ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34 525 tds, E36 325i
Мечтае да кара: E21 323

Re: ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки

Мнение от Martoni » 06 Май 2011, 20:16

Още малко и идем. 6 и малко предполагам че сме на ромпетрол.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 06 Май 2011, 20:17

Bmw 335biturbo написа:
MICH__ написа:Колеги в събота колко часа ще се срещнем с вашата група на ромпетрол (мисля беше бензиностанцията на миналогодишната среща)

6:15 най-късно там защото 6:30 русенци минават и тръгваме :)

Аз съм от Русенската група :lol: значи 6.30 :yes:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34 525 tds, E36 325i
Мечтае да кара: E21 323

Мнение от Martoni » 06 Май 2011, 20:22

MICH__ написа:
Bmw 335biturbo написа:
MICH__ написа:Колеги в събота колко часа ще се срещнем с вашата група на ромпетрол (мисля беше бензиностанцията на миналогодишната среща)

6:15 най-късно там защото 6:30 русенци минават и тръгваме :)

Аз съм от Русенската група :lol: значи 6.30 :yes:

MICH дай ние в 5.00 да тръгнем от ОМВ-то пък ако подраним ще пием по едно Търновско кафе. Дали ще е 6.00, 6.15 или 6.30 ще видим :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Cabrio
Мечтае да кара: E30 3.0i М3
Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...

Мнение от Sekretarq » 14 Май 2011, 19:20

Браво колеги всички сте толкова ентусиазирани, даже нито един не е писал как е изкарал събора, защото броени хора на пръсти са ходили на събора, евала на всички търновчани които си мислят, че като карат БМВ са велики и не им трябва да дружат в такива сбирки и мероприятия. И све пак ако е останал някой, който иска да се съберем и да се видим, кои сме ентусиастите в този град, и който има мерак за една лека сбирка да напише два реда в тази често посещавана тема ''ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки'' или да заповяда всеки, който се чуства все още ентусиаст във НЕДЕЛЯ 15.05.2011 от 20:00ч на ПЕТРОЛА на беляковско шосе да се видим и пием по кафе аз ЩЕ СЪМ ТАМ, ако не ви харесва деня и мястото предложете вие, ако не ,остава това.
Всеки Търновски BMW ентусиаст, рано или късно си купува Е30......!!! Изображение живей на ръба, защото иначе заемаш много място, По добре 10 години като Лъв от колкото 40 години като Овца ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: .....
Мечтае да кара: X6M

Мнение от 33k » 15 Май 2011, 15:26

Sekretarq написа:Браво колеги всички сте толкова ентусиазирани, даже нито един не е писал как е изкарал събора, защото броени хора на пръсти са ходили на събора, евала на всички търновчани които си мислят, че като карат БМВ са велики и не им трябва да дружат в такива сбирки и мероприятия. И све пак ако е останал някой, който иска да се съберем и да се видим, кои сме ентусиастите в този град, и който има мерак за една лека сбирка да напише два реда в тази често посещавана тема ''ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки'' или да заповяда всеки, който се чуства все още ентусиаст във НЕДЕЛЯ 15.05.2011 от 20:00ч на ПЕТРОЛА на беляковско шосе да се видим и пием по кафе аз ЩЕ СЪМ ТАМ, ако не ви харесва деня и мястото предложете вие, ако не ,остава това.

Необещавам, може да мина :arrow:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...

Мнение от Sekretarq » 15 Май 2011, 20:54

Благодаря на всички които дойдоха на Петрол (тоест никой) по - несериозни от Търновчани няма в този форум незнам защо членувате в него , и все пак ако има някой заинтересован да се съберем нека да напише кога и каде, и също така всеки който ще дойде да го потвърди отдолу, барим се случи нещо.... :paranoid: :smoke: :no:
Всеки Търновски BMW ентусиаст, рано или късно си купува Е30......!!! Изображение живей на ръба, защото иначе заемаш много място, По добре 10 години като Лъв от колкото 40 години като Овца ....

Потребител
Аватар
Кара: бмв е36
Мечтае да кара: м3 gts

Мнение от todor_8888 » 18 Май 2011, 20:37

Евала на организатора :clap: :yes: , ама ентусиастите нещо ги няма :(

royal jester
Аватар
Кара: ше Е46 на дизел
Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "

Мнение от e 46 maniq » 18 Май 2011, 22:55

колеги,гости приемате ли?ако се организирате де ;)
!!! ВНИМАНИЕ !!! Изображение

Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M3 e36 3.2 TWIN TURBO

Мнение от Bmw 335biturbo » 18 Май 2011, 23:16

Приемаме всякакви ентусиасти.Нека подходим по сериозно към нещата и да се съберем както преди......
Koito obi4a da se vozi kazva mercedes koito obi4a da leti kazva bmw

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 19 Май 2011, 0:41

Май съм изпуснал каишката :( Тъпо тъпо , дано ако има и по другата Неделя ще се включа. Тази съм по балове извън ВТ. Абе пичове аз живея под чудния Петрол и неделя излизах и на връщане ве видях БМВ-та а едно ауди и някав голф. И се пуснах към 3 - ъгалника.
Ще се радвам ако се вкл. щот по колата ми има някои " ? " които не мога да си обясня. Та ми трябва не старило а патило ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Мнение от YOKOHAMA » 19 Май 2011, 8:23

Късно виждам предложението иначе щях да дойда, просто вече нямам навик да проверявам тази тема. За следващата сбирка съм на линия, стига да съм в града.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 19 Май 2011, 14:49

Колеги аре малко по сериозно,че неделните сбирки не са това което бяха е ясно.Да се съберем някъде някоя неделя,да направим колона из града...да се видим да почешим.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: .....
Мечтае да кара: X6M

Мнение от 33k » 19 Май 2011, 18:06

минах, но ако имаше поне 1 човек щях да спра.. Предлагам да направим нещо сериозно след баловете.. следете темата :!:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: бмв е36
Мечтае да кара: м3 gts

Мнение от todor_8888 » 19 Май 2011, 20:30

Като се уточним кога ще е точно,тези които са прочели в темата могат да се обадят на познати за да се съберем повечко,не само 4-5 коли.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sekretarq » 19 Май 2011, 21:40

33k написа:минах, но ако имаше поне 1 човек щях да спра.. Предлагам да направим нещо сериозно след баловете.. следете темата :!:

Колега ако си обърнал внимание на това което съм писал за сбирката ще видиш че часът който съм посочил е 20:00ч,а аз самия бях 5 мин. порано там и седях до 20:15ч , понеже не мина дори и едно БМВ камо ли да спре някой разбрах , че ще е поредното чакане на празно, така че да не си излизаме с номера, че кой минал кой недоразбрал, просто не дойде никой. Подобре е човек да си замълчи понякога, отколкото за се оправдава, нека да спрем с оправданията и извиненията нека се стегнем и направим нещо, аз съм твърдо решен да възобновя сбирките в града и ще ви досаждам докато не се почуствате гузни и не направите нещо да се саберем, и не някакви гнили ОПЕЛИ< ФИЯТИ и други морги да ни засрамват, че са по сериозни от нас, а ние да караме най- много и най- нагласените БМВ-та в околието, а да сме толкова надути и несериозни... ПРЕДЛАГАМ ОТ СЕГА, понеже има балове няма да можем тая неделя , ДА СЕ СЪБЕРЕМ ДРУГАТА НЕДЕЛЯ НА ПЕТРОЛА В 20:30Ч НА 29.05.2011г. НЕКА ВСИЧКИ, КОИТО ЧЕТАТ ТОВА ДА НАМЕРЯТ ВРЕМЕ И ВЪЗМОЖНОСТ- ВСИЧКИ МОГАТ, БАДЕТЕ ПО СЕРИОЗНИ И ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ . МЯСТОТО Е ТОВА И ЧАСЪТ Е ТОЗИ 20:30 НА 29.05.2011 НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ , ако не му харесва мястото на някой ще се доразберем като се СЪБЕРЕМ... АЗ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ ПОНЕ ДО 21:00 ДАНО ТОЗИ ПЪТ НЕ СЪМ САМ...!!!!!!!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия