До вси4ки BMW фенове и мои приятели !!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
С теб сме макар и духом. Стискаме ти палци.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
ЛУД с тебе сме
21 сме там

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Благодаря на вси4ки които имаха възможност и ме уважиха , бгодаря и на вси4ки фенове които не успяха да дойдат ,
много съжалявам 4е не успях да победя , но поне (надявам се никой да не отре4е ) загубих достойно
Ибизата наистина върви много добре , още един път поздравления за нея и 6офера и
Колкото до новата петица
, тя e 4000+ литра V8 !!!
много съжалявам 4е не успях да победя , но поне (надявам се никой да не отре4е ) загубих достойно
Ибизата наистина върви много добре , още един път поздравления за нея и 6офера и

Колкото до новата петица

- LUDATA_IBIZA
- кандидат ентусиаст
-
drift написа:Да и на мен ми беше интересно с какъв мотор е Е39 катаИ защо тая Ибиза биеше наред?:dunno:
4.4( 300) konq e shteshe da me spuka momcheto ama e taka za kef iskah da se pusna(toi mi predloji ) ama az znaeh che she padna

Карам кошница с тенденция да почнат да и викат КОЛА 

- Новини
-
LUDATA_IBIZA
Поздравления за успеха. Очаквах, че БМВ-то на ludiagsm ще те остави нейде назаде но уви - кола ти найстина вървеше и резултата се видя. Неговата кола беше единствената която се пусна с идеята че може да те победи. Останалите май бяха по-скоро за спорта.
Надявам се колегата Мегов скоро да направи зверчето и да ни отсрами подобаващо. Също така се надявам и на Яворчо да му дойде тръпката и също да ни отсрами. Не се видя и Сашо (DrivinGGoD) който също е със ИС-ка но Е30-ка който също може би щеше да ни отсрами. Нямаше я и онази червена фурия с раздутите калници която надали също би имала проблеми.
Не ни отсвирвай толкова бързо ....има БМВ-та от нашия форум които ще те победят. Надявам се, че разбираш, че това е форум на БМВ-та и малко или много ни е неприятно, че наши коли загубиха. Признаваме го но се надявам да излезеш пич и да не ни дразниш допълнително. Така ще се радваме и на следващи подобни мероприятия заедно. Чест ти прави, че още в четвъртъка дойде при нас а също и че се съгласи на реванша който се проведе тази нощ.
Сега да задам своите въпроси.... интересуват ме техническите характеристики на Ибизата. По принцип не уважавам тази марка но ми е интересно за какво точно става въпрос ....
ludiagsm.... Иво, евала за състезанието. Представи се повече от достойно и се радвам, че направи такова шоу .... колата ти е звяр но май е крайно време да ти намерим бензинова помпа за М42
Знаеш, че всичко е просто адреналин и надлъгване .....Мисля, че видя колко хора откликнахме и дойдохме да те подкрепим.
Браво момчета, видя се че найстина сме задружни и се подкрепяме дори когато губим. Смятам че това беше най-важното в случая.
Още веднъж, поздравления и за двамата участници в мероприятието. Направихте страхотно изпълнение....
Поздравления за успеха. Очаквах, че БМВ-то на ludiagsm ще те остави нейде назаде но уви - кола ти найстина вървеше и резултата се видя. Неговата кола беше единствената която се пусна с идеята че може да те победи. Останалите май бяха по-скоро за спорта.
Надявам се колегата Мегов скоро да направи зверчето и да ни отсрами подобаващо. Също така се надявам и на Яворчо да му дойде тръпката и също да ни отсрами. Не се видя и Сашо (DrivinGGoD) който също е със ИС-ка но Е30-ка който също може би щеше да ни отсрами. Нямаше я и онази червена фурия с раздутите калници която надали също би имала проблеми.
Не ни отсвирвай толкова бързо ....има БМВ-та от нашия форум които ще те победят. Надявам се, че разбираш, че това е форум на БМВ-та и малко или много ни е неприятно, че наши коли загубиха. Признаваме го но се надявам да излезеш пич и да не ни дразниш допълнително. Така ще се радваме и на следващи подобни мероприятия заедно. Чест ти прави, че още в четвъртъка дойде при нас а също и че се съгласи на реванша който се проведе тази нощ.
Сега да задам своите въпроси.... интересуват ме техническите характеристики на Ибизата. По принцип не уважавам тази марка но ми е интересно за какво точно става въпрос ....
ludiagsm.... Иво, евала за състезанието. Представи се повече от достойно и се радвам, че направи такова шоу .... колата ти е звяр но май е крайно време да ти намерим бензинова помпа за М42
Знаеш, че всичко е просто адреналин и надлъгване .....Мисля, че видя колко хора откликнахме и дойдохме да те подкрепим.
Браво момчета, видя се че найстина сме задружни и се подкрепяме дори когато губим. Смятам че това беше най-важното в случая.
Още веднъж, поздравления и за двамата участници в мероприятието. Направихте страхотно изпълнение....

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
3 дни не влизах във форума и съм изтървал 100 неща
Не присъствах поради същата причина! Сори, Луд, другия път ще стискам палци лично!
Never mistake motion for action...
- LUDATA_IBIZA
- кандидат ентусиаст
-
drift написа:Някой вчера успя ли да я бие тая Ибиза.Една 320и Е36 тръгна доста добре ама после ма загуби преднината.
Да от 15 старта паднах само от една бяла астра

П.П. а въпросната 320-ка е на тоя доктора ли или нещо такова беше бих го сас повече от една кола а тои цял ден ме дразнеше във чата и ми говореше колко му струвал съединителя и незнам си какво даже каза че от тая умрела ибиза нямало смисал да се пуска

Карам кошница с тенденция да почнат да и викат КОЛА 

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
И аз много искам да се пробвам с тази Ибиза па ако паднеме здраве да е!!!
Аз също бях на рожден ден онази вечер но минах за няколко теста;)!!!
Аз също бях на рожден ден онази вечер но минах за няколко теста;)!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3