ВАРНА >архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 16 Мар 2009, 0:03

То неска на крз и арабския помислих че има някакви збирки които нямат нищо общо с бмв то имаше 4-5 бавареца и други коли :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HouSLeX » 16 Мар 2009, 11:38

Общо казано 30 БМВ-та 100 други коли и 5 миксерчета.От който 30 БМВ-та само 5 се забаблявахме :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 16 Мар 2009, 14:44

HouSLeX написа:Общо казано 30 БМВ-та 100 други коли и 5 миксерчета.От който 30 БМВ-та само 5 се забаблявахме :evil: :evil:
колеги,не се нервете на другите заразени от любимата марка,че не се впускат в дрифтове..просто не всеки има умения и рефлекси като вас... не се цупете,важното е на вас да ви трепти сърцето 2пъти по бързо докато карате така както най-ви харесва!именно настрани..

поста го пиша изцяло с усмивка не ме нападайте..

хиляди целуФки
бат Милен :winky:

Аватар
Кара: е30кабрио318@325 е46купе е60комби
Мечтае да кара: bmw turbo

Мнение от ssttaannyy » 16 Мар 2009, 16:56

място за сардене няма,ама поне някои да снема,от 3 сбирки нито един клип

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HouSLeX » 16 Мар 2009, 19:29

mnh написа:
HouSLeX написа:Общо казано 30 БМВ-та 100 други коли и 5 миксерчета.От който 30 БМВ-та само 5 се забаблявахме :evil: :evil:
колеги,не се нервете на другите заразени от любимата марка,че не се впускат в дрифтове..просто не всеки има умения и рефлекси като вас... не се цупете,важното е на вас да ви трепти сърцето 2пъти по бързо докато карате така както най-ви харесва!именно настрани..

хиляди целуФки

колега разбирам те напълно какво искаш да кажеш.аз искаш да наблегна на това че на различни места се събират всички колеги,и после почват изречения от сорта на "ама еди каде си беше хубаво,а на др място е е кофти".Най добре е всички да сме на едно място и заедно да се забавляваме и лафим.А относно клипчетата най-вероятно тази седмица са пропуснали да снимат . :winky: :winky:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ROSKO_4X4 » 16 Мар 2009, 23:05

е ето малко видео от мен от по предното сабиране от последното не съм качил още че съм малко калпазанин :mhihi:
http://www.vbox7.com/play:07e2e5b0
http://www.vbox7.com/play:e213cf09
http://www.vbox7.com/play:1fc1a4f4
http://www.vbox7.com/play:9583c555
живеи така че като умреш и дявола да ти запали свещ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 17 Мар 2009, 1:30

HouSLeX написа:
mnh написа:

хиляди целуФки

колега разбирам те напълно какво искаш да кажеш.аз искаш да наблегна на това че на различни места се събират всички колеги,и после почват изречения от сорта на "ама еди каде си беше хубаво,а на др място е е кофти".Най добре е всички да сме на едно място и заедно да се забавляваме и лафим.А относно клипчетата най-вероятно тази седмица са пропуснали да снимат . :winky: :winky:
и в крайна сметка все се стига до широкото на крз :winky: :)
което си е най-удобното място за такива сбирки според мен...

аз срам не срам,ще призная че карам Е30ската от декември месец а все още не съм бил на среща...пиля си самичък късно вечер след работа гумите...

Не се карайте за глупости,всички тук сме събрани от общата страст :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 750IL

Мнение от DASE_BMW » 18 Мар 2009, 1:12

аз мисля чя трябва да се събираме на пистата в суворово супер е като донесем скарата кебапчетата и глеи ко става :mhihi: :mhihi: ;)
Изображение
V12 POWER
BMW Team Varna просто най-добрите !!!!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 18 Мар 2009, 2:30

Не знам дали някой беше понеделник на лукойла.. Но да кажа накратко, след една гонка наш колега с е36 ИС реши че му е по пряко да се върне по аварийната лента.. Резултата : челен удар и то не беше никак лек с един форд който излизаше от бензиностанцията в същия момент... Двете коли тотал, пострадали също имаше... Просто не мога да разбера какъв беше толкова проблема да мине да обиколи 1-2км повече... затова сега Ис-ката която не вървеше никак зле е пълна тоталка.. а и шофьора не го познавам лично но мисля че скоро няма да види книжка... :(
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 18 Мар 2009, 9:01

DASE_BMW написа:аз мисля чя трябва да се събираме на пистата в суворово супер е като донесем скарата кебапчетата и глеи ко става :mhihi: :mhihi: ;)

:yes: идеята ми допада, сигурно и на останалите колеги ще им хареса... само да се постопли малко времето
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: bmw E36
Мечтае да кара: natokana bima

Мнение от BeSnIq_NGP » 18 Мар 2009, 9:41

mihal написа:
DASE_BMW написа:аз мисля чя трябва да се събираме на пистата в суворово супер е като донесем скарата кебапчетата и глеи ко става :mhihi: :mhihi: ;)

:yes: идеята ми допада, сигурно и на останалите колеги ще им хареса... само да се постопли малко времето

Да в неделя беше бахър :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 18 Мар 2009, 11:16

От една страна е добре да е на пистата защото има по малка вероятност да се случат някакви инциденти поне няма трафик освен да се сбием с някои мангали след като отпием от бирата и кебабчетата :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HouSLeX » 18 Мар 2009, 12:01

uricatoli написа:Не знам дали някой беше понеделник на лукойла.. Но да кажа накратко, след една гонка наш колега с е36 ИС реши че му е по пряко да се върне по аварийната лента.. Резултата : челен удар и то не беше никак лек с един форд който излизаше от бензиностанцията в същия момент... Двете коли тотал, пострадали също имаше... Просто не мога да разбера какъв беше толкова проблема да мине да обиколи 1-2км повече... затова сега Ис-ката която не вървеше никак зле е пълна тоталка.. а и шофьора не го познавам лично но мисля че скоро няма да види книжка... :(

колега почти половината се връщат по авариината лента и въпрос на време е да стане беля.кофти история ама поне да е за урок на другите също които се връщат по авариината лента
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от archie » 18 Мар 2009, 18:39

Здравейте колеги трябва ми снимки на една черна варненска е36-ца с раздувки на калниците ако сте я засичали ще се радвам да ми пратите снимките благодаря предварително и съжалявам за оф топика.

Аватар
Кара: е30кабрио318@325 е46купе е60комби
Мечтае да кара: bmw turbo

Мнение от ssttaannyy » 18 Мар 2009, 18:54

варти се около топливо и стара гара

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия