?разказвайте, хайде?:)

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 10 Май 2004, 8:58

Мен пък ми е интересно колата на "малкия" ,защо не спечели никаква награда.
Сивото Е21, което беше толко запазено , уникално и автентично то какво спечели?
На Sid колата какво спечели?
Аз лично не присътвах на награждаването ,но всички ,който излиаха от вътре казаха ,че има яко фън.
Това, че никой не се оплаква явно ,не означава ,че събора е преминал добре. Погледнете темите и отзивите от миналия събор и ги сравнете със сегашните.
Що се отнася до хората ,който си тръгнаха по рано , не знам кой какво инфо има ,но последния ден на паркинга бяха останали 10 коли :mha: , но да се надяваме, че всички са имали спешна и неотложна работа и затова са бързали.
Предвижването от София до Казанлък пък беше уникално ,колоната се движеше с 83км/ч по мамагистралата и отдясно ни изпревари червена лада 1500 S ,а отляво опел кадет 1,6 Д.
Все едно бяхме на погребение, а не на събор на БМВ.
Не обвинявам никой за това, което се случи и нямам нищо против никой ,но ако не бяха Пловдивската ,старозагорско казанлъншката група и едененични броики от софииската събора щеше да е..........

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 10 Май 2004, 9:17

За другите не знам, ама ние си изкарахме идеално.
Не се оплаквам от спането (защото бяхме над хотела на палатка 8) )
гонките бяха готини, имаше какво да се види.
Като цяло ми хареса, само дето наистина беше малко тясно за толкова много хора и машини :!:
Но не трябва да се пренебрегва фактът, че някои хора са се постарали МНОГО и според мен се постигна доста задоволителен резултат :arrow:
С удоволствие ще отида и на другия събор където и да е се направи той.
:D
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 10 Май 2004, 13:18

LANA написа:За другите не знам, ама ние си изкарахме идеално.

Май от втората колона всички сме доволни, не успяхме да се напием с с теб но на регионалните сбирки ще наваксаме :bchug:
LANA написа:Като цяло ми хареса, само дето наистина беше малко тясно за толкова много хора и машини :!:

За това си прав ... ще трябва да се мисли за другия път :roll:
May the BMW force be with you!

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 10 Май 2004, 13:33

И аз си изкарах перфектно!Много съм доволен от събора!!!
Само ми се стори че гонките продължиха твърде малко време!?
Евала на организаторите!!! :wink:
ИзображениеИзображение

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 10 Май 2004, 13:42

и аз сам от доволните в втора колона - No 73 :lol: благодарско за лепенката на Василен
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 10 Май 2004, 16:31

BESSNIA написа:Мен пък ми е интересно колата на "малкия" ,защо не спечели никаква награда.
Много сериозно бъркаш, колата на малкия спечели 3-то място за най-добро кар аудио в клас Е30 ...
BESSNIA написа:Сивото Е21, което беше толко запазено , уникално и автентично то какво спечели?
За съжаление наистина нищо не спечели, но поради простата причина, че човека си тръгна преди да бъде оценявана неговата кола а затова ние не можем да бъдем виновни макар и всички да се влюбихме в тази кола...
BESSNIA написа:На Sid колата какво спечели?
На SID колата спечели второ място за най-добър външен вид при Е36 и то след допитване до 12 независими хора, някой от които дори не бяхме виждали. Аз лично страшно много харесвам колата му и това че взе второ място го отдавам само на това, че я има от много малко време и не е имал време да я подготви подобаващо.
BESSNIA написа:Предвижването от София до Казанлък пък беше уникално ,колоната се движеше с 83км/ч по мамагистралата и отдясно ни изпревари червена лада 1500 S ,а отляво опел кадет 1,6 Д.
А ти можеби очакваше да се движим с 180 колона от 30 коли :shock: Като поводиш такава колона няколко пъти пак ще си поговорим как се кара и води такава колона :wink: А и никой не ви е спирал да си бяхте карали със 200.
BESSNIA написа:... ако не бяха Пловдивската ,старозагорско казанлъншката група и едененични броики от софииската събора щеше да е..........
Умно изказване имайки предвид, че освен Були май никой друг от споменатите от теб не се включи в подготовката на събора (ако изпускам някой да ме извини)...
Бесен едно нещо ще ти кажа, знаеш че те уважавам обаче още си мислиш явно, че всичко което лети се яде. Ти очакваше явно да дойдеш в Казанлък и всичко да тече както ти го искаш е да ама не, някой хора се постараха доста за този събор а ти дойде наготово и сега ревеш че не било добре.... е аз мисля че не ти прави чест това, но ти си знаеш...

На останалите - :bowdown: момчета благодаря Ви за хубавите думи и затова че осъзнавате какво е направено за да има събор изобщо.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Tullamore is my middle name
Аватар

Мнение от Utah » 10 Май 2004, 16:40

BESSNIA написа:Сивото Е21, което беше толко запазено , уникално и автентично то какво спечели?

Аз лично дадох на собственика на колата награда, която взех от Камор извънредно.
Ако се съмняваш в думите ми ще ти дам визитката която получих от собственика.
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 10 Май 2004, 17:52

Utah написа:

Аз лично дадох на собственика на колата награда, която взех от Камор извънредно.
Ако се съмняваш в думите ми ще ти дам визитката която получих от собственика.
БРАВО ГЕЛЕ.на мен таз кола ми направи най силно впечатление
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 10 Май 2004, 19:35

Момци,нормално е при такъв конкурс в който участват коли коя от коя по-хубава да има недоволни от избора.Но като чели трябваше да се отдаде повече почит към тези които наистина са работили и постигнали много по колите си.Лесно е една кола на 10 и по-малко години да излежда добре.А относно събора въпреки някои дребни неуредици наистина трябва сериозно да се уважи труда и ентусиазма на организаторите,за което трябва да сме им благодарни.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 10 Май 2004, 19:48

Много сериозно бъркаш, колата на малкия спечели 3-то място за най-добро кар аудио в клас Е30 ...

Аз никога не съмбил компетентен на тема музика и както виждаш не сум и повдигал въпроса.
Но какво да ти кажа брато твойта кола не може дасе мери по стойка и запазеност с неговата. Да те светна и по въпроса че колата макар и 316 е със спортно окачване и шпер. А това, че е права на струна кой го отчете.

За съжаление наистина нищо не спечели, но поради простата причина, че човека си тръгна преди да бъде оценявана неговата кола а затова ние не можем да бъдем виновни макар и всички да се влюбихме в тази кола...

Извинявам се и си взимам думите назад

На SID колата спечели второ място за най-добър външен вид при Е36 и то след допитване до 12 независими хора, някой от които дори не бяхме виждали. Аз лично страшно много харесвам колата му и това че взе второ място го отдавам само на това, че я има от много малко време и не е имал време да я подготви подобаващо.

Много ми е интересно щом Сид е на второ място кой е на първо?

А ти можеби очакваше да се движим с 180 колона от 30 коли Като поводиш такава колона няколко пъти пак ще си поговорим как се кара и води такава колона А и никой не ви е спирал да си бяхте карали със 200.

Другия пут водете със 60 за да е по безопасно. Що се отнася до това че никой не ни е спирал да прав си ние с Андро и Мад Петьо се движехме с горе долу толко, кефехме се на звука в тунела и си ни беше много гот.

Умно изказване имайки предвид, че освен Були май никой друг от споменатите от теб не се включи в подготовката на събора (ако изпускам някой да ме извини)...

Умно е ми я та нали те правят събора никой не е отишъл за да гледа гонки от сорта на 316 вс 316
Нито пък спойлерите на Сиджи могат да се мерят с тези на бялото е28.

Иво аз също те уважавам и нямам лоши чувства към теб ,но ако и четвъртия събор е такъв бъди сигурен че 5-ти няма да има.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Май 2004, 19:56

Да бе за Е36-ците ......преди малко гледах снимките и видях няколко невероятни Купета Е36 ...едното беше синьо с убийствен оптичен тунинг ... :shock: егати автомобилите има по БГ пътищата ...за първи път виждал толкова добре направен външно автомобил и то в родната ни държавка .....

п.с. кой беше първи в Е36?

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 10 Май 2004, 19:57

Fast-and-Furious написа:
!!Asen_X написа:Чух че .... народа се изнизал по-рано от събора макар че са си платили за до края

Аз за такива хора незнам да е имало ...
...

Ми Данини и неговият приятел , аз още в Петък щях да си тръгна , но ние не сме никои , така че всъщност си прав 8)
Изображение

Аватар

Мнение от DA WOLF » 11 Май 2004, 22:14

прекалено мноооооооооооооого взе да се комерсиализира нашата общност момци - това ви е грешката според мене... медии, TV, брошури, спонсори, клубове, реклами, организатори и т.н и т.н :arrow: :bs:

и още от сега да ви дам един хинт за следващия събор - колкото повече организация се прилага толко по-лош събор се получава! Мисля че сами се уверихте... първия беше най-як направо невероятен, неописуем! Но как стана така? Ми лесно - казахме си отиваме на събор и тръгнахме, взехме хората от пловдив и готово! :arrow: организация - нула - невероятно прживяване....
Втория - беше горе-долу и то заради нечовешките усилия на Андро, след което беше загубил още от и без тва малкото му тегло. Организация - горе-долу - събор - горе-долу.
Третия като само разбрах кви са приготовления и знаех че няма да ходя... и не сгреших :arrow: организация - голяма събор - слаб...

п.с. Тъй като и без тва не виждам кой ще се нагърби да организира следващия събор, нека просто направим опит: НЕка кажем събора ще е от тази до тази дата, на еди кое си място, конкурси да има ама без награди, спонсори няма да има, гонки да има ама без пожарна - плийййййс, всеки да донесе кой какво има от тях за пиене и ядене - и елате да видите каква БМВ ФИЕСТА ЩЕ БЪДЕ!!!
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 11 Май 2004, 23:00

bawareca написа:
Fast-and-Furious написа:
!!Asen_X написа:Чух че .... народа се изнизал по-рано от събора макар че са си платили за до края

Аз за такива хора незнам да е имало ...
...

Ми Данини и неговият приятел , аз още в Петък щях да си тръгна , но ние не сме никои , така че всъщност си прав 8)

Съжалявам , заблудил съм ви за Данини :oops:
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 11 Май 2004, 23:04

DA WOLF написа:.............

Евала човече , точни и верни са думте и мислите ти 8)
Наистина приятно беше наличието на тея спонсори и награди , но не мисля че те направиха събора :!: и мисля че жертването на фенове заради спонсори ще доведе до пълна липса на фенове скоро :!:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия