1-ви кръг–Тайм Атак+Дрифт Шоу-In Memory of landikar

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 09 Мар 2009, 20:27

(bubsa) написа:Ами защо не им посочиха портала?
Един познат знаете ли какви шутове изяде за дето пресече на писта софия,не му се поверва и повече не доиде с нас ;)
то тва оставаше и до бой да се стигне,много ти е лесно на теб да говориш,то4но другия път кат преминеш загражденията да дойде некой да ти опъне неколко шамара да видим как ще коментираш тогава
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 09 Мар 2009, 20:34

Бъркаш ме с някои,като съм по такива мероприятия никога не си позволявам да нарушавам секторите за сигурност(виждал съм грозни картинки)
А не мислиш ли че ако няколко човека бъдат помолени да напуснат другите няма да спазват правилата?

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 09 Мар 2009, 20:37

VT5602AK написа:изкам да се извиня на организаторите,ако е възможно за моята глупава постъпка в неделя сутрин,решението ви беше DF много строго и тежко за мен ,но го преглътнах за друг път ще знам
ти беше уникален,много ме изкефи и немисля че направи чак такова престъпление та чак те и дисквалифицираха.Много добре караш,гледаи само на сабора да няма издънки та да може да си по-дълго на пистата.Публиката нямаше да минава загражденията,ако можеха да гледат от БЕЗОПАСНО место,но просто нямаше начин не че нещо ама слаба подготовка за мен.Дано маи месец е по-добре :winky:

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 09 Мар 2009, 20:50

Симо, къде мога да видя снимките ти само,че с висока резолюция :) много са добри :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 09 Мар 2009, 21:15

Не е нищо особено, но все пак :uups:
Изображение Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Денит0о » 09 Мар 2009, 21:38

голям напредък има в момчетата,браво...
а за кого от участниците се чуваше в публиката,че кара по прашки :roll:

кандидат ентусиаст
Кара: E34-M30/B35

Мнение от BUHALA » 09 Мар 2009, 21:44

Денит0о написа:голям напредък има в момчетата,браво...
а за кого от участниците се чуваше в публиката,че кара по прашки :roll:

Тва се онася за гумите веееееееееее :D хахахахахахах
Като е със сликове им викат "слипове"
На нормалните гуми някой им викат "прашки" ...... заради "слиповете" хахаха
Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Re: дрифт

Мнение от Пепинко » 09 Мар 2009, 22:20

alex_matrix написа:
cucko написа:Именно затова някой трябваше да плати за пистата...ето за какво си дадохме по 5 лв. толкова зрители.. ;)

пистата не сте я платили вие, хората които караха !!! в това можеш да бъдеш сигурен - вие сте платили за да гледате шоу и каране - в крайна сметка получихте шоу от 8-16,30 за 5 лв, а аз съм дал за този ден 150лв
газех в същата кал и трябваше да чакам по 15 минути за да се сети някой да си мръдне туловището 2 метра назад за да можем да излезем да караме за същия човек!!!

Това обаче никой не го оценява, което е жалко! Какво да правиш... манталитет :) Аз бях само в Неделя като зрител, забележките към организаторите ми са само това, че програмата беше доста объркана. Може би е хубаво когато има 2 дни да се разделят. Единият за италианско преследване, другия за дрифт и шоу, защото определено не може да се предвиди с точност кога ще свърши италианското, особено когато има толкова проблеми с обслужване на пистата и неразбрана публика като нас :) Лично аз гледах как Искрен спря и каза на един от "маршалите", че има проблем с пистата и те само поразритаха по-големите буци от трасето.

П.П. аз дадах космическата сума от 5лв, за да гледам италианското в клас Б и малко от Ц и бях доволен. Замислете се колко пъти сте оставяли по 5лв бакшиш на симпатични сервитьорки и проявете малко уважение към хората, които дойдоха и караха без да сторнират бензин, гуми, хотели и такси за участие :roll:
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gecko » 09 Мар 2009, 22:22

Аз лично съм доволен от показаното на състезанието.Видях доста нови неща.Времето развали всичко просто .. нечовешки студ , но си струваше гледката.Поздравления за всички , които взеха участие.Проблема в публиката ( мое лично мнение ) дойде от там , че масата народ беше от близките села , дошли да чоплят семки в неделния следобед и развалиха кефа на много хора.Евала правя на Денис .... уникален , но също така правя и много голяма евала на момчето с Опел Мантата ( Владо мисля , че се казваше ) На мен лично ми направи много голям кеф ... незнам за вас. Таааааааа така .... да се надяваме да нямаме и ние тези проблеми за събора :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 09 Мар 2009, 22:50

Честито на Денис и да е жив и здрав! Винаги да е във спорта и да се пази много!!! :bowdown: :bowdown:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 09 Мар 2009, 22:53

На Плевен е лесно, хората се оправят точно с две минутки и с 8 приказки. На КАлояново бе ад, все едно бяха събрани хора от кол и въже, странна работа. Не ги трогваше дори и факта, че се спират колитя, че момчетата излизат от колите и си слагат каските на тавана и почват да кибичат докато се приберат хората на безопасни места. Това досега не е било, надявам се и да го няма занапред. Ако аз бях баш организатора за следващото Калояновско мероприятие, бих направил таксата 10лв, по този начин ще намаля публиката наполовина и ще има същия ресурс който е необходим за организирането.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 09 Мар 2009, 23:03

Аз и 20лв бих дал,но да е както трябва :D
Наистина трябва да се помисли да се вдигнат цените малко за публиката и да се намалят за участниците,защото не им е хич лесно,а и не е честно един да кара с нови сликове а друг с некви напукани и 6-та употреба ;) (това последното го видях с очите си,да не говоря че имаше хора които карат с обикновени гуми)

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 09 Мар 2009, 23:05

sonny написа:Ако аз бях баш организатора за следващото Калояновско мероприятие, бих направил таксата 10лв, по този начин ще намаля публиката наполовина..

Eдва ли ще има ефект.Хората от селото, се пускат безплатно. :idea:

Източник :arrow: колега от форума,живеещ в Калояново
Изображение

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 09 Мар 2009, 23:25

А пък аз и грешката бяхме свидетели как си прескачат мрежата бачовците и хич не им дремеше :evil: което ни дразнеше но уви нищо неможем да направим

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 09 Мар 2009, 23:43

chocho-rz написа:А пък аз и грешката бяхме свидетели как си прескачат мрежата бачовците и хич не им дремеше :evil: което ни дразнеше но уви нищо неможем да направим
както пред мен и Г.Пен4ев
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия