ВАРНА >архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
От колегите от Хюндай Купе Форум http://hyundai-coupe.com/forum/index.ph ... 440.0.html
caesar :
"Колегите от Мазда, Хонда и другите азиатски марки, започнаха една ....бих казал благотворителна кампания. Събираме парички за един дом за сираци тук във Варна. Утре (26.01) ще ходим с 2 колеги да видим от какво имат нужда децата. От Хонда форума събират по 5лв от всеки желаещ, някой и по повече. В общи линии не е важна сумата... По последна уговорка в края на седмицата ще съберем парите от различните клубове. Всеки желаещ може да се присъедини към инициативата. За Варна аз ще събирам паричките, всеки който иска, може да мине през работата ми (повечето я знаят вече) да ми остави парички. Аз поемам ангажимента да следя, че всичко ще бъде наред с оползотворяването им. За другите градове, който изяви желание да се нагърби. Надявам се максимум сряда или четвъртък паричките да се пратят. Ето и линк към форума на хонда: http://forums.hondabg.com/index.php?sho ... 073&st=150 "
Кампанията продължава,тъй като набраните средства са недостатъчни.Домът има нужда от много голям ремонт и други консумативи.
За Варненци и околностите - Цанко - 0896611121 - колегата-отговорник от Хюндай Купе форума,към когото можете да се обърнете.
caesar :
"Колегите от Мазда, Хонда и другите азиатски марки, започнаха една ....бих казал благотворителна кампания. Събираме парички за един дом за сираци тук във Варна. Утре (26.01) ще ходим с 2 колеги да видим от какво имат нужда децата. От Хонда форума събират по 5лв от всеки желаещ, някой и по повече. В общи линии не е важна сумата... По последна уговорка в края на седмицата ще съберем парите от различните клубове. Всеки желаещ може да се присъедини към инициативата. За Варна аз ще събирам паричките, всеки който иска, може да мине през работата ми (повечето я знаят вече) да ми остави парички. Аз поемам ангажимента да следя, че всичко ще бъде наред с оползотворяването им. За другите градове, който изяви желание да се нагърби. Надявам се максимум сряда или четвъртък паричките да се пратят. Ето и линк към форума на хонда: http://forums.hondabg.com/index.php?sho ... 073&st=150 "
Кампанията продължава,тъй като набраните средства са недостатъчни.Домът има нужда от много голям ремонт и други консумативи.
За Варненци и околностите - Цанко - 0896611121 - колегата-отговорник от Хюндай Купе форума,към когото можете да се обърнете.
хахаха и как ще стане?Да наемем някоя зала в общината и да направим събрание?Направо отпишете варианта да няма други коли.Хората искат зрелище и това е.То последния път като бяхме имаше не само други коли,но и много италиянци.Ама бяха с БМВтаogi dog написа:да сменим часа на сбирките, обаче на място да се разберемIcco написа:Колеги вземете да помислите как да се отървем от присъствието на натрапниците от другите марки, вместо да се чудите на кой му се виждал номера в клипчето !!

DKeika написа:хахаха и как ще стане?Да наемем някоя зала в общината и да направим събрание?Направо отпишете варианта да няма други коли.Хората искат зрелище и това е.То последния път като бяхме имаше не само други коли,но и много италиянци.Ама бяха с БМВтаogi dog написа:да сменим часа на сбирките, обаче на място да се разберемIcco написа:Колеги вземете да помислите как да се отървем от присъствието на натрапниците от другите марки, вместо да се чудите на кой му се виждал номера в клипчето !!.Фаровете им на очи ставаха,музиката-сватба....то опасна работа
.И като почнете да пускате мнения,че тъй не ставало да вземем мерки,смяна час,смяна място-ВЯРВАТЕ ЛИ СИ?????Нали сменихме местото на бар Кукери.И ко от 100коли дойдоха 10.Всички останали си бяха на КРЗ.Тъй че не правете розов сериал.Хубавите сбирките на БМВ си останаха в миналото.Правете си кефа и това е!На който не му харесва не идва!И да не забравите семките
То след такава топла храница на кои ще му се чопли семки

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
наистина трябва да се направи нещо по въпроса със сбирките, просто става непоносимо особенно след последната сбирка - двама тъмни с полски регистрации бяха домъкнали половината си семейства, не че нещо ама приказката неможеш да си кажеш като хората
пс:дайте една кука за теглене че днес и изтекоха водите на мойта
пс:дайте една кука за теглене че днес и изтекоха водите на мойта
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
пък и то куките веднага идват... ебаси просотията и трите коли коит правят всичко това интересно отпрашват на някъде и никой не знае на къде някой казват къ мметро някой към ладжата... хаха в интерес на истината миналата неделя се получи пак същата работа 5 минути не знам дали имаше след като се преместихме на завоя и веднага дойдоха тъпите куки и всички се разотидоха... след някъде час точно въпросните 3 коли прелетяха покрай гарата неизвесно на къде отиващи ..... така че най добре да се измисли някое място дето да няма куки применро на аладжата ако трябва да е дето ако куките получат сигнал ще им трябва полвин час докато се домъкнат с кирливите прогресивно гниещи астри....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
аз вече няма да идвам на збирки,като започнем да се събираме само бмв-та ще дойда.мислете за ново място,дайте предложения.
- Ka3aKa
- Потребител
-
- Кара: е36
Днеска беше сбирка на немски и японски коли ... е имаше и френски бегачки
И да измислим някакво ново място ще е за една максимум две седмици и пак ще се разчуе и после пак интернациолна сбирка .......

И да измислим някакво ново място ще е за една максимум две седмици и пак ще се разчуе и после пак интернациолна сбирка .......
- nafkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 купе М52B20
- Мечтае да кара: V8
И аз имам мерак да карам но не и на такива псевдо сабрания дето на някой ши му падне бронята и ши спре на завоя докато сам на портала на одесос и ши му са кача отгоре или на някой друг от спрелите НОРМАЛНО ( или пак като се завартят и не мърдат чакат някой да ги избуха )
- BeSnIq_NGP
- Потребител
-
- Кара: bmw E36
- Мечтае да кара: natokana bima
kirililiev написа:аз вече няма да идвам на збирки,като започнем да се събираме само бмв-та ще дойда.мислете за ново място,дайте предложения.

споко мой не ти си проблема да карамеBeSnIq_NGP написа:kirililiev написа:аз вече няма да идвам на збирки,като започнем да се събираме само бмв-та ще дойда.мислете за ново място,дайте предложения.
![]()
![]()
Спирам и аз да ходя .....Днеска нямаше каде да мина от народ и извинявай че ви попречих на тебе и на колегата с Е36-цата да карате....