ПАЗАРДЖИК - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 `98

Мнение от DriftKing » 25 Яну 2009, 23:43

еми ще следя да видя дали няма да има промяна в часа и мястото...:)) в космополитан не съм ходил от година сигурно:)))е време е да си припомня....значи вика6 в 19:00 в неделя... :welcome:

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 26 Яну 2009, 0:10

DriftKing написа:еми ще следя да видя дали няма да има промяна в часа и мястото...:)) в космополитан не съм ходил от година сигурно:)))е време е да си припомня....значи вика6 в 19:00 в неделя... :welcome:
време беше да се появи още някои,че напоследък се гледаме все едни и същи мутри и си омръзнахме :winky: добре дошъл си на сбирките колега

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от DriftKing » 26 Яну 2009, 21:44

аз ако знаех брат по рано 6тях да дойда ама казвали ти някои деиба:))ама по добре късно от колкото никога живи и здрави може да доюйдем две нови попълненения...мойта 3-ка и една 5-ца:)) ина4е колко 4овека са в клуба????

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 26 Яну 2009, 23:24

Ми срам ме е да ги изброя,но редовните сме 3-ма ти си прави изводите :D :D Дано станете редовни и вие двамата,а не като някои хора да се веснат 1 път за 2 месеца :D :D :D и да лепнат 1 пост за същото време.Иначе в тва заведение ни стана малко тъпо и може да сменим мястото.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от petio_bmw 318is » 26 Яну 2009, 23:27

срам ме е да кажа,повече от 5 , 6 баварци несме се събирали.Като доидете вие тъкмо ще запълним цяла маса :D :D :D :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от petio_bmw 318is » 26 Яну 2009, 23:48

stef4o_BMW написа:Ми срам ме е да ги изброя,но редовните сме 3-ма ти си прави изводите :D :D Дано станете редовни и вие двамата,а не като някои хора да се веснат 1 път за 2 месеца :D :D :D и да лепнат 1 пост за същото време.Иначе в тва заведение ни стана малко тъпо и може да сменим мястото.
хахаххаа и теб ли те е срам бе :winky: викам и тая неделя да сме в Космополитън пък с новите момчета може да измислим някое ново место.

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от DriftKing » 27 Яну 2009, 19:07

за съжаление ще съм само аз...че пича днеска ходи да взима 5-цата ...ама нещо не станала работата обадих му се и ...вика ебал съм ще взимам нещо `01 ..02 година...но до неделя време бол знае ли човек...еми в пз толкова мн баварци има...и да неможе да направив една сбирка...да покажем на другите за какво става въпрос

ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от petio_bmw 318is » 28 Яну 2009, 0:29

DriftKing написа:за съжаление ще съм само аз...че пича днеска ходи да взима 5-цата ...ама нещо не станала работата обадих му се и ...вика ебал съм ще взимам нещо `01 ..02 година...но до неделя време бол знае ли човек...еми в пз толкова мн баварци има...и да неможе да направив една сбирка...да покажем на другите за какво става въпрос
точно им мен тва ме е яд,че живеем в града с наи-много баварци ,а неможе да се съберем повече от 5.Ае пък в неделя ще видим колко ще сме ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DriftKing » 28 Яну 2009, 19:35

хахах еми да ....може пък да си изненадан от бройката знае ли 4овек

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46

Мнение от Access_Denied » 28 Яну 2009, 21:39

stef4o_BMW написа:Ми срам ме е да ги изброя,но редовните сме 3-ма ти си прави изводите :D :D Дано станете редовни и вие двамата,а не като някои хора да се веснат 1 път за 2 месеца :D :D :D и да лепнат 1 пост за същото време.Иначе в тва заведение ни стана малко тъпо и може да сменим мястото.

Кои някои хора имаш предвид? А вие като сте такива големи ентусиасти що толкова време никой не се сети да направи сбирка в града?
За мен BMW не е мания, а религия!

ентусиаст
Аватар

Мнение от stef4o_BMW » 29 Яну 2009, 0:36

Тихо,тихо без спам.
Дали сме се сетили или не не е твоя работа,поне от както разбрахме за сбирките не сме пропуснали 1 път нали?
Някъде да съм написъл имена или никове та пишеш толкова злобно?
Ми да си кажа честно:Тва че си пуснала темата не те прави супер ентусиаст.
Спирам до тук,че нещо се изнервих :winky: :winky: :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от petio_bmw 318is » 29 Яну 2009, 0:47

Access_Denied написа:

Кои някои хора имаш предвид? А вие като сте такива големи ентусиасти що толкова време никой не се сети да направи сбирка в града?
баш вас ще е имал предвид :winky: нещо много се губите напоследък,баш по тоя начин няма да се подобри организацията в Пазарджик.Малко тъпо се получава ,ама е имало доста сбирки на които сме били само ние двамата и нито един път не сме пропуснали,а сме ходили с надеждата че баш тоя път ще вземе да се излъже да доиде някои.А до това кои се е сетил да прави сбирки не е толкова важно,по-важно е да не прекъсват така както бяха замряли до миналото лято.Аз лично несмятам тва да стане,ако трябва сам ще си се събирам и пак ще има BMW СБИРКА,ама с колега като Стефчо съм сигурен че никога няма да дрема сам в кафето.Да не пропуснете и тая неделя в 19:00 КОСМОПОЛИТАН :welcome:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46

Мнение от Access_Denied » 29 Яну 2009, 1:31

За да ни няма на сбирките си има причина, не е защото сме решили, че тази неделя не ни се ходи.
За мен BMW не е мания, а религия!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90;320si
Мечтае да кара: m3 e30
Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)

Мнение от angel_ti » 29 Яну 2009, 17:34

колеги приемате ли о6те един 4лен. и аз много съм се 4удел каде са сбирките и 4ак ся се сетих да погледна във форума
6те се радвам да испием по една бира заедно :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от stef4o_BMW » 29 Яну 2009, 19:34

angel_ti написа:колеги приемате ли о6те един 4лен. и аз много съм се 4удел каде са сбирките и 4ак ся се сетих да погледна във форума
6те се радвам да испием по една бира заедно :winky:

Приемаме и още как :D По-нагоре пише къде и кога са,заповядай...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия