Коментари и мнения след събора.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Май 2009, 0:55

DirtySouth написа:....

Ами не се е вредил - просто тази групичка вече четири години си е винаги там. Не заемат местата в близост то огражденията и така не пречат на зрителите - тях състезанията не ги интересуват ;) Та така с .. антуража :mhihi:

За застраховките - вече ти отговорих защо няма. Може би за следващото подобно мероприятие ще имаме време да помислим по въпроса, но следващия път го отправи като предложение, не като остра критика сякаш не сме изпълнили обещание.

За флага не мога да коментирам - моята работа не беше свързана със ставащото на трасето и от всичко на пистата през целия събор видях общо 10 минути.

Това, че колеги не са спирали да ви помогнат недей да го пишеш на нашата сметка. Ако сте се нуждаели от помощ от организаторите - трябвало е да я поискате. Ако разполагахме с време - сигурно щяхме сами да ви предлагаме помощ, но впредвид наличието на близо 5000 човека там - досещаш се, че оказваме съдействие когато някой потърси такова.
Ако е трябвало да се избута колата - идваш и казваш - пичове помагайте. Вервай ми ще зарежа каквото правя стига да мога и ще дойда да бутам. Направих го за една софииска е30-ка, щях да го направя и за теб (вас). Щях да ви потърся пътна помощ или щях да видя кой има възможност да ви изтегли директно за София ако е възможно.

Zdravkoe30 написа:това което аз ще кажа е,че не само според мен,а и според още много хора,при оценяването на дрифта имаше шуробаджанащина... :confused:

Който и както и да оценява състезанията, винаги ще има недоволни или хора със съмнения. Това е нещо, с което отдавна сме се примирили.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 05 Май 2009, 1:09

!!Asen_X затова написах още в началото на самия ми пост

"не го приемай като заяждане"

Имах предвид че това с застраховките е голяма недомислица с пример ти давам едно просто състезание с колела имат застраховки :shock: Надявам се занапред да се помисли нистина върху това .

За Явор ти го казах ей така защото на хората им прави впечатление иначе едва ли има човек в тоя форум дето е повече от месец в него и незнае кой е той и с каква позиция е .

С колегите дето се бутаха отсякъде да ни изпреварат казах че е до манталитет и че клуба няма никва вина ! И искам пак да благодаря на колегата дето спря да пита дали имаме нужда от помощ и на десетките други дето свирнаха и помахаха с рака , наистина доста колегиално от тяхна страна !

а ти какво искаше след като се мацна в стената ? организаторите да дойдат и да ти оправят колата ли ?

Даааааа чакахме всеки да събере по 5 лева за да изплати компакта че даже и отгоре да имаме ..... По тъпо изказване не бях чел !
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 05 Май 2009, 2:30

Резултатите от събора http://www.driftclubbulgaria.com/BMW_Overall.htm

Извинявам се за забавянето, но имахме нужда от малко почивка, а след това и от обработка на данните :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 05 Май 2009, 7:49

Smoocki написа:Eдинственото което ни остава е да очакваме следващия събор в края на лятото !

Ето това е нещото за което отново ще броим дните.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от j1v » 05 Май 2009, 8:34

DirtySouth написа:Застраховките ги казах че е редно да се правят за вбъдеще мисля че ще е много по-добре и го предлагам като идея !

Предполагам ще си останете само със "проучването" на цените на застрахователите за такива събития, и поради цената този вариант ще отпадне, поради несъгласието на 99% от евентуалните участници :) :)

Единствения вариант за застраховка на автомобил в такива мероприятия е всеки собственик да се спасява самостоятелно и да си договори условия за конкретно мероприятие.
А дали е така ...

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Май 2009, 9:18

Не вярвам някой застраховател да ти направи застраховка по време на състезание... риска там е огромен и едва ли някой ще го поеме... а и да го поеме някой сигурно ще ти излезе колкото една гражданска...
Единствената застраховка която може да се въведе на такъв тип мероприятия е "застраховка живот" която застрахова участника а не автомобила на участника...
помисли малко и ще видиш че приказваш малко недосмислици...
иначе ЕВАЛА на момчето с компакта много ми хареса как кара... доколкото видях и той е 314-ка :mhihi: при наличието на толкоз 20-ки и ИС-ки само може да се гордее със себе си че успя да се класира :winky:

П.П. компотите трябва да се подкрепяме :twisted:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 05 Май 2009, 9:19

[quote="DirtySouth]
не виждам де е проблема,че определана група от хора се събираме всяка година и си го правим малко по организирано ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 05 Май 2009, 9:39

Та понеже тука се дискутира моя инцидент, искам да кажа и аз нещо. Не търся сметка от клуба за материалани щети по колата. Не обвинявам никой за това, че се ударих, не искам никой да ми събира пари да си оправя колата(макар и да не е лоша идея :mhihi: ). Дразни ме факта, че като попитах една муцунка с светлоотразителна жилетка "Има ли кой да ми даде протокол за пред застрахователите?", получих отговор" Бате ти луд ли си, няма кой да ти даде такива неща. Даже ако дойдат да ме питат, ще кажа, че не си карал въобще!!! Оправяй се сам" :shock: Супер организация пичове, ЕВАЛА :yes: Само да попитам, ако не дай си боже аз или колегата бяхме пострадали сериозно при инцидента какво щеше да стане? Пак ли не сме били на пистата? Пак ли сами да се оправяме? :mhihi: Както и да е, колата ще си я оправя, и пак ще я карам на "заварена" гас, и пак ще се раздавам на 1000% за хората!!! Но не на организирано от BMW CLUB BULGARIA мероприятие!!!

Останете със здраве.

п.с. Компакта е ИС-овица с жокерче :mhihi:
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 05 Май 2009, 9:51

А той ти го е казал тва, че ще отрече за да ти помогне реално, защото ако наистина го питат дали си бил там и той каже да застраховката ти отпада. Има клауза в която пишем, че застраховката отпада при състезания и спортни прояви!
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Май 2009, 10:36

moksika написа:Та понеже тука се дискутира моя инцидент, искам да кажа и аз нещо. Не търся сметка от клуба за материалани щети по колата. Не обвинявам никой за това, че се ударих, не искам никой да ми събира пари да си оправя колата(макар и да не е лоша идея :mhihi: ). Дразни ме факта, че като попитах една муцунка с светлоотразителна жилетка "Има ли кой да ми даде протокол за пред застрахователите?", получих отговор" Бате ти луд ли си, няма кой да ти даде такива неща. Даже ако дойдат да ме питат, ще кажа, че не си карал въобще!!! Оправяй се сам" :shock: Супер организация пичове, ЕВАЛА :yes: Само да попитам, ако не дай си боже аз или колегата бяхме пострадали сериозно при инцидента какво щеше да стане? Пак ли не сме били на пистата? Пак ли сами да се оправяме? :mhihi: Както и да е, колата ще си я оправя, и пак ще я карам на "заварена" гас, и пак ще се раздавам на 1000% за хората!!! Но не на организирано от BMW CLUB BULGARIA мероприятие!!!

Останете със здраве.

п.с. Компакта е ИС-овица с жокерче :mhihi:

Мда нещо си се заблудил...

1-во БМВ Клуб България няма от къде да го извади този протокол...
такъв протокол можеш да получиш само от полицаите...
2-ро ако кажеш на полицай или застраховател че си се ударил докъто си се състезавал най много да получиш някой акт...дефакто можеш да забравиш че някой ще ти покрие щетите...
3-то Човека с жилетката ти е намекнал че БМВ клуб България ще ти направи услуга като те прикрие пред органите и ще излъжат че не си карал за да можеш евентуално да изценираш някъде другаде катастрофа и да прибереш някой лев евентуално от каско ;)

няма такава практика в Бг на което и да е състезание да се правят застраховки на автомобилите по време на състезание... или организаторите да обезщетяват потрошени автомобили по какъвто и да е начин...
Колеа сериозно... знам че търсиш някой виновен в цялата ситуация но аз немога да загрея защо смяташ че виновни са организаторите

ентусиаст
Аватар

Мнение от M.Velichkov » 05 Май 2009, 11:01

Явно или не пиша неразбираемо или вие така четете! Не търся от никой нищо!!! Просто съм разочарован от съпричастието на някои хора! Както вече казах нямам никакви материални претенции към никой. Никой освен мен не е виновен, че пренаредих бетоновите заграждения! Никой освен мен не е виновен за това, че карах като за последно на пистата. Ма не може някой да ми вика на излизане от пистата "Бате ще те бият" и да ми се смеят. Защо само моите хора дойдоха да ми помагат, след като сейфти кара ме извлече?

Както и да е, не искам да правя лов на вещици! Просто аз си изградих мнение за хората и "хората". Не съжалявам за това, че излязох да карам, аплодисментите ми бяха утешителна награда. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!

п.с. Хайде да спрем ме до тук, и да дадем ме шанс на другите колеги да си кажат впечатлението от тяхното изкарване.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 05 Май 2009, 11:15

Zdravkoe30 написа:това което аз ще кажа е,че не само според мен,а и според още много хора,при оценяването на дрифта имаше шуробаджанащина... :confused:
Аз те подкрепям с две ръце :yes: За мен лично пубиката трябваше да е жури.Тя показа с овациите си кои са хората достойни за тази титла "най-добър дрифтър''Едно предложение от мен към организаторите-следващия път раздайте листовки на пубиката с номерата на участниците.Нека всеки даде своя глас.Ще ви отнеме малко време да ги обработите,но поне ще е справедливо.А в паузата измислете нещо-я М шоу я нещо друго,което да радва окото ;)
Имам и един въпрос.Каква е схемата в Тайм Атак?Как определяте кой с кого се пуска?Говоря за осмина и четвърт финалите?Винаги съм се питала и ще бъда удоволетворена ако някой ми даде отговор.
Направете 9ти национален БМВ събор по-добър от 8ми :idea:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 05 Май 2009, 11:31

moksika написа:...

И все пак какво стана със застрахователите?

ентусиаст
Аватар

Мнение от M.Velichkov » 05 Май 2009, 11:37

BMWALPINA написа:
И все пак какво стана със застрахователите?

ще видиме ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 05 Май 2009, 12:28

Наистина не е редно след удър хора с оранжева жилетка да ти се хилят и да ти казват че ще те бият :shock:

Пак евала на Error първи дойде и думите му бяха "добре ли сте"

Евала на всички колеги дето ръкопляскаха , на тези дето ни поздравиха по пътя , на тези дето спряха на пътя и предложиха помощ , на приятелите , евала пичове без вас нямаше да се справиме сигурно !

И пак КАЗВАМЕ , НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ! Просто споделяме недомислиците за да може да се избегнат подобни инциденти.
I'm slowly drifting
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия