ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Re: ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки
за 29.05.11 съм съгласен, аз нямам стикери и никой не познавам
но карам тъмно син Е36 комби 

- kiril_m
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318TDS
Sekretarq написа:33k написа:минах, но ако имаше поне 1 човек щях да спра.. Предлагам да направим нещо сериозно след баловете.. следете темата
Колега ако си обърнал внимание на това което съм писал за сбирката ще видиш че часът който съм посочил е 20:00ч,а аз самия бях 5 мин. порано там и седях до 20:15ч , понеже не мина дори и едно БМВ камо ли да спре някой разбрах , че ще е поредното чакане на празно, така че да не си излизаме с номера, че кой минал кой недоразбрал, просто не дойде никой. Подобре е човек да си замълчи понякога, отколкото за се оправдава, нека да спрем с оправданията и извиненията нека се стегнем и направим нещо, аз съм твърдо решен да възобновя сбирките в града и ще ви досаждам докато не се почуствате гузни и не направите нещо да се саберем, и не някакви гнили ОПЕЛИ< ФИЯТИ и други морги да ни засрамват, че са по сериозни от нас, а ние да караме най- много и най- нагласените БМВ-та в околието, а да сме толкова надути и несериозни... ПРЕДЛАГАМ ОТ СЕГА, понеже има балове няма да можем тая неделя , ДА СЕ СЪБЕРЕМ ДРУГАТА НЕДЕЛЯ НА ПЕТРОЛА В 20:30Ч НА 29.05.2011г. НЕКА ВСИЧКИ, КОИТО ЧЕТАТ ТОВА ДА НАМЕРЯТ ВРЕМЕ И ВЪЗМОЖНОСТ- ВСИЧКИ МОГАТ, БАДЕТЕ ПО СЕРИОЗНИ И ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ . МЯСТОТО Е ТОВА И ЧАСЪТ Е ТОЗИ 20:30 НА 29.05.2011 НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ , ако не му харесва мястото на някой ще се доразберем като се СЪБЕРЕМ... АЗ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ ПОНЕ ДО 21:00 ДАНО ТОЗИ ПЪТ НЕ СЪМ САМ...!!!!!!!!!!
И аз ще се постарая да дойда на 29.05.2011г.
- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Cabrio
- Мечтае да кара: E30 3.0i М3
- Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...
Благодаря сърдечно на колегите Бай Семо и kiril_m за оважението, проявения ентусиазъм и сериозност, ще се радвам да се запознаем ако успеете да сте там и доно и други да ви последват на 29.05.2011 от 20:30ч на Петрол.

- Edis123
- Потребител
-
- Кара: e36/e46/e65
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: 325ti
730d
Sekretarq написа:Благодаря сърдечно на колегите Бай Семо и kiril_m за оважението, проявения ентусиазъм и сериозност, ще се радвам да се запознаем ако успеете да сте там и доно и други да ви последват на 29.05.2011 от 20:30ч на Петрол.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ 1

- syn4o
- Потребител
-
- Кара: bmw 1.8is
- Детайли за колата: ВТ9919ВК
Най накрая да се намери някой да се помъчи поне да организира нещо ! на 29.05 съм на Петрол най късно 9 съм там защото до тогава съм на работа дано да има някой наистина 

Пали гуми , не душата си
- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...
Радвате ме много колеги като виждам, че има още пичове, които не се самозабравят и не се надуват, а искат да се възобновят сбирките и да станем клубът, който бяхме преди. За целта бъдете на 29.05.2011 от 20:30ч на ПЕТРОЛ....
Аз няма да спирам до тогава да ви подсещам свеки ден тук в форума и да следя темата, следете я и вие и който е прочел за сбирката нека разпространява на приятели познати за да можем да направим едно наистина добро начало на новите сбирки, които не са се състояли от години и покажем на останалите коя е марката, ако се съберем съм замислил да се направи една стара традиция, а именно почитната обиколко на града от глутница бавно движещи се БМВ-та както в миналото на Търновския клуб. Като се сетя, че идваха хора и от околията като Лясковец, Горна и т.н. и гледаха по центъра като луди чак ми е жал че сме я докарали до тука, но няма да е так да се надяваме за напред следете темата и ПОМНЕТЕ 29.05.2011 Петрола на беляковско шосе....

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Sekretarq написа:Радвате ме много колеги като виждам, че има още пичове, които не се самозабравят и не се надуват, а искат да се възобновят сбирките и да станем клубът, който бяхме преди. За целта бъдете на 29.05.2011 от 20:30ч на ПЕТРОЛ....Аз няма да спирам до тогава да ви подсещам свеки ден тук в форума и да следя темата, следете я и вие и който е прочел за сбирката нека разпространява на приятели познати за да можем да направим едно наистина добро начало на новите сбирки, които не са се състояли от години и покажем на останалите коя е марката, ако се съберем съм замислил да се направи една стара традиция, а именно почитната обиколко на града от глутница бавно движещи се БМВ-та както в миналото на Търновския клуб. Като се сетя, че идваха хора и от околията като Лясковец, Горна и т.н. и гледаха по центъра като луди чак ми е жал че сме я докарали до тука, но няма да е так да се надяваме за напред следете темата и ПОМНЕТЕ 29.05.2011 Петрола на беляковско шосе....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човече ,възхищавам се на желанието ти да ги събереш тея хора ,възхищавам се и на това че опита да станеш регионален(помниш,обсъждахме го тогава),аз да ти кажа ли честно-радвам се че като подадо молба,не ме избраха,вече започвам наистина да се радвам-
представяш ли си-ставам регионален,било аз,било ти,отиваме на края на месеца на събрание в София на клуба и всеки почва отчет-от мен еди колко си членове,еди колко си тва-а аз седя и се чудя какво да кажа-ами у нашия край,не моем да ги съберем на сбирка,никой не иска да става член-което е истина-повярвай ми,на когото и да съм се хвалил че съм член на клуба(уж фенове) и всеки-абе ти луд ли си?За кво си даваш парите?Ква ти е далаверата?Луда работа-а относно сбирките-изобщо не исках да я бутам тая тема-да опитвам да организирам каквото и да било-защото 98% от тея които ще дойдат-първата им работа ще е да питат-айде кога тръгваме да правим простотии,никой нема да се хване да седнем да се запознаем да си споделим опит това онова-доказвам: "Колеги аре малко по сериозно,че неделните сбирки не са това което бяха е ясно.Да се съберем някъде някоя неделя,да направим колона из града...да се видим да почешим."
На първата сбирка на която отидох-срещнах "феновете" 10 мин преди уречения час около 5-56 коли в колонка отиват вее да се пързалят по пътя там около лясковския манастир- а аз отивах да се запозная с тях....Тия дни(утре надявам се)се сдобивам с мечтаната Е30-ка,Е34-ката остава за баща ми,та днес,няма как да дойда,но следващата съм живот и здраве с 30-ката.Дории двамата да сме-поне с теб ще се запозная

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
momo-1st написа:Sekretarq написа:Радвате ме много колеги като виждам, че има още пичове, които не се самозабравят и не се надуват, а искат да се възобновят сбирките и да станем клубът, който бяхме преди. За целта бъдете на 29.05.2011 от 20:30ч на ПЕТРОЛ....Аз няма да спирам до тогава да ви подсещам свеки ден тук в форума и да следя темата, следете я и вие и който е прочел за сбирката нека разпространява на приятели познати за да можем да направим едно наистина добро начало на новите сбирки, които не са се състояли от години и покажем на останалите коя е марката, ако се съберем съм замислил да се направи една стара традиция, а именно почитната обиколко на града от глутница бавно движещи се БМВ-та както в миналото на Търновския клуб. Като се сетя, че идваха хора и от околията като Лясковец, Горна и т.н. и гледаха по центъра като луди чак ми е жал че сме я докарали до тука, но няма да е так да се надяваме за напред следете темата и ПОМНЕТЕ 29.05.2011 Петрола на беляковско шосе....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човече ,възхищавам се на желанието ти да ги събереш тея хора ,възхищавам се и на това че опита да станеш регионален(помниш,обсъждахме го тогава),аз да ти кажа ли честно-радвам се че като подадо молба,не ме избраха,вече започвам наистина да се радвам-
представяш ли си-ставам регионален,било аз,било ти,отиваме на края на месеца на събрание в София на клуба и всеки почва отчет-от мен еди колко си членове,еди колко си тва-а аз седя и се чудя какво да кажа-ами у нашия край,не моем да ги съберем на сбирка,никой не иска да става член-което е истина-повярвай ми,на когото и да съм се хвалил че съм член на клуба(уж фенове) и всеки-абе ти луд ли си?За кво си даваш парите?Ква ти е далаверата?Луда работа-а относно сбирките-изобщо не исках да я бутам тая тема-да опитвам да организирам каквото и да било-защото 98% от тея които ще дойдат-първата им работа ще е да питат-айде кога тръгваме да правим простотии,никой нема да се хване да седнем да се запознаем да си споделим опит това онова-доказвам: "Колеги аре малко по сериозно,че неделните сбирки не са това което бяха е ясно.Да се съберем някъде някоя неделя,да направим колона из града...да се видим да почешим."
На първата сбирка на която отидох-срещнах "феновете" 10 мин преди уречения час около 5-56 коли в колонка отиват вее да се пързалят по пътя там около лясковския манастир- а аз отивах да се запозная с тях....Тия дни(утре надявам се)се сдобивам с мечтаната Е30-ка,Е34-ката остава за баща ми,та днес,няма как да дойда,но следващата съм живот и здраве с 30-ката.Дории двамата да сме-поне с теб ще се запозная
Евала дано има повечем като теб надявам се наистина да се видим на 29.05 неделя от 20:30ч на Петрола заповядай с радост ще се запознаем

- todor_8888
- Потребител
-
- Кара: бмв е36
- Мечтае да кара: м3 gts
Дано да се получи нещо,аз също ще дойда 

- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Ще се опитам да мина необещавам
- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
Евала колеги знаех, че има още желание за сбирки, но е нямало кой да подбуди нещаща
благодаря на колегите, който по горе обещаха да дойдат на 29.05 от 20:30ч на петрола очаквам и още да се присъединят, както и аз самия съм поканил хора даже и от други места не само от града за това разчитам за сериозноста ви да дойдете, поне за по едно кафе може да е , но да сте там без значение дали вали или е хубаво времето трябва да се съберем
да няма извинения, който може да идва на 29.05.2011 неделя на Петрола.......

- BT0050AK
- Потребител
-
- Кара: С разум
И аз ще се опитам да дойда да се позапознаем 

- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
като се съберем веднъж ще обсъдим всички, и колегите които не им е одобно в неделя ще си кажат и ще си измислим ден няма да се излага ме поне веднъж седмично трябва да се събираме така, че правете всичко възможно да сте на 29.05 от 20:30ч на Пертола не осната още малко 4 дни така че помнете

- Bmw 335biturbo
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M3 e36 3.2 TWIN TURBO