Бургас-седмични сбирки - 15:00
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
`DaRkMaN написа:то там е проблема че само 5-6 човека дават а съм убеден че доста повече хора четат форума ....ама се скатават
Там е проблема, че много малко го четат наистина.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
четат четат Владо-доста хора четат ама не им се дава да ти кажа....закво да дават за некой си там.А не трябва да е така.Аз веднага на другия ден дадох макар че колегата не го познавам даже и не съм го виждал но какво значение има това---трябва да има КОЛЕГИАЛНОСТ...ама май немаVlado Sky Fox написа:`DaRkMaN написа:то там е проблема че само 5-6 човека дават а съм убеден че доста повече хора четат форума ....ама се скатават
Там е проблема, че много малко го четат наистина.

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Това че караме БМВ-та не значат че капят пари от джобовете ... Все пак са коли набори на слънцето ... И не може да се сърдим кой колко дал ... По-обясними причини за мен аз пари ще дам най-вероятно понеделник ... И не вярвам някой да се скътава ... Все пак то се вижда колко човека пишат във форума ...
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Illusion
- Бургаското явление
-
Добре, айде стига дразги!!!
Да, всеки е подразнен от нещо си, но това го правим за добра кауза, нека не се караме.
Нека не слагаме всички под общ знаменател. Има такива, които четат темите и просто си казват "К'во ми пука нали на мен няма да ми се случи" и го подминават.
Но пък има и такива, които просто на този етап нямат възможност. На всеки се случва на моменти да няма нужните финансови възможности да помогне още повече след празниците. Това обаче не означава, че нямат желание да помогнат. Напротив точно на тях може би им е най-съвестно.
Останалите просто дойдоха вчера или оставиха пари на някой друг да ги даде. Кой колкото можеше или колкото му беше на сърце. Някой като `DaRkMaN са нямали възможност да дойдат, но той намери начин да остави парите на някой (мен). Може би за това и той се подразни, че все пак е намерил начин да помогне за разлика от други и то с една не малка сума.
Няма както да обсъждаме. Факт е, че не събрахме кой знае колко пари, но това е положението и да се сърдим и да се оплюваме нищо няма да се промени нали?!
А относно това, че всички имаме БМВ-та и това означава, че имаме много пари... еми не е точно така, защото тези БМВ-та са били най-скъпите коли, но преди 10 години (за някои - 25 години
), сега са си безценни за самите собственици. Аз не видях някой с последен модел БМВ да е дошъл и да даде и 1 лев така че...
Можеше да се съберат и повече пари, но насила не става - това е истината!
Да, всеки е подразнен от нещо си, но това го правим за добра кауза, нека не се караме.
Нека не слагаме всички под общ знаменател. Има такива, които четат темите и просто си казват "К'во ми пука нали на мен няма да ми се случи" и го подминават.
Но пък има и такива, които просто на този етап нямат възможност. На всеки се случва на моменти да няма нужните финансови възможности да помогне още повече след празниците. Това обаче не означава, че нямат желание да помогнат. Напротив точно на тях може би им е най-съвестно.
Останалите просто дойдоха вчера или оставиха пари на някой друг да ги даде. Кой колкото можеше или колкото му беше на сърце. Някой като `DaRkMaN са нямали възможност да дойдат, но той намери начин да остави парите на някой (мен). Може би за това и той се подразни, че все пак е намерил начин да помогне за разлика от други и то с една не малка сума.
Няма както да обсъждаме. Факт е, че не събрахме кой знае колко пари, но това е положението и да се сърдим и да се оплюваме нищо няма да се промени нали?!
А относно това, че всички имаме БМВ-та и това означава, че имаме много пари... еми не е точно така, защото тези БМВ-та са били най-скъпите коли, но преди 10 години (за някои - 25 години

Можеше да се съберат и повече пари, но насила не става - това е истината!
Последна промяна Illusion на 05 Яну 2008, 0:19, променена общо 1 път
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Illusion
- Бургаското явление
-
haho написа:Illusion написа:А и за малко да пропусна![]()
haho, имаш коледно-новогодишен подарък - една перка.![]()
Утре можеш да си я получиш, ако не - в Неделя
Подаръка е супер точно модела който ми трябва![]()
Много благодаря и ще имам да ви черпяаааааааа
Моля

Ето това е смисъла на всичко. Ето в такива моменти е хубаво човек да се замисли и да разбере, че няма нищо по-хубаво от това да си помагаме един на друг

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Бате -да дадеш щото ще дойда и ще те нашляпам по сухото дупеMishel_Vaian написа:Това че караме БМВ-та не значат че капят пари от джобовете ... Все пак са коли набори на слънцето ... И не може да се сърдим кой колко дал ... По-обясними причини за мен аз пари ще дам най-вероятно понеделник ... И не вярвам някой да се скътава ... Все пак то се вижда колко човека пишат във форума ...

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
bmwfena написа:Бате -да дадеш щото ще дойда и ще те нашляпам по сухото дупеMishel_Vaian написа:Това че караме БМВ-та не значат че капят пари от джобовете ... Все пак са коли набори на слънцето ... И не може да се сърдим кой колко дал ... По-обясними причини за мен аз пари ще дам най-вероятно понеделник ... И не вярвам някой да се скътава ... Все пак то се вижда колко човека пишат във форума ...![]()
Биткаджия

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Бате управата не ми е дала парите още иначе скачам и аз с някой лев 

My life is all I have ...
- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
Ас рекета 6те го дам във вторник,И ас като Захо тогава взимам парите от наема.Не ни претискаите 4е 6те ви запалим каруците
После Хахо ги продава на 4асти каквото е останало и парите се пра6тат на мом4ето
Мушморо4ета

После Хахо ги продава на 4асти каквото е останало и парите се пра6тат на мом4ето

Мушморо4ета

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
казвайте за Меден Рудник мераклии има ли???
п.п. и стига с тея глупави караници!! който е дал - дал!! не карайте хората да се чувстват длъжни да го правят
п.п. и стига с тея глупави караници!! който е дал - дал!! не карайте хората да се чувстват длъжни да го правят

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
martin318 написа:казвайте за Меден Рудник мераклии има ли???

- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
Ас направих предложение за6тото се видяах с мом4етата раздадох им календарите и те ми казаха 4е 6те са на вапросното игри6те да се парзалят в неделя след обяд,никого не карам никаде да ходи.Както искате ас само предложих
Ас ли4но 6те отида и ако остане време 6те доида и в ЦУР-ка

Ас ли4но 6те отида и ако остане време 6те доида и в ЦУР-ка