plovdivskie bavarci
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
ти па кво шоу ша правиш с тая морга дето има споилерчета и м
Добре казано.Другият път и аз ще дойда ...надявам се с подобрения.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
grnka написа:сега идвам от срещата...с две думи егати пенсионерската работа...3-4 бмвта и разговори от рода на "колко литра масло приста ми гори на 1000 км" срам и позор бре момчета айде елате другата неделя да правим шоу
Ми то от много шоу, та затова бяха само 3-4 BMW-та, другите са по сервизи и тенекиджии

Последна промяна Dimitar на 07 Юни 2004, 8:34, променена общо 1 път
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Re: ти па кво шоу ша правиш с тая морга дето има споилерчета
Georgi написа:Добре казано.Другият път и аз ще дойда ...надявам се с подобрения.
Що бе Жоро, да не си сложил турбо

Момчета, шоу там трудно ще се направи защото при най-малкото зачатъче да започва да става шоу и господа полуцаите пристигат. А най-лошото е, че вече и на място почнаха да ни търсят.......... а точки вече нямааа 

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Всеки е добре дошъл а ако на някой не му харесва ,просто да не идва !!!!!!
Никой не караме на сила да идва.На такива сбирки не може всеки път да е купон, е не става(поради ред причини).Ако някой смята ,че може да го постигне да заповяда да покаже ние няма да му се сърдиме ! Никой няма право от една сбирка да си вади изводи за сбирката и хората присъстващи там.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
grnka написа:сега идвам от срещата...с две думи егати пенсионерската работа...3-4 бмвта и разговори от рода на "колко литра масло приста ми гори на 1000 км" срам и позор бре момчета айде елате другата неделя да правим шоу
съжалявам, но не мога да се сдържа - защо винаги има по един, дето не е доволен от нещо...
никой не е казал, че се събират хората, за да си трошат съединители, карета и да пукат гуми, хората са се събрали да си поговорят, пушеци са помежду другото но не самоцел. Както не се и съмнявах Стжокер се е разписал подобаващо, какво ти пречи и на теб

Ма недей да караш другите да се чустват задължени заради теб, че си дошъл да си чупят колите, когата не им е дотова.
Ако е била някаква вътрешна ваша шега се извинявам за написаното, но на мен така ми прозвуча.
Пийс
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4