ВАРНА >архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Icco написа:Много трудна работа е това
Особенно като се съберем 50 коли и не може да ни фане светофара всичкитеминалата пролет го правихме тоя номер и хората направо
![]()
обаче мноого се разпокъсваме и накрая се разпада схемата
Баси.....Сигорно е било жестоко.......

България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
javor написа:Icco -ако прецениш че не е за тук го махни.
Вчера към 18.00ч. близо да МОЛ Пфое, един идиот удари колата на жена ми и избяга. щетите не са големи-заден калник и броня. На нас ни няма нищо. Бесен съм от факта че го направи абсолютно нарочно. Мястото беше такова, че нямаше време да обръщам и да го гоня. Подал съм жалба в полицията, но........! Та молбата ми към Всички колеги е, ако случайно забележат лака кола с регистрационен номер- В 1334 КР , тъмна на цвят, марка не видях-просто ми се обадете 0887/591402, или пищете. Благодаря ви предварително!!!
В тоя същия район преди има няма месец същото стана и с една приятелка-правила ляв от пикадили към центъра и спряла на пътеката да пусне някакъв човек и отзад един идиот явно изнервен от това я настига и и сече пътя обаче така го сече пендела че направо и задира предния ляв калник.Тя номер не е успяла да види но по нейното описание е тъмен цвят по всяка вероятност син Голф 3-ка.Аз лично по цял ден съм по улиците и ако го видя тоя позйор ше се обаждам

BENZINO VN написа:javor написа:Icco -ако прецениш че не е за тук го махни.
Вчера към 18.00ч. близо да МОЛ Пфое, един идиот удари колата на жена ми и избяга. щетите не са големи-заден калник и броня. На нас ни няма нищо. Бесен съм от факта че го направи абсолютно нарочно. Мястото беше такова, че нямаше време да обръщам и да го гоня. Подал съм жалба в полицията, но........! Та молбата ми към Всички колеги е, ако случайно забележат лака кола с регистрационен номер- В 1334 КР , тъмна на цвят, марка не видях-просто ми се обадете 0887/591402, или пищете. Благодаря ви предварително!!!
В тоя същия район преди има няма месец същото стана и с една приятелка-правила ляв от пикадили към центъра и спряла на пътеката да пусне някакъв човек и отзад един идиот явно изнервен от това я настига и и сече пътя обаче така го сече пендела че направо и задира предния ляв калник.Тя номер не е успяла да види но по нейното описание е тъмен цвят по всяка вероятност син Голф 3-ка.Аз лично по цял ден съм по улиците и ако го видя тоя позйор ше се обаждам
Icco: Е колкото и пъти да го напишеш това мнение няма как да просъществува след като не е на кирилица
Ахххххх.........не.........аммм по енерция Ицо.....не е нарочно..............та мисъмта ми беше за колегата че записъх ГСМ и номера на колата и ако го скиф ще звана....
България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
здравейте колеги! ще приемете ли едни гости (все още незнам бройката на колите колко ще е) от Добричкия клуб на БМВ на някойя от сбирките ви по-следващата неделя(евентуално)?смятаме да покараме малко и да ви погостуваме(естествено ,ако нямате нищо против)аз предварително ,ще ви кажа кога точно,ще дойдем-тази или другата неделя,все пак трябва да има разбирателство и толерантност между нас всички БМВ-ентусиасти и не като се видиме на пътя да се псуваме и прочие!ще се радваме да се запознаем и поговорим-покараме
на колегата желая успех в издирването на избягалия нарушител,от името на всички ентусиасти в град Добрич-лека и безаварийна седмица!!! 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- sportsman_86
- Потребител
-
- Кара: e21
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Здрасти момчета и момичета,мога ли да попитам къде точно се събирате и как да стигна там без кола.Първа година студент съм във Варна но бмв страстта ми е от малък
Присъствал съм на няколко Карандили до сега,ако не искате ентусиасти без лични автомобили няма проблем.До март месец трябва да съм взел Е30ката,но до тогава съм пеша.Колегата T06o ми се обади да ме покани тази неделя и аз реших да попитам и тук къде и за какво става въпрос 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
S1z3 написа:Здрасти момчета и момичета,мога ли да попитам къде точно се събирате и как да стигна там без кола.Първа година студент съм във Варна но бмв страстта ми е от малъкПрисъствал съм на няколко Карандили до сега,ако не искате ентусиасти без лични автомобили няма проблем.До март месец трябва да съм взел Е30ката,но до тогава съм пеша.Колегата T06o ми се обади да ме покани тази неделя и аз реших да попитам и тук къде и за какво става въпрос
Единствения проблем е че там където се събираме няма как да отидеш пеша !! Някой трябва да те закара

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Ами утре ще излизаме с колегата Тошо и още един колега когото все още не познавам но се надявам да се запознаем 

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
S1z3 написа:Здрасти момчета и момичета,мога ли да попитам къде точно се събирате и как да стигна там без кола.Първа година студент съм във Варна но бмв страстта ми е от малъкПрисъствал съм на няколко Карандили до сега,ако не искате ентусиасти без лични автомобили няма проблем.До март месец трябва да съм взел Е30ката,но до тогава съм пеша.Колегата T06o ми се обади да ме покани тази неделя и аз реших да попитам и тук къде и за какво става въпрос
Ам ти сам ли ще бъдеш?
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
S1z3 написа:Ами утре ще излизаме с колегата Тошо и още един колега когото все още не познавам но се надявам да се запознаем
С мене ше те запознават колега с мене

- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA M-Individual