Събор на БМВ ентусиастите от Северна България - Плевен-30.10
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: Събор на БМВ ентусиастите от Северна България - Плевен-30.10
[quote="Jim Beам] Евала на такива колеги като Зайо. Не го познавам, но това е достойна за уважение постъпка
[/quote]
Евала, ЗАЕК! Супер много се зарадвах като разбрах, че са оправили мазаляка... Само радиатор? Случайно един се намирал в багажника на Е30ката...
аз видях някви цъфнали тръби и прочие
, но... важното е, че ввсичкое приключило благопоолучно...
иначе СЪБОРА е РАЗМАЗВАЩ!
И от към слънчево време, и от към каране, доста беше пътя и до пистата, а пък колонатааа
, уникално преживяване както винаги- да караш в огромна колона от коли от любимата малка, и всичките едни такива.. красиви
... Перфектна организация, икакви инциденти, невероятни коли, много добри шофьори, кръчма чарака/ ех къде е Мечо и Момата с цицитее/
... и нещото, което ме разби: Влизаме ние в Анаконда - дисткотеката след кръчмата и .. освен: "За феновете на BMW, надраве, А- У", на няколко, поне 8 на бой огромни видеостени започват да текат снимки от днешния ден, пистата, коли, драга, бърнаути, понички... страхотно!, даже Е90 -ката мернах... Поздравления и безкрайни благодарности както на организаторите / ОГИ, брат, нямаш равен, ама що не се качи на стола в кръчмата
/, както и на всички момчета, които правиха шоу на хората на Балканстрой! Евала и на мледежа с Е92ката 330 хI / с това пък как се дрифти идея няям
/ Страхотно мероприятие, аз не съм се и съмнявала, че ще е такова! Утре ПАК...ае легаме , че няма ставанката...
П.П. Няма да издавам кой се беше напил тоталистически в дискотеката

Както и няма да казвам, че с койт се пуснах на драга, всеки ме наказа,
даже колата смених, щот си мислех че е от нея, бухахха
До следдващия събор ще тренираме повече
И ше видите виеее

П.П. Няма да издавам кой се беше напил тоталистически в дискотеката

Както и няма да казвам, че с койт се пуснах на драга, всеки ме наказа,

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Apassionata написа:[quote="Jim Beам] Евала на такива колеги като Зайо. Не го познавам, но това е достойна за уважение постъпка[/quote]
![]()
![]()
Евала, ЗАЕК! Супер много се зарадвах като разбрах, че са оправили мазаляка... Само радиатор? Случайно един се намирал в багажника на Е30ката...
аз видях някви цъфнали тръби и прочие
, но... важното е, че ввсичкое приключило благопоолучно...
иначе СЪБОРА е РАЗМАЗВАЩ!
И от към слънчево време, и от към каране, доста беше пътя и до пистата, а пък колонатааа
![]()
![]()
, уникално преживяване както винаги- да караш в огромна колона от коли от любимата малка, и всичките едни такива.. красиви
... Перфектна организация, икакви инциденти, невероятни коли, много добри шофьори, кръчма чарака/ ех къде е Мечо и Момата с цицитее/
... и нещото, което ме разби: Влизаме ние в Анаконда - дисткотеката след кръчмата и .. освен: "За феновете на BMW, надраве, А- У", на няколко, поне 8 на бой огромни видеостени започват да текат снимки от днешния ден, пистата, коли, драга, бърнаути, понички... страхотно!, даже Е90 -ката мернах... Поздравления и безкрайни благодарности както на организаторите / ОГИ, брат, нямаш равен, ама що не се качи на стола в кръчмата
/, както и на всички момчета, които правиха шоу на хората на Балканстрой! Евала и на мледежа с Е92ката 330 хI / с това пък как се дрифти идея няям
/ Страхотно мероприятие, аз не съм се и съмнявала, че ще е такова! Утре ПАК...ае легаме , че няма ставанката...
П.П. Няма да издавам кой се беше напил тоталистически в дискотеката![]()
Както и няма да казвам, че с койт се пуснах на драга, всеки ме наказа,![]()
даже колата смених, щот си мислех че е от нея, бухахха
![]()
До следдващия събор ще тренираме повече
![]()
![]()
И ше видите виеее
![]()
[/quote]
Да не ти пука особено,ти беше номер 1 ентусиаст

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Jim Beam написа:TsvetanVR написа:Огромни благодарности отправям към Зайо за радиатора и монтажа му!!!!! Евала!!!![]()
Благодарение на него червеният болид си се прибра с 200 към Враца без никакъв яд
Ако намеря някой лев утре за бензин и за нова перка (от тая е останало около половината![]()
) може да мръдна да подрифтя пак, тоя път грамотно - на пистата.
Прегря ли или скъса ремък? Евала на такива колеги като Зайо. Не го познавам, но това е достойна за уважение постъпка
Прегря

@Apassionata - за другия събор едно турбо слагаш и наказваш

Kroki написа:Ама да си гледаш стрелката! Сега се връщам от кръчмата. На Групата на Венци от Русе им хареса ракийката, супер беше кръчмето!
uCnaHeTcA написа:Само тоалетна, ама той Оги знае![]()
А инък... Сефте ми е да изляза извън Русе за Събор (само миналата година присъствах на Събора пак на Северна България в Русе), но просто останах изумен... И от организация, и от автомобили, и от всичко... Много добър събор и много сполучлив лично за мен...
Едно ОГРОМНО ЕВАЛА на Оги, включае всички организатори, съорганизатори и прочие...
Ти ли беше със златистото Е46 купе?

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
TsvetanVR написа:Jim Beam написа:TsvetanVR написа:Огромни благодарности отправям към Зайо за радиатора и монтажа му!!!!! Евала!!!![]()
Благодарение на него червеният болид си се прибра с 200 към Враца без никакъв яд
Ако намеря някой лев утре за бензин и за нова перка (от тая е останало около половината![]()
Прегря ли или скъса ремък? Евала на такива колеги като Зайо. Не го познавам, но това е достойна за уважение постъпка
Прегря![]()
@Apassionata - за другия събор едно турбо слагаш и наказвашИли направо едно 335и
Направо да продава и двете и да взема някое по насъскано

S7 написа:TsvetanVR написа:Jim Beam написа:TsvetanVR написа:Огромни благодарности отправям към Зайо за радиатора и монтажа му!!!!! Евала!!!![]()
Прегря![]()
@Apassionata - за другия събор едно турбо слагаш и наказвашИли направо едно 335и
Направо да продава и двете и да взема някое по насъскано
Моята се продава, 'ма е скъпичка, еле па' след 2рото място, 'ептен скъпа стана

Някой ще прави ли тема за Снимки, Клипове, Коментари и Отзиви за Събора или... ?

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Късно разбрах късноооо. Язък. Айде сложете некое друго видео или снимка да оплакне човек окото. Де'ба тоя гипсокартон, не остава време за нищо.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Ето малко видео от стартовете в събота
http://www.vbox7.com/user:kita20008969?p=allvideos
http://www.vbox7.com/user:kita20008969?p=allvideos
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Благодарско колега 

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и аз съм много доволен
евала за организацията

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Радвам се, че сте останали доволни 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Много силно мероприятие стана и всичко стана на ниво-браво на Оги и на всички,които помогнаха това да стане реалност

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Мероприятеито, организаторите, участниците - всичко беше повече от перфектно. изкарах си много добре. Но по-горе имах предвид за плевенските пагони, който се изсипаха на пистата и с ракомахания прекратиха мероприятието. 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да, нямаше пожарна и линейка.. Принципно са прави, АМА това не е съзтезание! Това е опен дей, нищо че се изсипаха над 2000 човека
и над 30 коли
.
Апасионита. Твойта кола и на човека със теб, бяха страшни. Избора на джанти е великолепен. Много се отваря колата ти така. А за BBS да не говорим

Апасионита. Твойта кола и на човека със теб, бяха страшни. Избора на джанти е великолепен. Много се отваря колата ти така. А за BBS да не говорим

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите