Бургас-седмични сбирки - 15:00
Модератори: mitaka7, Общи модератори
и аз ще изкажа мнението си въпреки че карам бмв от 1 месец и в неделя за първи път дойдох на сбирката, но пък ми хареса и смятам ако имам време да идвам всяка неделя ...та не мисля че има значение дали има 30-40-50 човека ...в смисъл в дефиницята отбор не влиза няква бройка може и 5 човека да има но пак да се чувстват като отбор и да разчитат един на друг ...лично мнение не ангажирам никой с него и на мен ми се иска да има 50-60 коли защото е мания но и да няма пак ще идвам 

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Реално погледнато не сме Тийм . Какво е тийм - отбор . Отбор по какво сме ? По Баскетбол Волейбол ? Не ходим на състезания ... Следователно сме група от хора в която всеки разчита на другия за помощ ,съвет или нещо от сорта . Разбира се трябва да правим някакви общи мероприятия ама мисля че още ни е трудно да намерим правилната посока в която да са те ... 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Illusion
- Бургаското явление
-
ей това е добра идея
а кво стана по едно време състезанийца с минита щеше да има, пък то само дрифт се демонстрира
ПС: моето мнение за отбора е, че щом всеки малко или много се замисля за това, значи го е и грижа. И аз си мисля, че като се съберем всички и всеки си каже мнението ще е най-добре, най-малкото не е удачно някой да прави нещо, другите наготово и после да се недоволства
ПС2: това за мачлето ми допадна като идея... то сега както е и студено поне ще се стопляме

а кво стана по едно време състезанийца с минита щеше да има, пък то само дрифт се демонстрира

ПС: моето мнение за отбора е, че щом всеки малко или много се замисля за това, значи го е и грижа. И аз си мисля, че като се съберем всички и всеки си каже мнението ще е най-добре, най-малкото не е удачно някой да прави нещо, другите наготово и после да се недоволства

ПС2: това за мачлето ми допадна като идея... то сега както е и студено поне ще се стопляме

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
Ми да вземем да станем федерация по федербал ,,БМВ-ТИМ"-Бургас.
6те дрифтираме ис игри6тето и 6те си пилим гуменките.И наградата предлагам да е 10лв бензин със отстъпка от бензиностанция еко
Ли4но 6те си предоставя картата на 6ампиона.
6те дрифтираме ис игри6тето и 6те си пилим гуменките.И наградата предлагам да е 10лв бензин със отстъпка от бензиностанция еко

Ли4но 6те си предоставя картата на 6ампиона.

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Игоре с ТИМ недей Тимаджии ги остави във Варна 

My life is all I have ...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Момчета и момичета, не гледайте да идват много хора - гледайте да са истински ентусиасти
Не е важно количеството, а качеството
Важното е всички да сте приятели и вие да си правите кефа, щото ако чакате някой да ви изнесе представление нищо няма да става 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и аз съм съгласен с Малкия ДумчевSuPeR_FLY написа:Момчета и момичета, не гледайте да идват много хора - гледайте да са истински ентусиастиНе е важно количеството, а качеството
Важното е всички да сте приятели и вие да си правите кефа, щото ако чакате някой да ви изнесе представление нищо няма да става

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Хахо незнам какво си се издразнил, ама голямо избухване днеска. Незнам с какво сме те провокирали ама ми се струва, че нещо сериозно се дразниш. Дай някоя идея и да се помъчим да я реализираме заедно. Защото една птичка пролет не прави. Ако има нещо с което съм те провокирал или издразнил извинявай не е било с умисъл. 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto