Среща в Любимец на 09.06.2007
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
значи при всички положения ще е с преспиване.ДИДО е на работа и утре сутрин като дойде ще ви напраи програма.Сектанти такива
сигурно ще ходим до тракийската гробница в с.Мезек.бах ти селото като видат много БМВта ще има наакване

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
Щом сте казали, там сме. А за тва, че ме няма никакъв не е вярно тук съм просто има много празници и за тва ве маймуни леко отсъствах. Ще гледаме да организираме една мощна групичка от Сливен.
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
А може и да нападнем и Гръцко и Турско от Любимец с нашите машини, доколкото знам на приблизително еднакво разстояние са и двете ни "съседки".

- bmwfena
- БМВманиачения
-
гръцко щото трябват само лични карти и зелени карти на колите...границата е на 15км ако искате за влизане в гръцко аз мога да взема 3ма ...които нямат зелени карти ще ги качваме св коли които имат такива...моята има щото ходи до Александрополис да си напече лака а аз гъзъ

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
аз ще помисля по въпроса,но маи на тази дата е рокерския събор в казанлък,коете нищо не означава разбира се.
аве момчето маи сбирка искаше да направи ,а сега ще си блъска главата де ще ви настанява и коя ше е кръчмата за толкуз паплач
аве момчето маи сбирка искаше да направи ,а сега ще си блъска главата де ще ви настанява и коя ше е кръчмата за толкуз паплач

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз нямам нищо против да е на някоя полянка да си спретнем цър-пър, малко бира и много мохабети и вечерта кой от където е дошъл 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
а ве тая дет я мислите как да стане
как ще се отпусне човек да хапне и пийне като знае че трябва да се прибира.е който си има шофьор е добре ама който си няма
всеки да си прецени пък дидо ще запази места за спане-ако трябва ще скоча до Любимец да му помогна в организацията....не ка който иска да е с приспиване а който иска да се прибира.всеки си решава ----колегите от Сливен как ще се приберат те са си кажи речи на 200км.ами не става тъй---аз съм на 50км ама ще остана с приспиване щото ще дънкам и ще си правя кефа между колегите...в Сливен как беше ЯКОООООООООО
и тук ще стане сигурен съм 

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
Ние ако идваме задължително ще е с преспиване, че иначе няма да може да си пиикаме и после да караме(не че ни пречи ама вече няма точки в талона да е.а тез мръсни куки)
- bmwfena
- БМВманиачения
-
преди малко приказвах с Дидо(the gate)и каза че ще се намери място.явно става дума за едни бунгала с всички удобства и хубава природа ама това ще го уточним по късно утре с него.

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
тва да не е онова митничарското селище 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Stanchev написа:аз нямам нищо против да е на някоя полянка да си спретнем цър-пър, малко бира и много мохабети и вечерта кой от където е дошъл
Ако мислиш, че пък ако не сме на полянка няма да има цър-пър много се лъжеш

- bmwfena
- БМВманиачения
-
един дидов познат ми споменаединпът за тиа бунгала че било много готино а и управитела бил много готин човек
другото инфо от дидо утре кат се прибере от работа

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bmwfena написа:а ве тая дет я мислите как да станекак ще се отпусне човек да хапне и пийне като знае че трябва да се прибира.е който си има шофьор е добре ама който си няма
![]()
всеки да си прецени пък дидо ще запази места за спане-ако трябва ще скоча до Любимец да му помогна в организацията....не ка който иска да е с приспиване а който иска да се прибира.всеки си решава ----колегите от Сливен как ще се приберат те са си кажи речи на 200км.ами не става тъй---аз съм на 50км ама ще остана с приспиване щото ще дънкам и ще си правя кефа между колегите...в Сливен как беше ЯКОООООООООО
![]()
и тук ще стане сигурен съм
Аз съм с теб братко!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!