Разочарование от сбирката на еко-то 30.05

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Nicka » 31 Май 2004, 7:41

мен пък ме посрещнаха супер още първия път, запознах се с всички присъстващи /не че им запомних имената :lol: веднага/.. явно всичко си зависи от момента и ситуацията....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от george » 31 Май 2004, 8:28

Като гледам отговорите започвам да съжалявам че пуснах темата ама както и да е.За формулата при мен беше същото като при Асен.Като се замисля и в мен има бая вина за станалото,ще гледам да използвам
предложенията на членовете които изявиха желание да ме запознаят.Мерси много че ми разяснихте как стоят нещата,сега всичко ми е ясно :D

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 31 Май 2004, 8:43

Хмммм
Сигурно е кофти да...

Виш ако бях аз, щях да направа нещо глупаво...после могат да ма псуват ам поне ще се запознаем ;-)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 31 Май 2004, 9:08

Определено ще дойда :) , но още незнам дали в четвъртък или неделя.
Вие до колко часа стоите на ЕКО-то в четвъртък, защото мога да дойда доста късно :( ако не остава за неделя :wink:

ентусиаст
Аватар

Re: Разочарование от сбирката на еко-то 30.05

Мнение от tsvet40 » 31 Май 2004, 10:15

Engi написа:там беше друго, ама не е мястото да го коментираме публично. освен това до колкото си спомням, ти получи искрени извинения:)

:lol: :lol: :lol:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 31 Май 2004, 11:40

divna_ написа:Определено ще дойда :) , но още незнам дали в четвъртък или неделя.
Вие до колко часа стоите на ЕКО-то в четвъртък, защото мога да дойда доста късно :( ако не остава за неделя :wink:

До към 22-23 а после сме или на Бояна или някъде по Софииските улици :lol:
Ако не са те предупредили да знаеш има едно момче слабо средно високо с черна коса викат му Асен :lol: внимавай с него :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: все полигони търси да дава уроци на девойки как да шофират 8) ма що се по тъмно иска да ги образова :roll: не знам :dunno: :lol: :lol: :lol: :lol:
May the BMW force be with you!

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 31 Май 2004, 11:59

По няколко причини,
1. Няма да гледат него, а ще гледат в тъмното
2. И той няма да гледа тях, ще си гледа работата (ще ги учи де)
3. По тъмно по могат да объркат лоста
4. На тъмно жените ги уж било по страх и търсят утеха (разбирай закрила) в лапите на мужчината.

А с успех
Изображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Re: Разочарование от сбирката на еко-то 30.05

Мнение от viper » 31 Май 2004, 12:19

george написа:.... Като цяло очаквах че
някой от по старите членове ще забележи 4е има и нови лица
ще се заитересува наи малкото.Вместо това си седяхме на края на масата като някакви айде да не казяам какви....

Значи какъв е номера за да те забележат веднага:
1. Озъбваш се на някой от модераторите (с администраторите действа още по добре)
2. Пускаш тема за това как си изръчкал някой "бавноразвиващ"се шестак и как М40 е култов мотор
3. Правиш накой маймунджелък на паркинга - само гледай да не смачкаш някоя ламарина

И си готов - всеки ще се заинтересува, къв ти е случая(на паркинга), и после като разберат кой си ще те отрупат с внимание :mha:

И да не забравиш за четвъртък - нали знаеш :bchug: :bchug: :bchug: , :have one: , :guitarist: и после :driving: към бояна да правим диващини

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 31 Май 2004, 12:28

Пи4, въобще не се притеснявай. Аз пък например въобще не подозирах за съществуването на Енджи до момента в който за малко да ме изхвърли от пътя на слизане от Бистрица :wink:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 31 Май 2004, 12:34

и аз първо се запознах с Енджи (за малко да ме отнесе на бензиностанцията),ама няма значение с кой ще се запознаеш всички са готини....

пс:може и без да правиш глупости да се запознаеш с тях ,ама все пак трябва да ги заговориш(най-лесните теми са -БМВ или Бира)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 31 Май 2004, 12:37

george написа:............

Значи и моето мнение е, че точно тук системата на клуба (или форума) не работи гладко! И на мен ми беше кофти в началото....аз първо се срещнах преди сбирката с Енджи и той ме въведе в ситуацията (така стана по-гладко)! Но сигурно и аз щях да се почувствам кофти ако бях отишъл сам!
Значи обръщам внимание, че от извесно време често се появяват такива отзиви като на george! Та мисълта ми е дали не може да се измисли някъв механизъм за запознанство на новодошлите със старите кучета!? Като например да имаме отговорник за запознаствата (ставаме като адрес 4000 :D ), някой който да е редовен на Екото! И който от новите прояви желание, да му пуска по един ЛС преди да дойде и така работите ще вървят по-уеко! Това е от мен! Не се притеснявайте и идвайте на Екото има много интересни хора от които можете да научите нещо ново!

ПС:
и не знам защо с Явор ... може би заради особените му постове
:D :D :D Ела и ще го видиш Нашия....колко други особени работи прави :D :D :D
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 31 Май 2004, 12:38

george написа:............

Значи и моето мнение е, че точно тук системата на клуба (или форума) не работи гладко! И на мен ми беше кофти в началото....аз първо се срещнах преди сбирката с Енджи и той ме въведе в ситуацията (така стана по-гладко)! Но сигурно и аз щях да се почувствам кофти ако бях отишъл сам!
Значи обръщам внимание, че от извесно време често се появяват такива отзиви като на george! Та мисълта ми е дали не може да се измисли някъв механизъм за запознанство на новодошлите със старите кучета!? Като например да имаме отговорник за запознаствата (ставаме като адрес 4000 :D ), някой който да е редовен на Екото! И който от новите прояви желание, да му пуска по един ЛС преди да дойде и така работите ще вървят по-уеко! Това е от мен! Не се притеснявайте и идвайте на Екото има много интересни хора от които можете да научите нещо ново!

ПС:
и не знам защо с Явор ... може би заради особените му постове
:D :D :D Ела и ще го видиш Нашия....колко други особени работи прави :D :D :D
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 31 Май 2004, 13:06

Виктор май не се е изразил достатачно красноречиво, системата на клуба не само, че не работи гладко ми изобщо не работи, по мое мнение без никои да се обижда клуба са малко незговорчиви и трудно приемат нови хора, от друга страна са и леко заядливи............Това си личи и от форума (безкраино коментирана тема).
Аз лично сам изпитална гарба си всичко казана до тук и вапреки че ходя на екото много време не се чуствам много добре, но не се отказвам лесно.
В съшност не ми е ясно що става така, имам предположения но ще ги оставя за сбе си.
В в крайна сметка всички сме привърженици на една идеия и неща от сорта на отделни форуми, надуванки, и........................смятам че са ненужни.

П.С. засетен път показахме че сме българи.
Изображение
NUZZO

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 31 Май 2004, 14:13

И аз не познавам почти никой от по-новите щото супер рядко минавам :oops: Надявам се да успея в четвъртък да мина :? ще видим какво ще каже съединителя, а мразя да съм без кола :cry:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 31 Май 2004, 14:13

уфффф.много притеснителни хора :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия