Коментари и мнения след събора.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Това ми беше първият събор. И определено живот и здраве от тук занапред няма да пропускам. Едно от най-хубавите ми преживявания за годината е досега.
Е малко се поболях по колите, които видях, имаше страшни попълнения, евала и на хората, които са налели пари и в по-стари машини, доказаха, че и те изобщо не за подценяване, напротив!
Откъм организацията, всичко беше супер, само найстина трябва да има някой, който сериозно да отгаваря за това огражденията да не се преминават, и да не се катерят по тях, неприятно беше, особено за тези, които искаха да поснимат. Всичко друго беше супер, бях на пистата 95% от времето, само от време на време утивах да дремна за 10-15 минути да посабера сили, че не бях спал от около 40 часа и бях карал около 500-550 километра, което си беше изпитание за мен, но след краткия сън веднага се връщах на пистата, найстина беше страхотно, имаше страшно добре подготвени автомобили, а за шофьорите няма да коментирам. Имаше и много точни хора, абе страшно си беше и на пистата нощувахме, да е пълна тръпката.
Нямам търпение да присъствам и на следващото мероприятие

Е малко се поболях по колите, които видях, имаше страшни попълнения, евала и на хората, които са налели пари и в по-стари машини, доказаха, че и те изобщо не за подценяване, напротив!
Откъм организацията, всичко беше супер, само найстина трябва да има някой, който сериозно да отгаваря за това огражденията да не се преминават, и да не се катерят по тях, неприятно беше, особено за тези, които искаха да поснимат. Всичко друго беше супер, бях на пистата 95% от времето, само от време на време утивах да дремна за 10-15 минути да посабера сили, че не бях спал от около 40 часа и бях карал около 500-550 километра, което си беше изпитание за мен, но след краткия сън веднага се връщах на пистата, найстина беше страхотно, имаше страшно добре подготвени автомобили, а за шофьорите няма да коментирам. Имаше и много точни хора, абе страшно си беше и на пистата нощувахме, да е пълна тръпката.
Нямам търпение да присъствам и на следващото мероприятие

E34, E38
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Всичко беше идеално, освен времето , бях с гуми който на една капка дъжд превръщаха шофирането по пистата в ски гигантски слалом , но поне си направих кефа и първият ден шоу на хората с 7 те ми завъртания на пистата, проблема е че никой от бургаския тим май не се сети да ме снима или да направи клипчета , аз съм с жълтеникаво кредовата Е36 ца м пакет в клас до 2500 с номер 471 , лесно се познава защото 2 ри ят ден карах сам на пистата , моля някой колега ако има снимки или клпичета да ми прати съобщение на лично да му кажа маила си .
Благодаря на организаторите за прекрасното изживяване и догодина курбан за хубаво време .
Благодаря на организаторите за прекрасното изживяване и догодина курбан за хубаво време .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
rosen.kolarov написа:Ще се опитам да отговоря на зададените по-горе въпроси:
1. За Хасково никой не е дал заявка за плакати и стикери. Колегите
от Хасково явно не са следили темата. Изпратихме материали в
повече от 30 града.
2. Относно свободната програма - това го обсъждахме, но имахме
няколко причини да не го включим - основната е че собственика на
трасето АБСОЛЮТНО забранява бърнаут изпълнения тъй като с тях
се поврежда настилката, второто е че очаквахме огромен брой
желаещи и нямаше да има време за всички а и щяхме да провалим
някои от другите събития. За другия събор на писта обещавам да
помислим по този въпрос.
3. Относно цифрите - Осмия събор на Клуба беше най-успешния до
момента и събра над 1000 автомобила от любимата марка, повече
от 100 участника в различните дисциплини и 5000 посетителя.
Ще помоля организаторите да изадят списъка с победителите по класове и ако може и времената на Тайм аттак от квалификациите!!!
И в края на лятото още един събор !!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ difcho , моля те , ако не ти представлява трудност дай списъците със състезателните номера и времената на всички обиколки провели се по време на квалификациите за да можем да си видим времената
Много благодаря предварително
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Penchev написа:^ difcho , моля те , ако не ти представлява трудност дай списъците със състезателните номера и времената на всички обиколки провели се по време на квалификациите за да можем да си видим временатаМного благодаря предварително
![]()
Георги Пенчев

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
събора ми хареса макар и за 3 те часа в петък на които присъствах тръгнах си не заради лошото и студено време дори не и заради гадните кебапчета и коравите хлебчета еми просто се засрамих,засрамих се от мен си за това защото на събора на любимата ми марка аз бях със вечният и голиям тромав съперник на BMW няма да му споменавам името защото се срамувам че изневерих на марката точно на събора но обещавам на другите збирки да се реванширам двоино
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
rosen.kolarov написа:Ще се опитам да отговоря на зададените по-горе въпроси:
1. За Хасково никой не е дал заявка за плакати и стикери. Колегите
от Хасково явно не са следили темата. Изпратихме материали в
повече от 30 града.
2. Относно свободната програма - това го обсъждахме, но имахме
няколко причини да не го включим - основната е че собственика на
трасето АБСОЛЮТНО забранява бърнаут изпълнения тъй като с тях
се поврежда настилката, второто е че очаквахме огромен брой
желаещи и нямаше да има време за всички а и щяхме да провалим
някои от другите събития. За другия събор на писта обещавам да
помислим по този въпрос.
3. Относно цифрите - Осмия събор на Клуба беше най-успешния до
момента и събра над 1000 автомобила от любимата марка, повече
от 100 участника в различните дисциплини и 5000 посетителя.
Значи ако се знаеме от вчера да си говориме такива неща .....
Ще ти кажа некой неща дето се набиват на очи и не мисли че се заяждам !
Първо за удара вина има водача , не се вини БМВ клуба за нищо но ....
1. От наща компания , около 10 коли няма правили Бърнаут дрифтове и квото и да било извън пистата .... Платихме си къмпингуване , то беше на другия край ,а Явор с целия антураж естествено на челни позииция до трибуната .... Хора (модератори) дето не участваха в състезанията паркирали на челни позиции в сервизния парк ,а такива дето караха едва си намираха място....
2. От толко наляти пари неможе да се дава финал с жълт флаг просто не е редно ! При положение че предния ден ни спираха с кариран флаг ,а с жълт ни предупреждаваха за опасност по пистата ....
3. Как може след като сме платили вход , такса за участие на 2 коли , къмпингуване и всичко както си е да няма никаква застраховка на автомобилите каращи на пистата или най-малкото някакво съдействие (защото единствено жоро error дойде пръв и пита как сме що сме и тн за което му правя голямо евала !)
I'm slowly drifting

- Новини
-
DirtySouth написа:а Явор с целия антураж естествено на челни позииция до трибуната .... Хора (модератори) дето не участваха в състезанията паркирали на челни позиции в сервизния парк ,а такива дето караха едва си намираха място....
Да ти кажа честно "Явор с целия си антураж" не беше до трибуната, а на майната си в полянката. Знам щото ходих до там сигурно 50 пъти и ми се отели вола. От въпросното място пистата не се виждаше едно на ръка защото беше на 30-40 метра и второ, защото пред тях при огражденията имаше много публика). Хайде недей да пишеш глупости.
А и "антуража" на Явор май не беше антураж, а една голяма част от феновете от София, Стара Загора, Пловдив и т.н. Незнам защо реши да ги наречеш антураж.
В зоната на сервизния парк имаше точно три коли на хора, които не са участвали - и трите бяха паркирани точно до входа на халето за техническия преглед. Две от тях бяха пълни с наградния фонд и материали, третата беше само в първия ден и я ползвах за да се преобличам от скапания дъжд (между другото благодарности на човека, който ми я предостави). Всички други автомобили в зоната на сервизния парк са били на участници.
Относно въпроса ти за застраховка - никъде не сме обещавали или обявявали, че такова нещо ще има. Състезанията са любителски, не са част от спортни календари, не минават под егидата на федерации и т.н. Всеки сам решава дали да поеме риск да кара и дали правилно е преценил както своите, така и възможностите на автомобила си.
На никого за нищо не сме отказвали съдействие, напротив. Който е потърсил помощ - получил я е. Не щото сме организатори, а щото сме хора и всеки може да изпадне в такова положение.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Asen_X
Антураж се нарече още на лукойла и то не от мен и затова ползвам тая дума ,а не съм си я измислил , всички видяхме къде е и не точно до къмпинг зоната ,но няма смисъл да издребняваме за глупости , вредил се е ОК и аз ако можех и аз щях да се наредя там с шатра .
Застраховките ги казах че е редно да се правят за вбъдеще мисля че ще е много по-добре и го предлагам като идея !
За флага нищо не каза , приемам го че си съгласен с мен
А за паркинга може и да си прав аз лично видях само една кола и тя не беше пълна с нищо ако нещата не са били в багажника
А то що се отнася до помощ тя беше от рода " нали знаеш че ще отречеме че си карал на писта пред застрахователите" и като си избутахме НИЕ колата извън пистата , разни "колеги" ни изпреварваха през краката и се ръгаха само и само да минат през нас .... не че не беше задръстване и нищо не направиха ама това е манталитет разбирасе .... за което БМВ клуба няма вина ! Евала правя пак на Ерор че дойде пръв дотича да пита дали сме добре и тн , после съдейства да си съберем нещата от пистата , след това спря пак да пита как сме що сме ! Евала на такива хора! И евала на колегите после които минаха покрай нас свирнаха и ни поздравиха ! Ето само заради тея хора си заслужава ! Едно момче от пловдив с е34 спря на моста и каза какво става колеги имате ли нужда от помощ ! Не те знам кой си пи но пак голямо евала и за тебе ! Жалкото е само че повечето гледаха нагло през рамо сеира
На организаторите искам да благодаря на искрен .
Антураж се нарече още на лукойла и то не от мен и затова ползвам тая дума ,а не съм си я измислил , всички видяхме къде е и не точно до къмпинг зоната ,но няма смисъл да издребняваме за глупости , вредил се е ОК и аз ако можех и аз щях да се наредя там с шатра .
Застраховките ги казах че е редно да се правят за вбъдеще мисля че ще е много по-добре и го предлагам като идея !
За флага нищо не каза , приемам го че си съгласен с мен
А за паркинга може и да си прав аз лично видях само една кола и тя не беше пълна с нищо ако нещата не са били в багажника
А то що се отнася до помощ тя беше от рода " нали знаеш че ще отречеме че си карал на писта пред застрахователите" и като си избутахме НИЕ колата извън пистата , разни "колеги" ни изпреварваха през краката и се ръгаха само и само да минат през нас .... не че не беше задръстване и нищо не направиха ама това е манталитет разбирасе .... за което БМВ клуба няма вина ! Евала правя пак на Ерор че дойде пръв дотича да пита дали сме добре и тн , после съдейства да си съберем нещата от пистата , след това спря пак да пита как сме що сме ! Евала на такива хора! И евала на колегите после които минаха покрай нас свирнаха и ни поздравиха ! Ето само заради тея хора си заслужава ! Едно момче от пловдив с е34 спря на моста и каза какво става колеги имате ли нужда от помощ ! Не те знам кой си пи но пак голямо евала и за тебе ! Жалкото е само че повечето гледаха нагло през рамо сеира

На организаторите искам да благодаря на искрен .
I'm slowly drifting

- Zdravkoe30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 340i
- Детайли за колата: Жълта...
това което аз ще кажа е,че не само според мен,а и според още много хора,при оценяването на дрифта имаше шуробаджанащина... 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Zdravkoe30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 340i
- Детайли за колата: Жълта...
moksika написа:Искам да изкажа благодарност на Ерор, ПЛРадев, Копривка, Станн, Фюри, Ванката и всички останали!!! Специални благодарносри на Демо 9 и Дърти Саут- I LOVE YOU BOYS, не знам какво щях да правя без вас.
Като цяло събора беше ок, като изключиме кофти времето първия ден и инцидента с стената втория. Няма да коментирам организацията и организаторите. Само ще кажа на тези които се покриха като мишки след като се мацнах в с стената FUCK YOU ALL
а ти какво искаше след като се мацна в стената ? организаторите да дойдат и да ти оправят колата ли ?