БМВ Фест 2013г.Шкорпиловци 30,31 и 1 септември
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: БМВ Фест 2013г.Шкорпиловци 30,31 и 1 септември
сектанти
много интересни кадри все още чакам да видя,
също и клипчетата от колоната.
ако в четвъртък си бяхме легнали като хората ,можеше и да издържим до края,но като цяло
ние първите в събота всички бяхме като призраци на партито,никога до сега не бях чувствал такава умора
едва вързвах мислите в главата си,но май по добре беше така ,че както бях решил да награждавам малките с призервативи

много интересни кадри все още чакам да видя,
също и клипчетата от колоната.
ако в четвъртък си бяхме легнали като хората ,можеше и да издържим до края,но като цяло
ние първите в събота всички бяхме като призраци на партито,никога до сега не бях чувствал такава умора
едва вързвах мислите в главата си,но май по добре беше така ,че както бях решил да награждавам малките с призервативи

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ///ALPINA\\\
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Трите букви да крещят
забравих да благодаря на дружба дринк :Д за течноста от буренцето (много сте големи)
също и на Ronka неможахме да се класираме за неиния тиим

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
CBET написа:Пичове,
имате ли идея какво представлявахте отстрани?
Някои са били мата хари други са били мата космата а трети вероятно са го играли като ланс линг тайния агент но малко от вас биха се сетили кои са тия личности

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
///ALPINA\\\ написа:забравих да благодаря на дружба дринк :Д за течноста от буренцето (много сте големи)също и на Ronka неможахме да се класираме за неиния тиим
Хаха наздраве и на теб

Много като тебе вече плакаха ...
- Icco
- Музикално деформиран
-
CBET написа преди малко следното:
поради моя грешка мнението му отиде в коша
Големи "герои" бяхте. За 3 дни изгонихте доста народ от плажа и близкте бунгала ... Върха на простотията бяха пиянските изпълнения на плажното заведение, както и на крайбрежната ... "Спечелихте" доста фенове ...
поради моя грешка мнението му отиде в коша
- Icco
- Музикално деформиран
-
И в отговор на СВЕТ мога да кажа следното:
Някои от нас бяхме там преди мероприятието да започне и плажа си беше също толкова пуст, относно изгонените от съседните бунгала мога да ти кажа че целия комплекс Джордаш НЕ трябваше да приема външни гости и всички бунгала да са за нас. Това беше уговорено още март месец и капарирано през април. Какво сте правили вие там по това време не е наша грижа и не е трябвало да се съобразяваме с който и да е. Единствено можете да се сърдите на управата, че са ви настанили след като комплекса е бил резервиран за този период.
Някои от нас бяхме там преди мероприятието да започне и плажа си беше също толкова пуст, относно изгонените от съседните бунгала мога да ти кажа че целия комплекс Джордаш НЕ трябваше да приема външни гости и всички бунгала да са за нас. Това беше уговорено още март месец и капарирано през април. Какво сте правили вие там по това време не е наша грижа и не е трябвало да се съобразяваме с който и да е. Единствено можете да се сърдите на управата, че са ви настанили след като комплекса е бил резервиран за този период.
Icco, да разбирам ли, че за теб е напълно нормално 100 човека да смятат, че целият свят им е длъжен и трябва да се съобразяват с тях?
Нормално ли е за теб да седнеш на заведение и да си носиш музиката, като само искаш да ти включат някъде удължителя и се правиш, че не забелязвап останалите посетители около теб?
Нормално ли е за теб след няколко часово пиене в резултат на което доста хора бяха буквално изнесени от заведението, други си поръчваха шкембе на 112, та тия индивиди един час след като са станали от поредната маса да се натоварят по колите за да ходят на вечеря някъде си (до колкото разбирах в Обзор)? Дали всички шофьори са били трезвени? ААААА да забравих! Вие карате БМВ-та, велики сте и сте безсмъртни!
Момченца (такова ми е обръщението понеже държанието Ви беше такова), 99% от Вас бяха там за да демонстрират селения! Ако сред вас има истински фенове на марката едва ли биха се чувствали горди пиянските изтъпления на т.нар. фест.
П.П. Плажа опустя след Вашето идване. Плажът беше пуст в петък поради една случка от предходният ден. И последно: Джордаш не е единственият комплекс в района, но от това на вас изобщо не ви пукаше!
П.П.П. Такива сбирки се правят на едни други места, а не на тихи и спокойни селца като Шкорпиловци пък макар и в края на сезона. Бай дъ уей Icco, отгоре на Джордаш пише семеен хотел , местата за дивашките купони са в Слънчев бряг!
Нормално ли е за теб да седнеш на заведение и да си носиш музиката, като само искаш да ти включат някъде удължителя и се правиш, че не забелязвап останалите посетители около теб?
Нормално ли е за теб след няколко часово пиене в резултат на което доста хора бяха буквално изнесени от заведението, други си поръчваха шкембе на 112, та тия индивиди един час след като са станали от поредната маса да се натоварят по колите за да ходят на вечеря някъде си (до колкото разбирах в Обзор)? Дали всички шофьори са били трезвени? ААААА да забравих! Вие карате БМВ-та, велики сте и сте безсмъртни!
Момченца (такова ми е обръщението понеже държанието Ви беше такова), 99% от Вас бяха там за да демонстрират селения! Ако сред вас има истински фенове на марката едва ли биха се чувствали горди пиянските изтъпления на т.нар. фест.
П.П. Плажа опустя след Вашето идване. Плажът беше пуст в петък поради една случка от предходният ден. И последно: Джордаш не е единственият комплекс в района, но от това на вас изобщо не ви пукаше!
П.П.П. Такива сбирки се правят на едни други места, а не на тихи и спокойни селца като Шкорпиловци пък макар и в края на сезона. Бай дъ уей Icco, отгоре на Джордаш пише семеен хотел , местата за дивашките купони са в Слънчев бряг!
- Ronka
- русата мафия!
-
Пиленце, като искаш спокойствие и семейна почивка, не отиваш на бмв фест, който е за ядене, пиене и простотии ...
както направиха доста от нас преди и след феста ...
Като нещо пречи нали знаеш ...
както направиха доста от нас преди и след феста ...
Като нещо пречи нали знаеш ...

- Icco
- Музикално деформиран
-
Значи, не съм аз човека разрешил някой да си включва щепсела някъде за да си пусне колонката, ако зависеше от мен това нямаше да се случи, но хората от заведението въпреки мазната чалга която не им е по вкуса не спряха тока що ? Да не би да не могат да се разправят с 2-3 пияндета ? За обажането до 112 няма какво да кажа най вероятно хората ще ги накажат.. то ще се чуе. Въпроса ми е сега от какъв зор си се регистрирал във форума за да изразиш възмущението си от нас ??? Хем по думите ти съдя че си ощетен, хем 3 дни си ни търпял, сега вместо да пишеш можеш да потърпиш още няколко седмици околните около теб където и да се намираш и не смятам че имаш право да се оплакваш след като не си направил нищо за да промениш ситуацията, ако беше потърсил който и да е от организаторите и се беше оплакал щеше да е друго, най-малкото щях да дръпна щепсъла вместо теб......
Какво значение има дали пише семеен хотел или просто хотел/комплекс или каквото и да е там объркал си смисъла на надписа според мен, да не би да могат да ходят само семейни двойки омръзнали си един на друг че дори да не изпъшкат вечер . не ми се пише повече по темата надявам се да си ме разбрал. Това ни се позволи това се случи, за едни забавление за други тормоз.
Какво значение има дали пише семеен хотел или просто хотел/комплекс или каквото и да е там объркал си смисъла на надписа според мен, да не би да могат да ходят само семейни двойки омръзнали си един на друг че дори да не изпъшкат вечер . не ми се пише повече по темата надявам се да си ме разбрал. Това ни се позволи това се случи, за едни забавление за други тормоз.
ЕЙ СВЕТ незнам къв си, ама ние сме едно голямо семейство и сме си били точно на мястото , а това че ти не можеш да пиеш и да се веселиш с другите хора , ние не сме ти виновни, и съм 99% сигурен че всички шофьори беха трезвени защото се знаеше кой кара и кой не 

- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
а ти гледал ли си навънка такива збирки на какво приличат..........мммммммм бих казал даже че сме били доста трезвени. Че на някой сме му пречили неможем да угодим на всички все на някой няма да му хареса нещо .100 човека ни беше кеф да се видиме да пиинеме да се забавляваме
В крайна сметка имаше много песни много стилове музика имаше интересни игри и конкурси такаче смятам че сме забавлявали на 100%
В крайна сметка имаше много песни много стилове музика имаше интересни игри и конкурси такаче смятам че сме забавлявали на 100%
Последна промяна shopaza на 05 Сеп 2013, 22:52, променена общо 1 път

- Icco
- Музикално деформиран
-
Малко над 200 е по правилно 

Още един път се извинявам за барбекюто, но беше без да искам

- Ronka
- русата мафия!
-
E34Power написа:Още един път се извинявам за барбекюто, но беше без да искам![]()
![]()
Ти пък, аз съм приготвила багажник за другия път

- shmundi87
- Фокусник
-
- Кара: на тройки още от ученик!
- Мечтае да кара: без да "прави"
[quote="CBET"]Icco, да разбирам ли, че за теб е напълно нормално 100 човека да смятат, че целият свят им е длъжен и трябва да се съобразяват с тях?
Само да питам и обаждането на 112 ли те е притеснило по някакъв начин,освен всичко останало,да ти се извиня и за него освен
, поздрави от подписа ми "Ентусиаст"
п.с: утре ще пуснем записа
Само да питам и обаждането на 112 ли те е притеснило по някакъв начин,освен всичко останало,да ти се извиня и за него освен

п.с: утре ще пуснем записа

Последна промяна shmundi87 на 05 Сеп 2013, 23:38, променена общо 1 път
Ти си от мъжете които ce прибират от работа,пият една боза,смачкват някоя хлебарка,ударя си чи**я и въздъхвaт-'' омръзна ми този живот-алкохол,убийства и секс...