Събор на БМВ ентусиастите от Северна България - Плевен-30.10

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: Събор на БМВ ентусиастите от Северна България - Плевен-30.10

Мнение от Apassionata » 31 Окт 2010, 3:30

[quote="Jim Beам] Евала на такива колеги като Зайо. Не го познавам, но това е достойна за уважение постъпка :yes:[/quote]

:D :clap: :yes: Евала, ЗАЕК! Супер много се зарадвах като разбрах, че са оправили мазаляка... Само радиатор? Случайно един се намирал в багажника на Е30ката... :lol: аз видях някви цъфнали тръби и прочие :roll: , но... важното е, че ввсичкое приключило благопоолучно...
:D иначе СЪБОРА е РАЗМАЗВАЩ! :mrgreen: И от към слънчево време, и от към каране, доста беше пътя и до пистата, а пък колонатааа :shock: :driving: :D , уникално преживяване както винаги- да караш в огромна колона от коли от любимата малка, и всичките едни такива.. красиви :mrgreen: ... Перфектна организация, икакви инциденти, невероятни коли, много добри шофьори, кръчма чарака/ ех къде е Мечо и Момата с цицитее/ :mhihi: ... и нещото, което ме разби: Влизаме ние в Анаконда - дисткотеката след кръчмата и .. освен: "За феновете на BMW, надраве, А- У", на няколко, поне 8 на бой огромни видеостени започват да текат снимки от днешния ден, пистата, коли, драга, бърнаути, понички... страхотно!, даже Е90 -ката мернах... Поздравления и безкрайни благодарности както на организаторите / ОГИ, брат, нямаш равен, ама що не се качи на стола в кръчмата :lol: /, както и на всички момчета, които правиха шоу на хората на Балканстрой! Евала и на мледежа с Е92ката 330 хI / с това пък как се дрифти идея няям :shock: / Страхотно мероприятие, аз не съм се и съмнявала, че ще е такова! Утре ПАК...ае легаме , че няма ставанката...

П.П. Няма да издавам кой се беше напил тоталистически в дискотеката :mhihi: :dunno:
Както и няма да казвам, че с койт се пуснах на драга, всеки ме наказа, :lol: :mhihi: даже колата смених, щот си мислех че е от нея, бухахха :lol: :mhihi: До следдващия събор ще тренираме повече :driving: :smoke: :mrgreen: И ше видите виеее :evil: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 31 Окт 2010, 9:05

Apassionata написа:[quote="Jim Beам] Евала на такива колеги като Зайо. Не го познавам, но това е достойна за уважение постъпка :yes:[/quote]

:D :clap: :yes: Евала, ЗАЕК! Супер много се зарадвах като разбрах, че са оправили мазаляка... Само радиатор? Случайно един се намирал в багажника на Е30ката... :lol: аз видях някви цъфнали тръби и прочие :roll: , но... важното е, че ввсичкое приключило благопоолучно...
:D иначе СЪБОРА е РАЗМАЗВАЩ! :mrgreen: И от към слънчево време, и от към каране, доста беше пътя и до пистата, а пък колонатааа :shock: :driving: :D , уникално преживяване както винаги- да караш в огромна колона от коли от любимата малка, и всичките едни такива.. красиви :mrgreen: ... Перфектна организация, икакви инциденти, невероятни коли, много добри шофьори, кръчма чарака/ ех къде е Мечо и Момата с цицитее/ :mhihi: ... и нещото, което ме разби: Влизаме ние в Анаконда - дисткотеката след кръчмата и .. освен: "За феновете на BMW, надраве, А- У", на няколко, поне 8 на бой огромни видеостени започват да текат снимки от днешния ден, пистата, коли, драга, бърнаути, понички... страхотно!, даже Е90 -ката мернах... Поздравления и безкрайни благодарности както на организаторите / ОГИ, брат, нямаш равен, ама що не се качи на стола в кръчмата :lol: /, както и на всички момчета, които правиха шоу на хората на Балканстрой! Евала и на мледежа с Е92ката 330 хI / с това пък как се дрифти идея няям :shock: / Страхотно мероприятие, аз не съм се и съмнявала, че ще е такова! Утре ПАК...ае легаме , че няма ставанката...

П.П. Няма да издавам кой се беше напил тоталистически в дискотеката :mhihi: :dunno:
Както и няма да казвам, че с койт се пуснах на драга, всеки ме наказа, :lol: :mhihi: даже колата смених, щот си мислех че е от нея, бухахха :lol: :mhihi: До следдващия събор ще тренираме повече :driving: :smoke: :mrgreen: И ше видите виеее :evil: :mhihi:[/quote]

Да не ти пука особено,ти беше номер 1 ентусиаст :yes:

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 31 Окт 2010, 11:45

Jim Beam написа:
TsvetanVR написа:Огромни благодарности отправям към Зайо за радиатора и монтажа му!!!!! Евала!!! :bowdown:
Благодарение на него червеният болид си се прибра с 200 към Враца без никакъв яд :)

Ако намеря някой лев утре за бензин и за нова перка (от тая е останало около половината :lol: :kuku: ) може да мръдна да подрифтя пак, тоя път грамотно - на пистата. :)

Прегря ли или скъса ремък? Евала на такива колеги като Зайо. Не го познавам, но това е достойна за уважение постъпка :yes:

Прегря :)
@Apassionata - за другия събор едно турбо слагаш и наказваш :) Или направо едно 335и :)
Изображение

I wanna leave you far behind....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 31 Окт 2010, 11:47

Kroki написа:Ама да си гледаш стрелката! Сега се връщам от кръчмата. На Групата на Венци от Русе им хареса ракийката :mhihi: , супер беше кръчмето!

uCnaHeTcA написа:Само тоалетна, ама той Оги знае :mhihi:
А инък... Сефте ми е да изляза извън Русе за Събор (само миналата година присъствах на Събора пак на Северна България в Русе), но просто останах изумен... И от организация, и от автомобили, и от всичко... Много добър събор и много сполучлив лично за мен...
Едно ОГРОМНО ЕВАЛА на Оги, включае всички организатори, съорганизатори и прочие... :bowdown:

Ти ли беше със златистото Е46 купе?

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 31 Окт 2010, 11:52

TsvetanVR написа:
Jim Beam написа:
TsvetanVR написа:Огромни благодарности отправям към Зайо за радиатора и монтажа му!!!!! Евала!!! :bowdown:
Благодарение на него червеният болид си се прибра с 200 към Враца без никакъв яд :)

Ако намеря някой лев утре за бензин и за нова перка (от тая е останало около половината :lol: :kuku: ) може да мръдна да подрифтя пак, тоя път грамотно - на пистата. :)

Прегря ли или скъса ремък? Евала на такива колеги като Зайо. Не го познавам, но това е достойна за уважение постъпка :yes:

@Apassionata - за другия събор едно турбо слагаш и наказваш :) Или направо едно 335и :)

Направо да продава и двете и да взема някое по насъскано :lalala:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 31 Окт 2010, 12:38

S7 написа:
TsvetanVR написа:
Jim Beam написа:

Направо да продава и двете и да взема някое по насъскано :lalala:

Моята се продава, 'ма е скъпичка, еле па' след 2рото място, 'ептен скъпа стана :mhihi: :mhihi: :ok: :winky:
Някой ще прави ли тема за Снимки, Клипове, Коментари и Отзиви за Събора или... ? :dunno: :yes: (Препоръчително е да са 2 теми - една за снимки и клипове, другата за коментари и отзиви, че да не се спамят напразно снимките...) :bchug: Или да направя аз? Че нямам търпение :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 31 Окт 2010, 13:03

Късно разбрах късноооо. Язък. Айде сложете некое друго видео или снимка да оплакне човек окото. Де'ба тоя гипсокартон, не остава време за нищо.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 31 Окт 2010, 14:49

Ето малко видео от стартовете в събота
http://www.vbox7.com/user:kita20008969?p=allvideos
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 31 Окт 2010, 16:38

Благодарско колега :yes:
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 31 Окт 2010, 17:39

ЕВАЛА ЕВАЛА. Наща полиция ни пази.
Изображение Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 31 Окт 2010, 17:50

и аз съм много доволен :yes: евала за организацията :yes: :bchug:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 31 Окт 2010, 17:58

Радвам се, че сте останали доволни :lalala:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 31 Окт 2010, 18:02

Много силно мероприятие стана и всичко стана на ниво-браво на Оги и на всички,които помогнаха това да стане реалност :bchug: :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 31 Окт 2010, 18:26

Мероприятеито, организаторите, участниците - всичко беше повече от перфектно. изкарах си много добре. Но по-горе имах предвид за плевенските пагони, който се изсипаха на пистата и с ракомахания прекратиха мероприятието. :no:
Изображение Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 31 Окт 2010, 18:33

Да, нямаше пожарна и линейка.. Принципно са прави, АМА това не е съзтезание! Това е опен дей, нищо че се изсипаха над 2000 човека :shock: и над 30 коли :shock: .
Апасионита. Твойта кола и на човека със теб, бяха страшни. Избора на джанти е великолепен. Много се отваря колата ти така. А за BBS да не говорим :bowdown:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия