ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 06 Ное 2008, 12:58

айде Драже,поработи днеска пък за събота ,ако можеш хич недей отива :mhihi: така драги колеги събота наближава и с това нетърпението ми за сбирката все повече се увеличава затова ще пиша малко по-раничко===08.11.2008Г.СЪБОТА ОТ 15.00ч.СБИРКА НА ПАРКИНГА ПРЕД ТЕХНОМАРКЕТ :!: [/url]
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 06 Ное 2008, 17:43

За валовете, докато не получа пълно инфо за колата, нищо немога да направя. За колегата с климата съм питал и най вероятно има, но същото важи и за него или да ми каже някаква година на производство. Иначе за повече инфо и части се обръщайте към mladi или Младенката, той ще ви информира по добре ;)

Идея: Що не правите сбирки и през седмицата, не само събота :D
Take Me to the Hospital...

Потребител
Аватар

о.К

Мнение от BatChefo » 06 Ное 2008, 19:42

успея ли да свърша рано съм с вас
I'm Not Alone

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от GarDolf » 06 Ное 2008, 21:00

lazaronni написа:Идея: Що не правите сбирки и през седмицата, не само събота :D

Ми хората бачкат, брате, иначе и аз викам що не, ама не става :) Айде ти кво се бавиш още, няма ли да хвърчиш насам, кво става?

:arrow: 08.11.2008 - 15:00ч - събота - паркинг ТехноМаркет
Изображение Изображение
Не е срамно да спазваш правилника за движение по пътищата!

Потребител
Аватар

Мнение от bawareca_Mpacket » 06 Ное 2008, 21:32

значе бимбата мие 94 година с верига сам август 318i ие малкия мотор 116.кс. или 113кс аз неги знам кои са 113 и кои са 116 ква е разликата колкото до климата нали е сас всичко сас модули там ватре радиаторчето аве с цялата инсталация не само компресор траби и радиатор а за манги ще ме ориентираш ли и говорим за комплект всичко ако нее свален е още по добре аз щесиго сваля ок ако стане ше почерпя
:D :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 06 Ное 2008, 22:18

GarDolf написа:
lazaronni написа:Идея: Що не правите сбирки и през седмицата, не само събота :D

Ми хората бачкат, брате, иначе и аз викам що не, ама не става :) Айде ти кво се бавиш още, няма ли да хвърчиш насам, кво става?

:arrow: 08.11.2008 - 15:00ч - събота - паркинг ТехноМаркет

Да бе аз знам, че работят, но за по кафенце или биричка :D , па който доде.
Иначе зимата май ще се прибирам, за коледните и новогодишни празници с 30ката, ама не е сигурно ...изненада :mhihi:
Ще има дупки в асфалта пак :mhihi:

bawareca_Mpacket написа:значе бимбата мие 94 година с верига сам август 318i ие малкия мотор 116.кс. или 113кс аз неги знам кои са 113 и кои са 116 ква е разликата колкото до климата нали е сас всичко сас модули там ватре радиаторчето аве с цялата инсталация не само компресор траби и радиатор а за манги ще ме ориентираш ли и говорим за комплект всичко ако нее свален е още по добре аз щесиго сваля ок ако стане ше почерпя
:D :bchug:

Става въпрос за всичко комплет, ще питам тия дни пак, че нямах време днес. Ще питам и един приятел съфорумник има една блъсната 328ца да видим дали има всичко ;)

Събирайте се сека вечер, така, ще идват и други хора, пък и града е малък, срамота :D . Аз докрая на 2009 се прибирам окончателно и вече няма прошка :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 06 Ное 2008, 22:30

lazaronni написа:За валовете, докато не получа пълно инфо за колата, нищо немога да направя. За колегата с климата съм питал и най вероятно има, но същото важи и за него или да ми каже някаква година на производство. Иначе за повече инфо и части се обръщайте към mladi или Младенката, той ще ви информира по добре ;)

Идея: Що не правите сбирки и през седмицата, не само събота :D

тои е само един коляновия вал имам чуството че се бъркаш с разпределителните валове ;) а и аз намерих вече но мерси все пак даже моя е ставало да се оправи и в момента имам 2 така че моя стария сега като я отворя ще го закарам да го оправят и го продавам сигорно на 200 човека съм звъннал никои не ще да си пипа мотора за коляновия вал сичките целия мотор и да не ви казвам че не ми казаха цена под 900 лв ;) туи ис-ката мн тарсен мотор бах негофта маа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 07 Ное 2008, 0:20

bawareca_Mpacket клима има, пълен комплект, за съжеление без радиатора, защото колата е с удар и не става ;) от Е36 328 в супер състояние, работи ;) , цената е добра :D ако имаш интерес, пиши на mladi :D ;)

компресор, тръби, парното, дигиталното управление ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 07 Ное 2008, 21:40

Пичове маи няма да мога да дойда утре, искренно се надявам да дойда че цяла седмица го чакам тоя ден предполагам че и вие, на работа сам ако се освободя по рано ме пишете задължително :mhihi: ще поизтъркаме малко гуми, ама само бензинките щото чувам изказвания, че дизелите не можели да връткат гуми :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от bawareca_Mpacket » 07 Ное 2008, 22:50

Наистена ли и за колко парички говорим оф даиго насам от кога си тарся но от добрич ли е климата ок чакам да пишеш или на skype Georgi_bavarkata ok ако искасх даи дасе чуем по skype ако не утре ще доида с една черна троикана саборчето :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 07 Ное 2008, 22:56

bawareca_Mpacket написа:Наистена ли и за колко парички говорим оф даиго насам от кога си тарся но от добрич ли е климата ок чакам да пишеш или на skype Georgi_bavarkata ok ако искасх даи дасе чуем по skype ако не утре ще доида с една черна троикана саборчето :)

Мен аз не съм си в бг в момента, затва ти написах да говориш с mladi Младен, отиди утре на сбирката и той ше те информира и за цена и за всичко ;) Айде поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от GarDolf » 07 Ное 2008, 22:57

**Novobraneca написа:Пичове маи няма да мога да дойда утре, искренно се надявам да дойда че цяла седмица го чакам тоя ден предполагам че и вие, на работа сам ако се освободя по рано ме пишете задължително...

Еми, брате, имаш ни телефоните на повечето тук във форума, така че се обаждай, когато свършиш, да ти казваме къде сме, тъй като едва ли ще свърши сбирката в 15:30 :) Ние ще те чакаме все пак ;)
Изображение Изображение
Не е срамно да спазваш правилника за движение по пътищата!

Потребител
Аватар

Мнение от bawareca_Mpacket » 07 Ное 2008, 23:00

е аз вече сам казал че ще доида и ами незнам за какви пари говорим защото знаеш един радиатор струва около 100 или 150 там некаде пак и имам оферта за теб ако случаио имаш някои кола бласната аз сам човека и там щесе разберем примерно да оправя някои кола !! а ще измислим нещо чакам да пишеш

Потребител
Аватар

Мнение от to6ko_888 » 08 Ное 2008, 14:30

относко коляновия вал за баварката що не отидеш до каварна в авто моргата там преди около 15-тина дена имаше една 3-ра компакт бласната доста стабилно предполагам че може все още вала да си е на мястото там частите не са много скапи аз си взех от там за моита 3-ра распределителен вал за 200лв с кобилиците и повдигачите :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 08 Ное 2008, 18:18

to6ko_888 написа:относко коляновия вал за баварката що не отидеш до каварна в авто моргата там преди около 15-тина дена имаше една 3-ра компакт бласната доста стабилно предполагам че може все още вала да си е на мястото там частите не са много скапи аз си взех от там за моита 3-ра распределителен вал за 200лв с кобилиците и повдигачите :)

никои не иска да разглобява ис-ков мотор само цели ги продават ;) апак и аз вече намерих

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия