1-ви кръг–Тайм Атак+Дрифт Шоу-In Memory of landikar
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Ей като почнете с тия 5лв.
А Вас, всичките тези хора с платили си безумно скъпия билет от 5лв. интересува ли ви, че всеки пилот е дал няколко хиляди лева за да подготви автомобила си, няколко стотин лева за самото мероприятие и още една камара пари за да си отремонтира колата след това? Всичко това за да ви направи кефа, и пак заради вас някой пилоти можеше да не бъдат допуснати до пистата. Друга тема е че в боксовете, от зрителите не можех да си отворя вратата на колата, да не говорим как се сменят гуми. Да не говорим и че, трябваше да се моля на една 90кг. девойка да ми стане от калника (добре че не е пластмасов), защото не мога да си отворя капака и след 10мин. пак да се разправяме за едно и също.

А Вас, всичките тези хора с платили си безумно скъпия билет от 5лв. интересува ли ви, че всеки пилот е дал няколко хиляди лева за да подготви автомобила си, няколко стотин лева за самото мероприятие и още една камара пари за да си отремонтира колата след това? Всичко това за да ви направи кефа, и пак заради вас някой пилоти можеше да не бъдат допуснати до пистата. Друга тема е че в боксовете, от зрителите не можех да си отворя вратата на колата, да не говорим как се сменят гуми. Да не говорим и че, трябваше да се моля на една 90кг. девойка да ми стане от калника (добре че не е пластмасов), защото не мога да си отворя капака и след 10мин. пак да се разправяме за едно и също.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
(bubsa) ,
Искам да кажа,че не си в позиция да критикуваш,нали си си чист пред съвестта спазвал си правилата по твой думи
.Защо се чувстваш засегнат от думите на колегата
Той не говори с имена Гошо,Пешо,Тошо ,говори за попринцип за хората от публиката изобщо след като си чист защо се намесваш в излишни спорове.Или нещо те мъчи 
Искам да кажа,че не си в позиция да критикуваш,нали си си чист пред съвестта спазвал си правилата по твой думи

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
bivola написа:(bubsa) ,
Искам да кажа,че не си в позиция да критикуваш,нали си си чист пред съвестта спазвал си правилата по твой думи.Защо се чувстваш засегнат от думите на колегата
Той не говори с имена Гошо,Пешо,Тошо ,говори за попринцип за хората от публиката изобщо след като си чист защо се намесваш в излишни спорове.Или нещо те мъчи
айде без излишни дрязги
човека участва в дискусията и се чувства засегнат съвсем естествено е да отговори - така че успокойте топката
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
bivola написа:Искам да кажа,че не си в позиция да критикуваш,нали си си чист пред съвестта спазвал си правилата по твой думи.Защо се чувстваш засегнат от думите на колегата
Ми бате много неща ме мъчат!Като например,че за да спазвам правилата джапах в калта и седях на тъпо място от което не се вижда нищо и още доста,но ще спра да пиша,защото няма смисъл да се оплаквам.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
доста жалка картинка,организатора ли е виновен 4е вали и не е изсъхнало или собственика 4е не е извадил още некой милион да асфалтира и около пистата,доста наглеете некои(bubsa) написа:bivola написа:Искам да кажа,че не си в позиция да критикуваш,нали си си чист пред съвестта спазвал си правилата по твой думи.Защо се чувстваш засегнат от думите на колегата
Ми бате много неща ме мъчат!Като например,че за да спазвам правилата джапах в калта и седях на тъпо място от което не се вижда нищо и още доста,но ще спра да пиша,защото няма смисъл да се оплаквам.
И ако питате мен на други мерояприятия коли които не у4астват и не са сервизни изобщо да не се допускат през бариерата
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
bavareca_86 написа:доста жалка картинка,организатора ли е виновен 4е вали и не е изсъхнало или собственика 4е не е извадил още некой милион да асфалтира и около пистата,доста наглеете некои(bubsa) написа:bivola написа:Искам да кажа,че не си в позиция да критикуваш,нали си си чист пред съвестта спазвал си правилата по твой думи.Защо се чувстваш засегнат от думите на колегата
И ако питате мен на други мерояприятия коли които не у4астват и не са сервизни изобщо да не се допускат през бариерата
Хич не мисля че съм нагъл да искам нормални условия 21 век е вече не 18-ти

За колите си прав че не се допускат,но в случая така ли беше???Мога да дам няколко видни представители на форума които си бяха спрели почти върху оградителните ленти и си гледаха на топло а ние мръзнехме ди тях в кал до глезените.
А относно калта,решението е точно 10 камиона фракция на стоиност 2-3к лв и проблема е решен

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
(bubsa) написа:bivola написа:Искам да кажа,че не си в позиция да критикуваш,нали си си чист пред съвестта спазвал си правилата по твой думи.Защо се чувстваш засегнат от думите на колегата
Човек, разбирам те,но на този етап не ти остава нищо друго освен да се примириш с условията

Пък за фракцията ако имаш излишни 2-3к дай да се направи

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
bivola написа:(bubsa) написа:bivola написа:Искам да кажа,че не си в позиция да критикуваш,нали си си чист пред съвестта спазвал си правилата по твой думи.Защо се чувстваш засегнат от думите на колегата
Човек, разбирам те,но на този етап не ти остава нищо друго освен да се примириш с условиятаАко беше като писта от Ф1 никой нямаше да се оплаква
Поздрави
Пък за фракцията ако имаш излишни 2-3к дай да се направи
Брат ако ми плащаха на мен 5к човека по 5лв и отделно от участниците щях да дам

Аз предлагам хората, които мрънкат да не посещават повече подобни мероприятия, но и да спрат да унищожават ентусиазма на малкото хора, които се опитват да направят нещо от което можем да се възползваме толкова много любители на тези състезания и спортове.
Т.е. Бубса, отсега ти казвам и на следващото мероприятие няма да има подходящи за теб условия, ще има кал и ще духа вятър, вместо да се дразниш излишно, по-добре не ходи...
Всички българи сме такива, но трябва малко да се осъзнаем, всички мрънкаме и сме номер едно в намирането на кусури и като цяло в теорията (кое как става), по този начин нито изглеждаме по-умни, нито по-опитни или кадърни, само показваме няква злоба/завист и наглост.
Беше ме срам като слушах как водещия (сони ?) призоваваше хората да се махнат от зелените площи и да се върнат зад огражденията, а те стояха и най-нагло се хилеха и псуваха... Бахти тъпите селски парчета, точно както по мачовете, точно както по улиците на България... Срамота.
Евала на организаторите, благодарим за инициативата и шоуто, което ни предложихте! Мисля че 99% от хората са доволни и се радват че станаха свидетели на такова нещо, въобще не се връзвайте на останалия 1 процент.
Т.е. Бубса, отсега ти казвам и на следващото мероприятие няма да има подходящи за теб условия, ще има кал и ще духа вятър, вместо да се дразниш излишно, по-добре не ходи...
Всички българи сме такива, но трябва малко да се осъзнаем, всички мрънкаме и сме номер едно в намирането на кусури и като цяло в теорията (кое как става), по този начин нито изглеждаме по-умни, нито по-опитни или кадърни, само показваме няква злоба/завист и наглост.
Беше ме срам като слушах как водещия (сони ?) призоваваше хората да се махнат от зелените площи и да се върнат зад огражденията, а те стояха и най-нагло се хилеха и псуваха... Бахти тъпите селски парчета, точно както по мачовете, точно както по улиците на България... Срамота.
Евала на организаторите, благодарим за инициативата и шоуто, което ни предложихте! Мисля че 99% от хората са доволни и се радват че станаха свидетели на такова нещо, въобще не се връзвайте на останалия 1 процент.
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
bavareca_86 написа:http://www.snimka.bg/my_albums.php?album_id=351019
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=10967521
Може би това е правилният линк

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Не ви е виновна публиката! Покани имало за колите, незнам кво... после колите ви пречели, и газели тревните площи. Ами не пускайте коли, които няма да участват и проблема е решен! Нямаше ограждения, или вятъра ги беше бутнал... Кво е говорил водещия знаят само тези, които са били до него, щото по-далече, не само във вятър, ами и в спокойно време нищо не се чува! Аз отидох на пистата към 12ч. и веднага ми направи впечатление, ква анархия е. Всичко е до организаия! За мен организаията на пистата е под всякаква критика! И това е всеки път! Да не говорим, че за да си купя една минерална вода, трябва да чакам по 30мин на опашка
Мога само да се надявам, че Ицо ще вземе някви мерки за в бъдеще, и ще се решат тези проблеми за следващите мероприятия.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Батка сигурно за пръв път си на таково мероприятие и за това ти се е видяло много гот
Не мога да схвана на кои се подмазваш
и с каква цел.
Като ти е кеф си гази в калта,мене не ме кефи и на калояново скоро пак няма да ми стъпи крак!
А нали знаете че няма да има развитие ако не се мънка и ще си е все такава мизерия.
П.С. Другия път като ви изгонят още на обед ще си говориме

Не мога да схвана на кои се подмазваш

Като ти е кеф си гази в калта,мене не ме кефи и на калояново скоро пак няма да ми стъпи крак!
А нали знаете че няма да има развитие ако не се мънка и ще си е все такава мизерия.
П.С. Другия път като ви изгонят още на обед ще си говориме

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
абе вие няма ли да спрете да се карате бе?! ... каквото било такова .. на който не му харесало да не ходи повече на който му е харесало ок... кво повече има да се говори... и да ... в началото (8:30) и аз бях застанал на входа но когато казаха по уредбата да се дръпнем аз и гаджето ми се разкарахме от там ... тва че са останали група селяни които не знаят какво виждат като ви гледат е техен проблем и лесно можеше да бъде разрешен( отиват няколко момчета от организацията и ги разкарват от там) ... аз лично съм адски доволен от мероприятието... нито вятъра нито нищо не ме подразни или ядоса
и за мене си знам че винаги, когато има подобно мероприятие аз ще съм там ... дали ще гледам или ще карам зависи от други работи но ще съм там... айде със здраве от мене и не забравяйте че всички сме отишли там с една и съща цел....
и за мене си знам че винаги, когато има подобно мероприятие аз ще съм там ... дали ще гледам или ще карам зависи от други работи но ще съм там... айде със здраве от мене и не забравяйте че всички сме отишли там с една и съща цел....
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Здравейте,
Много беше готино! Аз ходих заради дрифтовете!
Качил съм клипове от състезаниети тук!
http://drifting-bg.info/Meetings/Meetin ... 20Bulgaria)%20-%20Drift/
Сашо.
Много беше готино! Аз ходих заради дрифтовете!
Качил съм клипове от състезаниети тук!
http://drifting-bg.info/Meetings/Meetin ... 20Bulgaria)%20-%20Drift/
Сашо.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Язък за ентусиазма на малкото хора, който искат да организират такъв тип мероприятие(за което ги поздравявам), защото аз като влезнах на пистата и като видях колко хора има и че няма места за гледане просто на 20-тата минута си тръгнах.Също така се замислих какво и е на организаторите, колко нерви хвърлят в момента, поне малко да има фън и да радват публиката, но язък като няма условия така ще е(неможе на това поле, като е по-хладно времето да духа вятър със скорост 100км или когато е по-топло да няма къде да се скриеш от слънце - 50 градуса).Ако примерно има една единствена писта - като на запад - с трибуни, боксове, огради , безопастност всичко много по-гладко ще минава и по лесно за самите организатори! Според мене единствения вариант е, за такъв тип мероприятия, е с покани - примерно да се взимат 1 седмица преди това от човек във всеки един град за да няма неканени гости, аз само като видях - на едно место се бяха събрали стадо мангали(ама в буквалния смисъл е дали не са от съседното село дошли, че няма какво да правят и постоянно да одумват състезатели и прочие).Малко като дискриминация звучи, но си мисля, че това е БМВ събор(Дрифт), а не събор където се прави веднъж годишно по селата!За това си мисля, че ограничен брой да идват, да се гони качество, а не количество.Може да не съм прав в гледната ми точка, но в мойте очи това е единственото решение!