Тема за летния BMW фест
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Penchev написа:Ако обичате недейте да се опитвате да налагате масовото надпиване и куфеене, простеене и дивеене като фенско мероприятие и това общо с марката БМВ ,като символ на една от най-успешните и сериозни инжинерингови компании :!:
Георги Пенчев
а това не разбрах къде е написано и от кого

аз помислих че ти си автора

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
И на мен ми е интересно защо там...Дали защото е по-близо, или с цел някой да спечели лев от настаняването...или просто всичко е съвпадение...i4koo написа:Летен фест на Боровец ,поне да беше зимен фестБез програма и организация ,това си е ученически лагер за 3 дена

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

mitko_n1 написа:И на мен ми е интересно защо там...Дали защото е по-близо, или с цел някой да спечели лев от настаняването...или просто всичко е съвпадение...i4koo написа:Летен фест на Боровец ,поне да беше зимен фестБез програма и организация ,това си е ученически лагер за 3 дена
Съмняваме да е заради настаняването ... ноо бих казал малко разнообразие ... а и никак няма да е лошо горе на чист въздух ... вярно гадно е малко за варналиите поради разстоянието .. ама какво да се прави.
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `90 e30 sedan
///vlado написа:mitko_n1 написа:И на мен ми е интересно защо там...Дали защото е по-близо, или с цел някой да спечели лев от настаняването...или просто всичко е съвпадение...i4koo написа:Летен фест на Боровец ,поне да беше зимен фестБез програма и организация ,това си е ученически лагер за 3 дена
Съмняваме да е заради настаняването ... ноо бих казал малко разнообразие ... а и никак няма да е лошо горе на чист въздух ... вярно гадно е малко за варналиите поради разстоянието .. ама какво да се прави.
варналии и бургазлии ще му мислим... та по темата ме съмнява всички да са там заради пиенето (не че няма да има такива) а 3 дни няма да скучаем съм сигурен

mitko_n1 написа:И на мен ми е интересно защо там...Дали защото е по-близо, или с цел някой да спечели лев от настаняването...или просто всичко е съвпадение...i4koo написа:Летен фест на Боровец ,поне да беше зимен фестБез програма и организация ,това си е ученически лагер за 3 дена
случайно е, бате....

съвпадение някакво....

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Penchev написа:
Аз съм последния човек ,който не искам да се видим всички заедно на едно място на софра дето е речено ...
Георги Пенчев
Ти приготви сръбското и сме готови

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Дали ще има място за палатки???Все пак на БМВ-събора 2 дена на палатки се разбихме,и най-хубавото е че покрай палатките се запознахме и с фенове от Русе и Плевен и все пак мисля че скарата сближава.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Kazaka написа:Мисля че както каза Алекс идеята беше за язовирче с палатки.
На боровец има ли каде да се разпъват тенти и палатки.
Или всичко щте е лъскаво и скъпо.
спал съм в малина и е много готино там,а място за платки има м/у къщичките които е мераклия,по ми еинтерсно каде и как ще се съберем там всички на една маса?а двете селища малина и ягода ги дели една улица дефакто
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
сложете си зимните гуми за всеки случай,защото ония ден с Алекс на Белмекен се бихме със снежни топки 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
И тогава да му мислят пловдивчани и софианциIcco написа:Аз защо ли очаквах някакво лято мероприятие покрай морето ????????

- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
bozukov_a написа:И тогава да му мислят пловдивчани и софианциIcco написа:Аз защо ли очаквах някакво лято мероприятие покрай морето ????????![]()
![]()
Бозуче, това не го писах в тоя смисъл, просто от нусталгия по милато лято и якото преживяване в Ахтопол

Ако гледаме обаче от твоята гледна точка, време е и Пловдивчани да разберат какво е щофиране в колонка че с тоя събор толкова години в задния им двор изпускат голямо преживяване