Паак за сабора :))) Някой ще тръгва ли от СФ на 7-ми?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Мисля че ще е най-добре да заковем час 7:00 на ЛУКОИЛ след караулката за да можем да се нагласим до към 7:30 и да тръгваме. 9 часа добре ли е за пловдивчани 

- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
Кажете къде на 07 ще сте в Пловдив (около 09 часа, разбрах). Ще слизам от тежък Гергьовден от Чокманово (Смолян). Ако ще тръгваме заедно...?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
Georgi написа:Мястото зависи от това дали ще ходим направо в Казанлък и от каде ще слезете от магистралата.За часа предлагам 9.00 Пловдив,эащото времето е ценно.
От какво зависи и кога ще се реши?
Аз след 5 май съм без кабел (горе в Родопите само пощенски соколи се реят)
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
BMW///M-ma6inata написа:Мисля че ще е най-добре да заковем час 7:00 на ЛУКОИЛ след караулката за да можем да се нагласим до към 7:30 и да тръгваме. 9 часа добре ли е за пловдивчани

бях предложил кафето след караулката че не знаех къде е Лукойл ако някой има желание да ме ориентира къде е да пише ЛС.
9.00 е добре за пловдивчани в личен разговор с Димитър сме уточнили че ще се чакаме на детелината за Карлово.
May the BMW force be with you!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Ок. Значи повечето хора като гледам са съгласни - от което следва, че пловдивчани ще чакаме софиянци (а и който друг иска) в 9:00 часа, на 7-ми май на детелината между магистралата и карловско шосе, малко след като се подмине моста на магистралата (около 100-200 метра), там има една морга с малко място отпред, където може да се спре. Значи софиянци трябва да слезнете от магистралата и да тръгнете към Карлово. Ако някой нещо се обърка ще се търсим на GSM-те
.

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2