Футболен мач между БМВ и АУДИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
за мен мача беше супер !
много коректна игра, без груби намеси, забавен и без нападаки и забележки относно любимите марки:) след това се подкрепихме с подобаващо количество бира, заедно с някои от пичовете от ауди клуба и всичко беше супер:) просто тази среща нямаше нищо общо с предишната
дано и за напред продължаваме в този дух:) браво сили:Р скоро реванш:)
п.с.: младежа с маздата е Монката:) френд на ДрайвингГод и доста чест посетител на наще срещи;)
много коректна игра, без груби намеси, забавен и без нападаки и забележки относно любимите марки:) след това се подкрепихме с подобаващо количество бира, заедно с някои от пичовете от ауди клуба и всичко беше супер:) просто тази среща нямаше нищо общо с предишната

п.с.: младежа с маздата е Монката:) френд на ДрайвингГод и доста чест посетител на наще срещи;)

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Както каза Engi мача беше коректен и се видя че двата клуба няма какво да делят и дано стане традиция 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Какво ми донесе на мен мача - един изкълчен/навяхнат или не знам по какъв начин изкаран извън строя ляв глезен, сега едвам ходя, направо съм за шарнир.
но така е, при положение, че бях дошъл с намерение да съм агитка и в последствие се включих в играта - ученето и работата си казват думата, след 5-тата минута имах чуството, че ще колабирам, след което преминах в състояние на духа, в което не усещах болка, но знаех, че това ще ми струва скъпо, в момента, в който седна. Общо взето положението беше трагично - виждам топката, знам какво да правя, но тялото реагира с цели две секунди по-късно, когато вече няма смисъл.
Това беше и причината без да искам (не можах да си дръпна крака на време) да спъна едно момче от ауди-форума, за което се извинявам (то и тогава му казах).
Не знам аз вас, но аз определено поне веднъж на седмица смята да поритвам в Дружба с шах тийма, че така не може, станал съм клющаво кюфте.
Какво да кажа по отношение на мача - както и преди казах - "враждата' между двата форума се потклажда между 16-годишни, които само пишат, на живо нямаше нито една нападка, дори напротив - всичко мина много добре, което само може да ме радва.
Нашия отбор откровено казано беше трагичен, въпреки, че повечето давахме 110% от това, което можем. Но заседяването си казва думата и едва удържахме атаките. Без да засегна никой, мисля, че от нас добре играха Митака (Куикзол), Чочо (Слипнот), Крика (сори, но ти забравих оригиналното заглавие
) и Мето (Вандала) и донякъде Юли(но и той ще трябва да потренира
), другите се опитвахме нещо да направим, но физическата ни форма ни пречеше сериозно. Затова резултат 4:4 за нас е предостатъчен, имайки предвид състоянието на тийма. Трябва да благодарим на съдийте и на нашата агитка, водена от Юта (който се приесъедини към съдийската скамейка заради бирата) и Гиорцето, които не се измориха да виката и разбира се на всички, които присъстваха.
Имам само един призив - това е приятелски мач, недейте да го приемата толкова насериозно, нека си правим кефа - не знам ние как сме били (аз си признах за един неволен фал) ние, но имаше двама души от противникови отбор, които играха малко по-грубо от необходимото, което си обяснявам със спортен дух, но ние не сме на васшето ниво, така че, плийз - малко по-лекичко некст тайм (горещо се надявам да е скоро, само да мине крака и да си намеря белите дробове).
За мен беше удоволствие, надявам се да е взаимно
ПС - а какво ще кажете за едно първенство между клубовете
но така е, при положение, че бях дошъл с намерение да съм агитка и в последствие се включих в играта - ученето и работата си казват думата, след 5-тата минута имах чуството, че ще колабирам, след което преминах в състояние на духа, в което не усещах болка, но знаех, че това ще ми струва скъпо, в момента, в който седна. Общо взето положението беше трагично - виждам топката, знам какво да правя, но тялото реагира с цели две секунди по-късно, когато вече няма смисъл.
Това беше и причината без да искам (не можах да си дръпна крака на време) да спъна едно момче от ауди-форума, за което се извинявам (то и тогава му казах).
Не знам аз вас, но аз определено поне веднъж на седмица смята да поритвам в Дружба с шах тийма, че така не може, станал съм клющаво кюфте.
Какво да кажа по отношение на мача - както и преди казах - "враждата' между двата форума се потклажда между 16-годишни, които само пишат, на живо нямаше нито една нападка, дори напротив - всичко мина много добре, което само може да ме радва.
Нашия отбор откровено казано беше трагичен, въпреки, че повечето давахме 110% от това, което можем. Но заседяването си казва думата и едва удържахме атаките. Без да засегна никой, мисля, че от нас добре играха Митака (Куикзол), Чочо (Слипнот), Крика (сори, но ти забравих оригиналното заглавие

Имам само един призив - това е приятелски мач, недейте да го приемата толкова насериозно, нека си правим кефа - не знам ние как сме били (аз си признах за един неволен фал) ние, но имаше двама души от противникови отбор, които играха малко по-грубо от необходимото, което си обяснявам със спортен дух, но ние не сме на васшето ниво, така че, плийз - малко по-лекичко некст тайм (горещо се надявам да е скоро, само да мине крака и да си намеря белите дробове).
За мен беше удоволствие, надявам се да е взаимно

ПС - а какво ще кажете за едно първенство между клубовете

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Ати чакай да издържаме по един цял мач,пък после първенство! 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз още съм почти мъртъв от мача (не че направих нещо кой знае какво), но то това висене в офиса и в колата си казва думата. Тренировки колеги му е майката и затова предлагам всяка неделя да си правим импровизирани мачлета в някое училище.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
И аз съм навит имам нужда 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
@ati 10х за топлите думи, ама са далечко от реалността... 5 минути след като влязох, сърцето ми бумтеше много яко, за задъхване учудващо нямаше, но явно си требе раздвижване...
та докато се поукроти (че малко болеше) двигателя на моето тяло бях на около 3к обороти.... като загрях, минах на редлайн, ама свърши много бързо горивото....
та бройте ме за дружба шах тийма...
п.с. абе ако някой знае къде се продават спортни рамки за цайси да се обажда, че е много гадно докато свикна без тях
та докато се поукроти (че малко болеше) двигателя на моето тяло бях на около 3к обороти.... като загрях, минах на редлайн, ама свърши много бързо горивото....

та бройте ме за дружба шах тийма...
п.с. абе ако някой знае къде се продават спортни рамки за цайси да се обажда, че е много гадно докато свикна без тях

<br>
br
br
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ааа, усещам аз мач в неделя, ще говоря с шах тийма и да ходим да ритаме
Много се радвам, че има толкова много привърженици на идеята

Много се радвам, че има толкова много привърженици на идеята

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Аз се извиних че не можах да се появя, но само по телефона , сега и "уфициално". А за следващият път 

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
много ме е яд че поради липсата на нет, не съм видял за мача по- рано