автопоход към карандила
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- staisa-sinoto kabrio
- Потребител
-
DANIEL написа:prostia написа:не ве не виждаш ли сино е
да са еба в дълтониста![]()
![]()
П.П все си мисля , че преди да му го продам беше синьо![]()
![]()
абе ей далтонисте не се ебаваи с цвета на колата един месец го избирах а преди тва при теб беше с цвят на патладжан!
ще има ли реванш на летището чакам отговор

За клипчето
Тольо това не е като 318 бъркаш се Пайнера си е панер няма по добро можем само да го сравним с Алпин така че 320 да си гледа работата ти ще видиш като си взема Е39 тогава ще ги дърпаме на летището
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: За клипчето
Mikele написа:Тольо това не е като 318 бъркаш се Пайнера си е панер няма по добро можем само да го сравним с Алпин така че 320 да си гледа работата ти ще видиш като си взема Е39 тогава ще ги дърпаме на летището
Ти май забрави, че си беше избрал катафалка и кой те разубеди да не го земаш тоя кенеф

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Той Мишо май е решил да става поп щом щеше да взема катафалка и брадата ще му тича

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
За Стайса и Тольо
Стайс всичко е въпрос на късмет като си взе Е39 и се счупи ще трябва да имам резервна кола едно Е30 за 2000 лева ама ще му мислим.Стайс как е на морето има ли русалки кога ще правиш колаталА Тольо ти си прав ти ме отказа за катафалката и днеска минавах и я няма направил е бартер за едно Ауди А6.Неговите кенефи много ги взимат
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Re: За Стайса и Тольо
Mikele написа:Стайс всичко е въпрос на късмет като си взе Е39 и се счупи ще трябва да имам резервна кола едно Е30 за 2000 лева ама ще му мислим.Стайс как е на морето има ли русалки кога ще правиш колаталА Тольо ти си прав ти ме отказа за катафалката и днеска минавах и я няма направил е бартер за едно Ауди А6.Неговите кенефи много ги взимат
Кви русалки бе, нали ще ставаш поп

Иначе на тоя глупак ги вземат колите ама не забравяй, че повечето му ги връщат след време

- staisa-sinoto kabrio
- Потребител
-
тука на морето е пълно с руси мацки много е яко!!!но ще трябва да се прибирам утре защото почвам да сглобявам мотора!!! и дано до събота на обяд да е в движение че не издържам 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Mikele написа:ей малкия ти с това Е36 да ти го дават по бързо ще да видим как ще го подържаш да видим следващия път как ще го въртиш по Карандила на завоите
Ще карам на твои разноски ШЕФЕ

П.П. Айде стига с глупостите, че вече наистина напраихме темата на говно

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Aleks написа:липсваше ми Бозука много![]()
усещаше се липсата му и лова на лисици
братле где си бе
Жорко бачка на Слънчев Бряг и няма как да идва за съжаление

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене