дядо Коледа .
Иска ми се да има и по една кутийка с шоколадчета Киндер или яйце Киндер-сюрприз заедно с тях ....
Дъвки , бонбони , вафлички , паста за зъби , играчки ,сапунчета ......
Който има желание може да ми изпрати каквото има за да е приготвено предварително .
При изпратени пари ще дам пълен отчет за разхода им и ще спазя желанието на дарителя как да бъдат изхарчени .

Искам да знаете ,че в дома има доста проблеми . Включително и насилие от по-големите над по-малките .
Сега е момента да се покаже на всички деца в дома ,че доброто съществува ,че не са на края на света ,че има начин да оцелееш без да нараняваш по-слабите .

Нека колегите ,които ще дойдат да напишат в темата .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Дек 2009, 12:15

Мога ли съм там! ;) И да не мога - ако се събират пари или нещо такова - налице съм :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 14 Дек 2009, 16:12

Аз съм на линия за 20-21 със няколко торби дрешки стига да има кой да ме вземе че съм без кола.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 14 Дек 2009, 18:28

Колеги,

аз съм от София и няма да мога да дойда.
Имам 3 торби с хубави и много малко носени дрехи + чисто нов Плейстейшън(Мисля предпоследния модел) с волан и педали - ако има някой, който е София - да се чуем да му дам нещата и да ги донесе на сбирката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с натегнат шпер
Мечтае да кара: ///M3 E36

Мнение от Kinopi » 14 Дек 2009, 19:40

На коя дата ще се ходи в Асеновград ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 15 Дек 2009, 15:54

Колеги , не остана много време затова прадлагам 20.12.2009 /неделя / да се съберем в 11.00 часа на бензиностанцията на Шел, в началото на Асеновград ,както миналия път .

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 16 Дек 2009, 10:33

klintan66 написа:Колеги , не остана много време затова прадлагам 20.12.2009 /неделя / да се съберем в 11.00 часа на бензиностанцията на Шел, в началото на Асеновград ,както миналия път .

:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия