"БМВ Източна дивизия"- петък е - GО-GO-GOOOOO!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Не остана много.Само времето да не ни изиграе някоя лоша шега и да е студ като сега 

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
За сега в Сливен се събираме следните колеги и колежки!
POL_Starshi
bozukov_g
Siska
SuPeR_FLY
Elity
Penata
Miloto
Юри тунинг
L-Donovan
Strabex
Totogada
Staisa
BaiKostaki
Filaraketo
justboy
samsurnik
Ogi bog
Павката
Tihomir
Nasko
Пецата
П.П. Ако някой колега има радиостанции нека да вземе! Аз ще осигуря 2 бр.! Имам още една,но батрерията и е капут!
POL_Starshi
bozukov_g
Siska
SuPeR_FLY
Elity
Penata
Miloto
Юри тунинг
L-Donovan
Strabex
Totogada
Staisa
BaiKostaki
Filaraketo
justboy
samsurnik
Ogi bog
Павката
Tihomir
Nasko
Пецата

П.П. Ако някой колега има радиостанции нека да вземе! Аз ще осигуря 2 бр.! Имам още една,но батрерията и е капут!

Последна промяна POL_Starshi на 25 Апр 2009, 20:39, променена общо 5 пъти
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
последно за петък! в 8'00 на еко'то ли остава?,че елховлии и те в петък мислят да тръгват
-пол"старши дай един тел. на лично,че май го нямам за всеки случай!
айде не остана!!!

ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
tuning_mania написа:последно за петък! в 8'00 на еко'то ли остава?,че елховлии и те в петък мислят да тръгват![]()
-пол"старши дай един тел. на лично,че май го нямам за всеки случай!
айде не остана!!!
За сега е така! Ако има изменения ще напиша,но като гледам си остава 08.00 на Екото,но не в центъра,a на изхода за София до КАТ!

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
и аз правя сметки да ви полазя в петък морнинг....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
незнам къде да споделя мнение,което ще го видят повечко хора....
ама нека тая година има повечко ред от други,че аман от келешарски изцепки по пътя,за кво иде реч ли-ами много недоносчета се натискат да водят колоната,все едно са на червен килим и обират овации от журналистите.малко по-спокойно ако се мисли ще има резултат!
за тия години се нагледах на позьорщина,който иска да води нека си направи сметката способен ли е на това да определя трафика на десектки автомобили.много съм ги забелязал,че пеша не се оправят,а искат да са ръководен фактор в определянето на скоростта на придвижване.
значи за мен лично е по-добре да се тръгне по-рано,да се кара по-бавно,по-спокойно и с най-голямо удоволствие.това е една от най-хубавите части на събора-кога се събираме по определените градове,след като не сме се виждали доста време и пътуваме заедно с така обичаните ни коли.но след толкова години на следене на това кое се случва при карането ни,направо незнам какво ще е тази.вече всеки иска да изпъкне,че е карач и е най-големио,без да разсъждава,че тия отзад им омекват краката,при поредната предпоставка за масово погребение
тъй като и сега организацията ни е хаос,демек не се знае кой кога ще тръгне и няма как да се определят хора,които да следят за нормалното придвижване на колите,защото ако се случи нещо и стане мазалото и тогава ни дават по бтв-то кви сме насрани,е тогава ще ни е срам повечето,че сме допуснали това да се случи!
при сливналии има малко по-олегнали ентусиасти на които им се чуваше думата-апостол и миро(мразя да пиша с главни букви)-е миро вече не пише,така че остава да имаме уважението на апостол,поне аз лично съм така.ако някой не е съгласен,нека се изкаже и нека даде акъл как да се кара,че да имаме поводи за веселие на събора,а не както миналата година да се почва със селските простотии от рано.
ама нека тая година има повечко ред от други,че аман от келешарски изцепки по пътя,за кво иде реч ли-ами много недоносчета се натискат да водят колоната,все едно са на червен килим и обират овации от журналистите.малко по-спокойно ако се мисли ще има резултат!
за тия години се нагледах на позьорщина,който иска да води нека си направи сметката способен ли е на това да определя трафика на десектки автомобили.много съм ги забелязал,че пеша не се оправят,а искат да са ръководен фактор в определянето на скоростта на придвижване.
значи за мен лично е по-добре да се тръгне по-рано,да се кара по-бавно,по-спокойно и с най-голямо удоволствие.това е една от най-хубавите части на събора-кога се събираме по определените градове,след като не сме се виждали доста време и пътуваме заедно с така обичаните ни коли.но след толкова години на следене на това кое се случва при карането ни,направо незнам какво ще е тази.вече всеки иска да изпъкне,че е карач и е най-големио,без да разсъждава,че тия отзад им омекват краката,при поредната предпоставка за масово погребение

тъй като и сега организацията ни е хаос,демек не се знае кой кога ще тръгне и няма как да се определят хора,които да следят за нормалното придвижване на колите,защото ако се случи нещо и стане мазалото и тогава ни дават по бтв-то кви сме насрани,е тогава ще ни е срам повечето,че сме допуснали това да се случи!
при сливналии има малко по-олегнали ентусиасти на които им се чуваше думата-апостол и миро(мразя да пиша с главни букви)-е миро вече не пише,така че остава да имаме уважението на апостол,поне аз лично съм така.ако някой не е съгласен,нека се изкаже и нека даде акъл как да се кара,че да имаме поводи за веселие на събора,а не както миналата година да се почва със селските простотии от рано.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
павката написа:незнам къде да споделя мнение,което ще го видят повечко хора....
значи за мен лично е по-добре да се тръгне по-рано,да се кара по-бавно,по-спокойно и с най-голямо удоволствие.това е една от най-хубавите части на събора-кога се събираме по определените градове,след като не сме се виждали доста време и пътуваме заедно с така обичаните ни коли.но след толкова години на следене на това кое се случва при карането ни,направо незнам какво ще е тази.вече всеки иска да изпъкне,че е карач и е най-големио,без да разсъждава,че тия отзад им омекват краката,при поредната предпоставка за масово погребение![]()
Не се хаби батка! Акъл не се налива! Или го имаш,или ти идва със закъснение!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Написвам програмата за пътуването за последно! Остана по-малко от седмица!
Събиране в Сливен!
- 08.00-08.15 - бензиностанция Еко/бивша О5/ на изхода за София до КАТ! За колеги,които не я знаят ще се опитаме да има хора за посрещане!
- 08.15-08.30 - колониране в посока Стара Загора!
Събиране в СТАРА ЗАГОРА!
- 09.30-09.45 - "Метро"!
- 09.45-10.00 - колониране и потегляне за Калояново!
- 11.00-11.30 - приблизителен час на пристигане!
Телефони за контакти:
0888715191-Апостол
0878775848-Митко
НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ПОЖЕЛАВАМ ПРИЯТНО И БЕЗПРОБЛЕМННО ПЪТУВАНЕ!!!
Събиране в Сливен!
- 08.00-08.15 - бензиностанция Еко/бивша О5/ на изхода за София до КАТ! За колеги,които не я знаят ще се опитаме да има хора за посрещане!
- 08.15-08.30 - колониране в посока Стара Загора!
Събиране в СТАРА ЗАГОРА!
- 09.30-09.45 - "Метро"!
- 09.45-10.00 - колониране и потегляне за Калояново!
- 11.00-11.30 - приблизителен час на пристигане!
Телефони за контакти:
0888715191-Апостол
0878775848-Митко
НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ПОЖЕЛАВАМ ПРИЯТНО И БЕЗПРОБЛЕМННО ПЪТУВАНЕ!!!

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
ние в бургас ще сме в 6:30ч на омв на изхода за софия нека колегите от варненкска област търговище добрич и т.н да кажат колко човека ще пътуват и ако искат да оставят някакви телефоно да знаем кой чакаме ние в бургас
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш
- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA M-Individual
Здравей колега,броят на Баварците за които знам аз сме 5-6,може и още да има.дано да има,защото някои ще тръгват още в четвъртък,др. петък следобяд,трети в събота. понеже сме толкова много,че ако тръгнем заедно ще има колона от Варна до Бургасsamsurnik написа:ние в бургас ще сме в 6:30ч на омв на изхода за софия нека колегите от варненкска област търговище добрич и т.н да кажат колко човека ще пътуват и ако искат да оставят някакви телефоно да знаем кой чакаме ние в бургас

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
ogi dog написа:Здравей колега,броят на Баварците за които знам аз сме 5-6,може и още да има.дано да има,защото някои ще тръгват още в четвъртък,др. петък следобяд,трети в събота. понеже сме толкова много,че ако тръгнем заедно ще има колона от Варна до Бургасsamsurnik написа:ние в бургас ще сме в 6:30ч на омв на изхода за софия нека колегите от варненкска област търговище добрич и т.н да кажат колко човека ще пътуват и ако искат да оставят някакви телефоно да знаем кой чакаме ние в бургас![]()
![]()
ето тел. ми 0896402502-Оги
, ако има нещо звънкай
0889411032 e моят телефон, ние ще ви чакаме в 6:30-6:45 на омв ако има нещо ще се чуем надявам се че ще се организирате
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Аре не останаааа!!!! Ръгайте чушки в боба и стягайте бръкмите!!! 

- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5