ПАЗАРДЖИК - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- DriftKing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 `98
еми ще следя да видя дали няма да има промяна в часа и мястото...
) в космополитан не съм ходил от година сигурно:)))е време е да си припомня....значи вика6 в 19:00 в неделя... 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
време беше да се появи още някои,че напоследък се гледаме все едни и същи мутри и си омръзнахмеDriftKing написа:еми ще следя да видя дали няма да има промяна в часа и мястото...) в космополитан не съм ходил от година сигурно:)))е време е да си припомня....значи вика6 в 19:00 в неделя...

- DriftKing
- кандидат ентусиаст
-
:)
аз ако знаех брат по рано 6тях да дойда ама казвали ти някои деиба:))ама по добре късно от колкото никога живи и здрави може да доюйдем две нови попълненения...мойта 3-ка и една 5-ца:)) ина4е колко 4овека са в клуба????
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Ми срам ме е да ги изброя,но редовните сме 3-ма ти си прави изводите
Дано станете редовни и вие двамата,а не като някои хора да се веснат 1 път за 2 месеца
и да лепнат 1 пост за същото време.Иначе в тва заведение ни стана малко тъпо и може да сменим мястото.

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
срам ме е да кажа,повече от 5 , 6 баварци несме се събирали.Като доидете вие тъкмо ще запълним цяла маса

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
хахаххаа и теб ли те е срам беstef4o_BMW написа:Ми срам ме е да ги изброя,но редовните сме 3-ма ти си прави изводите![]()
Дано станете редовни и вие двамата,а не като някои хора да се веснат 1 път за 2 месеца
![]()
![]()
и да лепнат 1 пост за същото време.Иначе в тва заведение ни стана малко тъпо и може да сменим мястото.

- DriftKing
- кандидат ентусиаст
-
:)
за съжаление ще съм само аз...че пича днеска ходи да взима 5-цата ...ама нещо не станала работата обадих му се и ...вика ебал съм ще взимам нещо `01 ..02 година...но до неделя време бол знае ли човек...еми в пз толкова мн баварци има...и да неможе да направив една сбирка...да покажем на другите за какво става въпрос
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
Re: :)
точно им мен тва ме е яд,че живеем в града с наи-много баварци ,а неможе да се съберем повече от 5.Ае пък в неделя ще видим колко ще смеDriftKing написа:за съжаление ще съм само аз...че пича днеска ходи да взима 5-цата ...ама нещо не станала работата обадих му се и ...вика ебал съм ще взимам нещо `01 ..02 година...но до неделя време бол знае ли човек...еми в пз толкова мн баварци има...и да неможе да направив една сбирка...да покажем на другите за какво става въпрос

- DriftKing
- кандидат ентусиаст
-
- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
stef4o_BMW написа:Ми срам ме е да ги изброя,но редовните сме 3-ма ти си прави изводите![]()
![]()
![]()
Кои някои хора имаш предвид? А вие като сте такива големи ентусиасти що толкова време никой не се сети да направи сбирка в града?
За мен BMW не е мания, а религия!
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
Тихо,тихо без спам.
Дали сме се сетили или не не е твоя работа,поне от както разбрахме за сбирките не сме пропуснали 1 път нали?
Някъде да съм написъл имена или никове та пишеш толкова злобно?
Ми да си кажа честно:Тва че си пуснала темата не те прави супер ентусиаст.
Спирам до тук,че нещо се изнервих

Дали сме се сетили или не не е твоя работа,поне от както разбрахме за сбирките не сме пропуснали 1 път нали?
Някъде да съм написъл имена или никове та пишеш толкова злобно?
Ми да си кажа честно:Тва че си пуснала темата не те прави супер ентусиаст.
Спирам до тук,че нещо се изнервих

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
баш вас ще е имал предвидAccess_Denied написа:stef4o_BMW написа:Ми срам ме е да ги изброя,но редовните сме 3-ма ти си прави изводите![]()
![]()
![]()
Кои някои хора имаш предвид? А вие като сте такива големи ентусиасти що толкова време никой не се сети да направи сбирка в града?

- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
За да ни няма на сбирките си има причина, не е защото сме решили, че тази неделя не ни се ходи.
За мен BMW не е мания, а религия!
- angel_ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
колеги приемате ли о6те един 4лен. и аз много съм се 4удел каде са сбирките и 4ак ся се сетих да погледна във форума
6те се радвам да испием по една бира заедно

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
angel_ti написа:колеги приемате ли о6те един 4лен. и аз много съм се 4удел каде са сбирките и 4ак ся се сетих да погледна във форума
Приемаме и още как