Летен БМВ Фест - Коментари и впечатления

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 30 Авг 2009, 18:02

Giorceto написа:Искам да благодаря на сливенската група за песните на флашката, това МЕГА МИКС ПАК е най уникалното нещо правено някога :)

Искам да блгодаря на Пафката че е пич и на Ели че се погрижи всичко да мине наред на конкурсите, да честитя на спечелилите и да кажа на тия който не дохдоха че определено изпуснаха много... ама найстина много :)

Щеше да е много ценно да обявите някаква програмка предварително, че ние от Ягода така и не се вкл. овреме. Имаше и група от Пловдив до нас, която беше леко разочарована от разпокъсаната група на форума.

Здраве да е, по воплите на прекъсвачите и лудите крясъци стана ясно, че нещата са екстра.

http://vbox7.com/play:f7e3227b - поздрав за съботните калпазани.

Павката, разбрах, че е бил също ... много ми се щеше да се запознаеме с него и с жената, която вдигна цела България на мигли в очакване на решението й :).

Също и колата на матрицата управлява и притежава с предния си капак :).

От този фест разбрах защо един колега беше написал в подписа си, че рано или късно всеки БМВ маняк си купува Е30. :twisted:
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 30 Авг 2009, 18:06

:shock:
Потресаващо добре се получи :D
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от smok.bg » 30 Авг 2009, 18:14

Супер беше ма малко ми липсва чалгицата :mhihi:
Роден с четри бъбрека.

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 30 Авг 2009, 18:19

велика история за катерици, лисици, обиколки из квартала, топ гиър и мнооооооооого други артистични преживявания.... :)

не знам, всеки път се заричам да взема тефтер и да записваме лафовете, че така се сипят един след друг, че нямат запомняне :)

п.с.: милко, искам те без дрехи :Р
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
Мечтае да кара: летяща чиния

Мнение от Kafevia » 30 Авг 2009, 18:19

Беше много яко и който не дойде не знае просто какво изпусна :) то и аз изпуснах малко ама за това бяха виновни ракията и бирата :)
Изображение

Манекенът
Аватар

Мнение от Kazaka » 30 Авг 2009, 18:27

Много съм доволен.Хубави хора на хубаво място- добра комбинация.
никога няма да си купя навигация Казанлък-Боровец 300км.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 30 Авг 2009, 18:36

Беше ЧУДОВИЩНО :shock: :twisted:

Много съм доволен и се надявам тези събори с барбекюта и големи маси с много нови и стари приятели да станат традиция :)

Между другото нямам грам глас след снощната обиколка на "квартала" с кабриото. Почувствах се пак като абитуриент :mhihi:
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 30 Авг 2009, 18:47

Venko написа:
Giorceto написа:Искам да благодаря на сливенската група за песните на флашката, това МЕГА МИКС ПАК е най уникалното нещо правено някога :)

Искам да блгодаря на Пафката че е пич и на Ели че се погрижи всичко да мине наред на конкурсите, да честитя на спечелилите и да кажа на тия който не дохдоха че определено изпуснаха много... ама найстина много :)

Щеше да е много ценно да обявите някаква програмка предварително, че ние от Ягода така и не се вкл. овреме. Имаше и група от Пловдив до нас, която беше леко разочарована от разпокъсаната група на форума.

Здраве да е, по воплите на прекъсвачите и лудите крясъци стана ясно, че нещата са екстра.

Павката, разбрах, че е бил също ... много ми се щеше да се запознаеме с него и с жената, която вдигна цела България на мигли в очакване на решението й :).

От този фест разбрах защо един колега беше написал в подписа си, че рано или късно всеки БМВ маняк си купува Е30. :twisted:

въпросната павка и приятелката му не бяха на това събитие.
аз поне три пъти слизах до ягодка за да каня групи да се присъединят към дискотеката в малинка.
за лисиците няма ми се правите,щото имам свидетел дето от сън го вдигнах в 6.30 предвид,че ще ме изкарате шантав.
след случката с енджи при която той обърквайки колибата си легна при моята женка в 04.00ч. ситуацията доста се напрегна и извиках подкрепление от самоков при което милко излезе гол и те избягаха :mhihi: :winky:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vladi_bmwE41 » 30 Авг 2009, 18:48

е супер сте искара ли,направо нямам кръв че не можах да дойда :(
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 30 Авг 2009, 19:12

Уникално добре беше и аз се прибирам преди малко заради леко инцидентче което ни забави доста.Като цяло си беше релаксче и тишина особено като отидохме в "малинка" вечерта.Много яко си изкарахме и се запознах с някои от сливенската група евала момчета имаше и мгла по едно време в гората ма не знам от къде :mhihi: До година,задължително трябва да има пак такива мероприятия,че напоследък се ги пропускам ама накрая успях поне на феста да отида ;)
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 30 Авг 2009, 19:14

B U L L I написа:
Venko написа:

Щеше да е много ценно да обявите някаква програмка предварително, че ние от Ягода така и не се вкл. овреме. Имаше и група от Пловдив до нас, която бяеше леко разочарована от разпокъсаната група на форума.

въпросната павка и приятелката му не бяха на това събитие.
аз поне три пъти слизах до ягодка за да каня групи да се присъединят към дискотеката в малинка.
за лисиците няма ми се правите,щото имам свидетел дето от сън го вдигнах в 6.30 предвид,че ще ме изкарате шантав.
след случката с енджи при която той обърквайки колибата си легна при моята женка в 04.00ч. ситуацията доста се напрегна и извиках подкрепление от самоков при което милко излезе гол и те избягаха :mhihi: :winky:

Ехааааааааааа :) , колега да бехте драснали тука "че прайме диско алабала пред еди коя си къщичка" и щехме да додеме и без да ни каните по групички.

Ма нищо де, както беше казал един колега - този фест е, за да стане идния по-добър.

Мисълта ми е, че има маняци, които не са във вече установения кръг, а идват заради веруюто и заради това, че хората във форума са супер готини ... пък масовката ги пропуска.

Anyway,
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 30 Авг 2009, 19:21

Engi написа:" добре бе, а кво прави сами в мойто бунгало !? " :)

:mhihi:

Изкарах си страхотно!
Радвам се, че ви видях отново. :winky:
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 30 Авг 2009, 19:23

Здравейте и от мен, прибрахме се накрая след доста път с камили...
За изжияяното какво да ви кажа ... нямам думи, доста смях, пиене и нови познанства, всичко беше много перфектно и не знам кое ще се запечата в главата ми от феста, но имаше един момент когато пича дето си караше червеното кабрио и правеше обиколки на вилаета накичен до горе с народ, дойде пеша до масата и и силно притеснен вика" Абе пичове да сте видели едно червено Е30 кабрио да минава от тук ? "

Снимки утре, сега лека нощ :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 30 Авг 2009, 19:24

ludiagsm написа:
Engi написа:" добре бе, а кво прави сами в мойто бунгало !? " :)

бате я кажи вица за Engi X5-цата борчето и катерицата

пп: малко снимки от мен http://ludiagsm.snimka.bg/automobiles/b ... 416120.all

я ти кажи вица за ония дето колата му гърмяла като залпове от мало или средно калибрено оръдие
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: Москвич 408и с двигател от ЗиЛ

Мнение от Кудьопейзан » 30 Авг 2009, 20:02

ве Мазака имам едно гармин4е специално за е30,ела с Хинца да ви инстална по едно да сте веке генгста,генгста якия снайперизъм и Казанлък-Борвец 4е го зимаш за 20 минути!
Scrap team extreme

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия