1-ви кръг–Тайм Атак+Дрифт Шоу-In Memory of landikar
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
то тва оставаше и до бой да се стигне,много ти е лесно на теб да говориш,то4но другия път кат преминеш загражденията да дойде некой да ти опъне неколко шамара да видим как ще коментираш тогава(bubsa) написа:Ами защо не им посочиха портала?
Един познат знаете ли какви шутове изяде за дето пресече на писта софия,не му се поверва и повече не доиде с нас
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Бъркаш ме с някои,като съм по такива мероприятия никога не си позволявам да нарушавам секторите за сигурност(виждал съм грозни картинки)
А не мислиш ли че ако няколко човека бъдат помолени да напуснат другите няма да спазват правилата?
А не мислиш ли че ако няколко човека бъдат помолени да напуснат другите няма да спазват правилата?
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
ти беше уникален,много ме изкефи и немисля че направи чак такова престъпление та чак те и дисквалифицираха.Много добре караш,гледаи само на сабора да няма издънки та да може да си по-дълго на пистата.Публиката нямаше да минава загражденията,ако можеха да гледат от БЕЗОПАСНО место,но просто нямаше начин не че нещо ама слаба подготовка за мен.Дано маи месец е по-добреVT5602AK написа:изкам да се извиня на организаторите,ако е възможно за моята глупава постъпка в неделя сутрин,решението ви беше DF много строго и тежко за мен ,но го преглътнах за друг път ще знам

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Симо, къде мога да видя снимките ти само,че с висока резолюция
много са добри 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
Денит0о написа:голям напредък има в момчетата,браво...
а за кого от участниците се чуваше в публиката,че кара по прашки
Тва се онася за гумите веееееееееее

Като е със сликове им викат "слипове"
На нормалните гуми някой им викат "прашки" ...... заради "слиповете" хахаха
Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Re: дрифт
alex_matrix написа:cucko написа:Именно затова някой трябваше да плати за пистата...ето за какво си дадохме по 5 лв. толкова зрители..
пистата не сте я платили вие, хората които караха !!! в това можеш да бъдеш сигурен - вие сте платили за да гледате шоу и каране - в крайна сметка получихте шоу от 8-16,30 за 5 лв, а аз съм дал за този ден 150лв
газех в същата кал и трябваше да чакам по 15 минути за да се сети някой да си мръдне туловището 2 метра назад за да можем да излезем да караме за същия човек!!!
Това обаче никой не го оценява, което е жалко! Какво да правиш... манталитет

П.П. аз дадах космическата сума от 5лв, за да гледам италианското в клас Б и малко от Ц и бях доволен. Замислете се колко пъти сте оставяли по 5лв бакшиш на симпатични сервитьорки и проявете малко уважение към хората, които дойдоха и караха без да сторнират бензин, гуми, хотели и такси за участие

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Аз лично съм доволен от показаното на състезанието.Видях доста нови неща.Времето развали всичко просто .. нечовешки студ , но си струваше гледката.Поздравления за всички , които взеха участие.Проблема в публиката ( мое лично мнение ) дойде от там , че масата народ беше от близките села , дошли да чоплят семки в неделния следобед и развалиха кефа на много хора.Евала правя на Денис .... уникален , но също така правя и много голяма евала на момчето с Опел Мантата ( Владо мисля , че се казваше ) На мен лично ми направи много голям кеф ... незнам за вас. Таааааааа така .... да се надяваме да нямаме и ние тези проблеми за събора 

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
На Плевен е лесно, хората се оправят точно с две минутки и с 8 приказки. На КАлояново бе ад, все едно бяха събрани хора от кол и въже, странна работа. Не ги трогваше дори и факта, че се спират колитя, че момчетата излизат от колите и си слагат каските на тавана и почват да кибичат докато се приберат хората на безопасни места. Това досега не е било, надявам се и да го няма занапред. Ако аз бях баш организатора за следващото Калояновско мероприятие, бих направил таксата 10лв, по този начин ще намаля публиката наполовина и ще има същия ресурс който е необходим за организирането.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз и 20лв бих дал,но да е както трябва
Наистина трябва да се помисли да се вдигнат цените малко за публиката и да се намалят за участниците,защото не им е хич лесно,а и не е честно един да кара с нови сликове а друг с некви напукани и 6-та употреба
(това последното го видях с очите си,да не говоря че имаше хора които карат с обикновени гуми)

Наистина трябва да се помисли да се вдигнат цените малко за публиката и да се намалят за участниците,защото не им е хич лесно,а и не е честно един да кара с нови сликове а друг с некви напукани и 6-та употреба

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
sonny написа:Ако аз бях баш организатора за следващото Калояновско мероприятие, бих направил таксата 10лв, по този начин ще намаля публиката наполовина..
Eдва ли ще има ефект.Хората от селото, се пускат безплатно.

Източник

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
А пък аз и грешката бяхме свидетели как си прескачат мрежата бачовците и хич не им дремеше
което ни дразнеше но уви нищо неможем да направим

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
както пред мен и Г.Пен4евchocho-rz написа:А пък аз и грешката бяхме свидетели как си прескачат мрежата бачовците и хич не им дремешекоето ни дразнеше но уви нищо неможем да направим