Снимки oт 22.02
Модератори: mitaka7, Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
свалям шапка на бавареца,любо мегов,драивинггод и лудиа гсм.еии страшни сте изпълненията ви бяха номер 1

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Re: Сабора
Grizu_88 написа:На тйя от AUDI им натрихме носожете и то на техния гаден полигон!!!
когато бмв клуба се събираше на тоя полигон преди години още нямаше и заченки на ауди клуба....
- Новини
-
drift
Ако не ти е проблем, качи материалите в www.data.bg или www.bol.bg. И на мен не ми се отваря страницата в Еврото.
Ако не ти е проблем, качи материалите в www.data.bg или www.bol.bg. И на мен не ми се отваря страницата в Еврото.

http://free.bol.bg/icovz/ ето в момента ги качвам но вече почти са качени надявам се всички да са доволни.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
и все пак Фаст анд фуриъс снимаше също къде са неговите матеряли?
http://www.audibg.com/forum/viewtopic.php?t=976
Eто още малко КАЧЕСТВЕНИ снимки
http://www.audibg.com/forum/viewtopic.php?t=976
Eто още малко КАЧЕСТВЕНИ снимки

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
беше добре ама ....... нито те ни харесваха нито ние те ......за изпълнемията както винаги THE BEST!!!!!!!!! ТТ се опитваше да прави нещо ама не се получаваше и само си чупеше колата.(между другото накрая предната броня не се ли беше откъснала малко??)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
da daaaaaaaaaa
samo 4e priqteli tt e 300+ konq i na vas vi potekoha ligite kato go gledahte. kucite 3 pred tt bqha kato ohluv4eta, no vse pak tva e drug klas kola, ne se sardete. i za sajalenie ne se polu4i cool sreshta mejdu nas i vas. zashto sa tiq zaqjdaniq. ako moje neka sledvashtiq pat da se omeshame imam predvid i kolite i horata shtoto nie sme kato vas fenove na benzinovata magiq.
samo 4e priqteli tt e 300+ konq i na vas vi potekoha ligite kato go gledahte. kucite 3 pred tt bqha kato ohluv4eta, no vse pak tva e drug klas kola, ne se sardete. i za sajalenie ne se polu4i cool sreshta mejdu nas i vas. zashto sa tiq zaqjdaniq. ako moje neka sledvashtiq pat da se omeshame imam predvid i kolite i horata shtoto nie sme kato vas fenove na benzinovata magiq.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
slaf написа:da daaaaaaaaaa
samo 4e priqteli tt e 300+ konq i na vas vi potekoha ligite kato go gledahte.
да бе, направо се задавихме, да знаеш снощи не съм спал заради него

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
slaf написа:da daaaaaaaaaa
Глей сега ТТ-то наистина вървеше и показа добро шоу ,НО САМО ТО. Защо не изкарахте и някое друго ауди? А и това тт маи го бехте прежалили или греша.
Измежду нас нямаше кола 300 коня, но това е временно явление.
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5