Събор 2006 - въпроси, идеи, дискусии.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
rtzankov написа:Личи си че не си бил на събор, инче щеше да знаеш, че последното нещо което ще ти липсва са дискотеките![]()
![]()
![]()
Ааа, бил съм, бил съм. На 3-ия в Казанлък се появих с Лудото джиесемче за един ден, а миналия пак бях, но имам много познати в Търново и пак забих вечерите по дискотеки с тях, и затова с много от вас не се познавам. Иначе на този събор съм плътно с групата, вече даже си платих хотелчето...

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Офертата сега не е нито плазма нито чалготечниците, а е току що открития РЕТРО денс клуб - ЛИКЬОР. Незнам колко от вас са навити за него и колко от вас си падат по парчетата на 90' - 95' но аз лично го слагам на първо място в списъка 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
9:00 Събиране пред хотелите, придвижване към писта "Дракон в Калояново".
Половината ще отсъстваме. Като знам как сериозно ще си махаме главите до ранни зори в петък вечер, забрави някой да стане в 08:00 сутринта за да е в готовност в 09:00 пред хотела. Миналата година гонките бяха някъде към обяд и аз ги проспах поради обясними причини, а представям си тази година какво ще е. Няма ли някаква възможност част от конкурсите да се изместят за петък след обяд за да не е толкова сбито всичко и да има повече време зе драг, волна програма....

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Гост
-
ati написа:x3m написа:Предлагам вместо на газком да се съберем на билата точно до газкома хем има по-голям паркинг хем пак е близо до бензиностанцията на който му трябва.
Срещата остава на паркинга на Газ-кома поради редица други причини, не се притеснявайте, там има предостатъчно място точно тази сутрин, която ни трябва
Ати
само не разбрах или сам пропуснал в колко часа е ?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
///M Power написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=32078
ето тук Ати е обяснил

ПС - ако има каквито и да е въпроси, свързани с пътуването, не се стеснявайте да питате:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил