1-ви кръг–Тайм Атак+Дрифт Шоу-In Memory of landikar

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от karakanovski88 » 09 Мар 2009, 17:42

Здравейте на всички. Аз не бях от зрителите и смятам ,че положението в никакъв случай не е било толкова зле колкото се мъчите да го изкарате.Никога нещата не може да са перфектни. Смятам че наистина е можело и по-добре да се направи но пак и не беше зле.Направиха ни хората шоу колкото до колегата които се бунтуваше за калта, бих искал да му кажа че аз не успях да се изкалям защото не сам се врял на местата кадето е било кално.Седях си тихо и кротко на трибуните и пред боха. :winky: Лично аз съм доволен. :)

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 09 Мар 2009, 17:45

Абе колеги, другата година като направят за МОТО GP-то пистата или там във времето,когато стане дали няма да е възможно там да се провеждат подобно мероприятия :roll: :?:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 09 Мар 2009, 17:46

(bubsa) написа:Батка сигурно за пръв път си на таково мероприятие и за това ти се е видяло много гот :confused:
Не мога да схвана на кои се подмазваш :roll: и с каква цел.
Като ти е кеф си гази в калта,мене не ме кефи и на калояново скоро пак няма да ми стъпи крак!
А нали знаете че няма да има развитие ако не се мънка и ще си е все такава мизерия.

П.С. Другия път като ви изгонят още на обед ще си говориме ;)

На теб май целия свят ти е крив? И май май не ти е толкова неприятно, че други са ги пуснали с колите, а те е яд, че твоята не е била вътре? То на крива ракета и космоса и е крив ...

По темата: Лично на мен ми харесаха и двата дни. Участниците караха страхотно, както за самите тях така и за публиката

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 09 Мар 2009, 17:52

Незнам колко години са минали от отварянето на писта "Дракон", но за всичките тези години си мисля че поне трябваше да се направят трибуни за зрителите, това си е основен проблем на пистата. Има предостатъчно място от другата страна на старт/финалната права.
Това си е мое мнение, но ако не се помисли тази година на БМВ-събора ша си е...о мамата.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 09 Мар 2009, 17:58

Човека си има право да е недоволен,както и останалите имат право да са доволни.
Но все пак не е лесно да се оправяш със 100 200 малоумника.
Мероприятието си беше много яко!
Благодаря на всички участници,че ми доставиха такова удоволствие!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BACILA1 » 09 Мар 2009, 18:02

много слаба организация :no: браво на дрифтарите получи се шоу :clap:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 09 Мар 2009, 18:19

Въпреки гадня вятър аз си изкарах невероятно. Евала на всички участници. На излизане от "кроасана" с пълна газ беше уникална гледка компакта на Денис как палеше вътрешната гума и започваха да излизат пушаци. (мисля че успяхме да го снимаме) Евала момче велик си! :bowdown: Както и всички останали участници, които направиха това шоу. Продължавайте все с този ентусиазъм!

п.с. Според мен се получи най-добре когато си тръгна голямата навалица и ако има хора от "прецаканите" които четат форума и не са чували предупрежденията ще им кажа само, че правилата важат и за тях, а не както повечето българи си мислим, че правилата не важат за нас!

Потребител
Аватар

.

Мнение от ani0315 » 09 Мар 2009, 18:20

това вчера си беше типично по нашенски всеки си прави каквото иска трябва да има ред цял ден на студа и накрая какво спечелихте голямата награда едно голямо нищо или по точно нейелана хрема и голяма сметка в аптеката
страшни сте организаторите евала ви другия път ако щее така направо кажете а не да се бие пътя напразно

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 09 Мар 2009, 18:30

колеги придържаите се към правилата за писане в тази секция.
всеки има право на мнение и това не е повод за дълги и заядливи дискусии

лично аз смятам,че от това мероприятие можем да си вземем малка бележка положителна или отрицателна,защото май месец сме отново там целия бмв клуб

предложения и препоръки както и дискусии по добре тук
http://drifting-bg.com/forum/
Последна промяна B U L L I на 09 Мар 2009, 18:50, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 09 Мар 2009, 18:48

B U L L I написа:

[color=red]предложения и препоръки както и дискусии по добре тук
http://drifting-bg.com/forum/

та и там да се осере темата :confused:
незнам защо се плюе по организаторите.Някой който мисли 4е може да организира подобно мероприатие защо не се наеме да го направи,отстрани се вижда,4е е много лесно,нали?
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Re: .....

Мнение от bavareca_86 » 09 Мар 2009, 18:54

ani0315 написа:ако искаме да се наслаждаваме на колите и всичко останало без никакви проблеми и препядствия като вчерашните по добре ще е всички заедно да направим по нещотова да несе случва повече и да няма сардити и вместо да пишем че сме типични българи да променим това всички заедно
на тебе ли4но кое ти попре4и да се наслаждаваш на колите?Ккакви то4но препядствия имаше които ти пре4еха,организаторите прават каквото могат,пилотите също,като искаш секи да прави каквото е необходимо публиката защо не го правеше?И сега сигурно ще си поредната която ще каже ми аз то4но бях еди каде,някои хора за това споменаха вапросния манталитет
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 09 Мар 2009, 18:59

ако не спрете с обидите ще заключа темата,най лесно ще ми е отколкото да ви дебна конфликта
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Потребител
Аватар

,

Мнение от ani0315 » 09 Мар 2009, 19:01

точно ще ти кажа че цял ден седях в калта духашее супер много но чакахме и чакахме и накрая всичко сварши неможе ти да си бил пътя за няма нищо някой се изхитриха и нали колите да неса по тревните площи това от каде го измислиха кажете ми

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 09 Мар 2009, 19:08

Скайлайна много бега немога да го мина 2 обиколки

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 09 Мар 2009, 19:10

bavareca_86 приятел, остави я тая работа ;) Няма смисъл да се говори повече :)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия