Разочарование от сбирката на еко-то 30.05
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Като гледам отговорите започвам да съжалявам че пуснах темата ама както и да е.За формулата при мен беше същото като при Асен.Като се замисля и в мен има бая вина за станалото,ще гледам да използвам
предложенията на членовете които изявиха желание да ме запознаят.Мерси много че ми разяснихте как стоят нещата,сега всичко ми е ясно
предложенията на членовете които изявиха желание да ме запознаят.Мерси много че ми разяснихте как стоят нещата,сега всичко ми е ясно

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
Определено ще дойда
, но още незнам дали в четвъртък или неделя.
Вие до колко часа стоите на ЕКО-то в четвъртък, защото мога да дойда доста късно
ако не остава за неделя 

Вие до колко часа стоите на ЕКО-то в четвъртък, защото мога да дойда доста късно

Re: Разочарование от сбирката на еко-то 30.05
Engi написа:там беше друго, ама не е мястото да го коментираме публично. освен това до колкото си спомням, ти получи искрени извинения:)

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
divna_ написа:Определено ще дойда, но още незнам дали в четвъртък или неделя.
Вие до колко часа стоите на ЕКО-то в четвъртък, защото мога да дойда доста късноако не остава за неделя
До към 22-23 а после сме или на Бояна или някъде по Софииските улици

Ако не са те предупредили да знаеш има едно момче слабо средно високо с черна коса викат му Асен

May the BMW force be with you!
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
По няколко причини,
1. Няма да гледат него, а ще гледат в тъмното
2. И той няма да гледа тях, ще си гледа работата (ще ги учи де)
3. По тъмно по могат да объркат лоста
4. На тъмно жените ги уж било по страх и търсят утеха (разбирай закрила) в лапите на мужчината.
А с успех
1. Няма да гледат него, а ще гледат в тъмното
2. И той няма да гледа тях, ще си гледа работата (ще ги учи де)
3. По тъмно по могат да объркат лоста
4. На тъмно жените ги уж било по страх и търсят утеха (разбирай закрила) в лапите на мужчината.
А с успех

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Re: Разочарование от сбирката на еко-то 30.05
george написа:.... Като цяло очаквах че
някой от по старите членове ще забележи 4е има и нови лица
ще се заитересува наи малкото.Вместо това си седяхме на края на масата като някакви айде да не казяам какви....
Значи какъв е номера за да те забележат веднага:
1. Озъбваш се на някой от модераторите (с администраторите действа още по добре)
2. Пускаш тема за това как си изръчкал някой "бавноразвиващ"се шестак и как М40 е култов мотор
3. Правиш накой маймунджелък на паркинга - само гледай да не смачкаш някоя ламарина
И си готов - всеки ще се заинтересува, къв ти е случая(на паркинга), и после като разберат кой си ще те отрупат с внимание :mha:
И да не забравиш за четвъртък - нали знаеш

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
и аз първо се запознах с Енджи (за малко да ме отнесе на бензиностанцията),ама няма значение с кой ще се запознаеш всички са готини....
пс:може и без да правиш глупости да се запознаеш с тях ,ама все пак трябва да ги заговориш(най-лесните теми са -БМВ или Бира)
пс:може и без да правиш глупости да се запознаеш с тях ,ама все пак трябва да ги заговориш(най-лесните теми са -БМВ или Бира)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
george написа:............
Значи и моето мнение е, че точно тук системата на клуба (или форума) не работи гладко! И на мен ми беше кофти в началото....аз първо се срещнах преди сбирката с Енджи и той ме въведе в ситуацията (така стана по-гладко)! Но сигурно и аз щях да се почувствам кофти ако бях отишъл сам!
Значи обръщам внимание, че от извесно време често се появяват такива отзиви като на george! Та мисълта ми е дали не може да се измисли някъв механизъм за запознанство на новодошлите със старите кучета!? Като например да имаме отговорник за запознаствата (ставаме като адрес 4000

ПС:
и не знам защо с Явор ... може би заради особените му постове

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
george написа:............
Значи и моето мнение е, че точно тук системата на клуба (или форума) не работи гладко! И на мен ми беше кофти в началото....аз първо се срещнах преди сбирката с Енджи и той ме въведе в ситуацията (така стана по-гладко)! Но сигурно и аз щях да се почувствам кофти ако бях отишъл сам!
Значи обръщам внимание, че от извесно време често се появяват такива отзиви като на george! Та мисълта ми е дали не може да се измисли някъв механизъм за запознанство на новодошлите със старите кучета!? Като например да имаме отговорник за запознаствата (ставаме като адрес 4000

ПС:
и не знам защо с Явор ... може би заради особените му постове

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
Виктор май не се е изразил достатачно красноречиво, системата на клуба не само, че не работи гладко ми изобщо не работи, по мое мнение без никои да се обижда клуба са малко незговорчиви и трудно приемат нови хора, от друга страна са и леко заядливи............Това си личи и от форума (безкраино коментирана тема).
Аз лично сам изпитална гарба си всичко казана до тук и вапреки че ходя на екото много време не се чуствам много добре, но не се отказвам лесно.
В съшност не ми е ясно що става така, имам предположения но ще ги оставя за сбе си.
В в крайна сметка всички сме привърженици на една идеия и неща от сорта на отделни форуми, надуванки, и........................смятам че са ненужни.
П.С. засетен път показахме че сме българи.
Аз лично сам изпитална гарба си всичко казана до тук и вапреки че ходя на екото много време не се чуствам много добре, но не се отказвам лесно.
В съшност не ми е ясно що става така, имам предположения но ще ги оставя за сбе си.
В в крайна сметка всички сме привърженици на една идеия и неща от сорта на отделни форуми, надуванки, и........................смятам че са ненужни.
П.С. засетен път показахме че сме българи.

NUZZO
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
уфффф.много притеснителни хора 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3