Среща в Любимец на 09.06.2007

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 25 Май 2007, 7:32

дайте програма - ще се остава ли с преспиване? къде?
повече инфо, да налазим и от Пловдив ;)
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 25 Май 2007, 8:09

значи при всички положения ще е с преспиване.ДИДО е на работа и утре сутрин като дойде ще ви напраи програма.Сектанти такива :mhihi: :mhihi: сигурно ще ходим до тракийската гробница в с.Мезек.бах ти селото като видат много БМВта ще има наакване :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 25 Май 2007, 8:13

В такъв случай чакаме програмата :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 25 Май 2007, 10:01

Щом сте казали, там сме. А за тва, че ме няма никакъв не е вярно тук съм просто има много празници и за тва ве маймуни леко отсъствах. Ще гледаме да организираме една мощна групичка от Сливен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro_mcm » 25 Май 2007, 10:25

А може и да нападнем и Гръцко и Турско от Любимец с нашите машини, доколкото знам на приблизително еднакво разстояние са и двете ни "съседки". :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 25 Май 2007, 10:47

гръцко щото трябват само лични карти и зелени карти на колите...границата е на 15км ако искате за влизане в гръцко аз мога да взема 3ма ...които нямат зелени карти ще ги качваме св коли които имат такива...моята има щото ходи до Александрополис да си напече лака а аз гъзъ :mhihi: :mhihi:
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 25 Май 2007, 15:17

аз ще помисля по въпроса,но маи на тази дата е рокерския събор в казанлък,коете нищо не означава разбира се.
аве момчето маи сбирка искаше да направи ,а сега ще си блъска главата де ще ви настанява и коя ше е кръчмата за толкуз паплач
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 25 Май 2007, 15:40

аз нямам нищо против да е на някоя полянка да си спретнем цър-пър, малко бира и много мохабети и вечерта кой от където е дошъл :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 25 Май 2007, 16:03

а ве тая дет я мислите как да стане :?: как ще се отпусне човек да хапне и пийне като знае че трябва да се прибира.е който си има шофьор е добре ама който си няма :( :( всеки да си прецени пък дидо ще запази места за спане-ако трябва ще скоча до Любимец да му помогна в организацията....не ка който иска да е с приспиване а който иска да се прибира.всеки си решава ----колегите от Сливен как ще се приберат те са си кажи речи на 200км.ами не става тъй---аз съм на 50км ама ще остана с приспиване щото ще дънкам и ще си правя кефа между колегите...в Сливен как беше ЯКОООООООООО :mhihi: :mhihi: и тук ще стане сигурен съм :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro_mcm » 25 Май 2007, 16:10

Ние ако идваме задължително ще е с преспиване, че иначе няма да може да си пиикаме и после да караме(не че ни пречи ама вече няма точки в талона да е.а тез мръсни куки)

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 25 Май 2007, 18:52

преди малко приказвах с Дидо(the gate)и каза че ще се намери място.явно става дума за едни бунгала с всички удобства и хубава природа ама това ще го уточним по късно утре с него.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 25 Май 2007, 18:58

тва да не е онова митничарското селище ;)
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 25 Май 2007, 19:14

Stanchev написа:аз нямам нищо против да е на някоя полянка да си спретнем цър-пър, малко бира и много мохабети и вечерта кой от където е дошъл :mhihi:

Ако мислиш, че пък ако не сме на полянка няма да има цър-пър много се лъжеш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Главният ни готвач Иво нищо не може да го спре :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 25 Май 2007, 19:33

един дидов познат ми споменаединпът за тиа бунгала че било много готино а и управитела бил много готин човек :) :) :) другото инфо от дидо утре кат се прибере от работа
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 25 Май 2007, 19:43

bmwfena написа:а ве тая дет я мислите как да стане :?: как ще се отпусне човек да хапне и пийне като знае че трябва да се прибира.е който си има шофьор е добре ама който си няма :( :( всеки да си прецени пък дидо ще запази места за спане-ако трябва ще скоча до Любимец да му помогна в организацията....не ка който иска да е с приспиване а който иска да се прибира.всеки си решава ----колегите от Сливен как ще се приберат те са си кажи речи на 200км.ами не става тъй---аз съм на 50км ама ще остана с приспиване щото ще дънкам и ще си правя кефа между колегите...в Сливен как беше ЯКОООООООООО :mhihi: :mhihi: и тук ще стане сигурен съм :!:

Аз съм с теб братко!!! :have one: :yes:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия