Божурище 22 Април
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Айде обсъждайте
Сега се връщам от там и съм тотално уморен от дългото шофиране, жегата, стоенето на крака и силните резонанси. Аз лично съм доволен, че отидох, много се накефих на състезанията и макара да имаше някои проблеми (без тях няма как) беше гот! Шашнах се как евтини самоделки (но разбира се сглобени с много труд и време) "сипаха" много лошо на иначе перчещите се шарении. Страхотни обрати на пистата, много съм впечатлен от супер доброто представяне на АЛИ с неговата чудовищна Е30 за пореден път доказа къде е истината
Невероятна машина, на този човек не му омръзна да печели състезание след състезание, без никаква конкуренция. Страхотно представяне и на Пловдив-ската Е30-ка с турбината, истинска мания беше тази кола, много ме е яд, че отпадна (а очевидно можеше да победи много други коли). Поздрави и за АУДИ форума, които също се представиха блестящо с тяхното АУДИ С2, истински звяр беше.
И все пак най си ме израдва как Карбуратора им сипа лошо с жигата
Това е то - трабант, полско фиатче и жигула сипват на доста по-лачени коли!
п.с. едно голямо благодаря на Ангел (bavarishe) за компанията и разбира се насоките докато пътувахме заедно
Сега съм още по-надъхан за събора, САМО BMW !!!
п.с.2 - ...Е30
п.с. 3 - bmw maniqk ivo bmw, видях те, ти беше там също, невероятно комби имате
Да добавя още - учудващо от volkswagen нищо особено не успяха да спечелят, нито пък от ОПЕЛ, ludiagsm също не успя за съжаление
Иначе в момента тунингбг форума не бачка, бая се е претоварил

И все пак най си ме израдва как Карбуратора им сипа лошо с жигата

п.с. едно голямо благодаря на Ангел (bavarishe) за компанията и разбира се насоките докато пътувахме заедно

п.с.2 - ...Е30

п.с. 3 - bmw maniqk ivo bmw, видях те, ти беше там също, невероятно комби имате

Да добавя още - учудващо от volkswagen нищо особено не успяха да спечелят, нито пък от ОПЕЛ, ludiagsm също не успя за съжаление

Иначе в момента тунингбг форума не бачка, бая се е претоварил

BMW only!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
amd написа:п.с. 3 - bmw maniqk ivo bmw, видях те, ти беше там също, невероятно комби имате
Радвам се че ти е харесал нашият комбинизон.

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
На 335т-то какво му стана така и не разбрах.На Али баварката много добре вървеше,ама за малко Карбуратора да я отпише.А какво беше това е36 турбинираното черното,сякаш не беше много добре настроено.
Опел се представиха добре с корсичката,а добри vw-и наистина нямаше за съжаление.
Опел се представиха добре с корсичката,а добри vw-и наистина нямаше за съжаление.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Иване сиво Е30? Имаше 2 Е30ки - едната на Али и другата беше пловдивската 3.5 турбо която е зелена
Третото БМВ което се пусна няколко пъти - аз видях време около 13.3 или 13.4 не помня точно е черното Е36 турбо IS на ludiagsm - според мен има доста сила, но не е настроена ли не знам - лудия да каже ако има желание.
Общото ми впечатление от състезанието е - няколко от редовните участници ги нямаше (най-вече в клас "Престиж"). Половината коли които участваха се повредиха поне по 1 път а другата половина поне по 1 път не можаха да тръгнат както трябва , освен това и измервателната уредба отказа няколко пъти - тотален карък.

Общото ми впечатление от състезанието е - няколко от редовните участници ги нямаше (най-вече в клас "Престиж"). Половината коли които участваха се повредиха поне по 1 път а другата половина поне по 1 път не можаха да тръгнат както трябва , освен това и измервателната уредба отказа няколко пъти - тотален карък.
THE ONE & ONLY E30
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Аз съм в транс.Двете ми любими марки Ауди и БМВ затвориха устата на всички разбирачи.Малко прегрял от жегата,но с много ентусиазъм
Благодаря на amd(светослав)за превоза и за оказана помощ като го закъсах в началото на състезанието(нещо ми влезе в окото и се почна една агония и болки)
Евала на Пловдив тийм

Благодаря на amd(светослав)за превоза и за оказана помощ като го закъсах в началото на състезанието(нещо ми влезе в окото и се почна една агония и болки)
Евала на Пловдив тийм

ТДС - Турбо Див Селянин
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
супер беше само че ся ше треа да ходя 1 седмица с шапка ... как изгорех не е истина ... замислил сам един бизнес за другия път .. набирам продавачи 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
bam-bam написа:супер беше само че ся ше треа да ходя 1 седмица с шапка ... как изгорех не е истина ... замислил сам един бизнес за другия път .. набирам продавачи
абе аз бех за тебе по едно време ама ти с тия мутри около тебе ме е страх да ти кажа здрасти

ТДС - Турбо Див Селянин
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Е па браво на нас що не си измислихме неква среща(около пистата)та да се запознаем.Аз бях с Алфа маниаците,което леко ме изнерви защото вместо да се видят,те се заяждат по между си и пишат разни глупости по форумите 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Bavarishe написа:bam-bam написа:супер беше само че ся ше треа да ходя 1 седмица с шапка ... как изгорех не е истина ... замислил сам един бизнес за другия път .. набирам продавачи
абе аз бех за тебе по едно време ама ти с тия мутри около тебе ме е страх да ти кажа здрасти
кфи мутри ве ... бъркаш ме нещо ... виж Кобрата беше с мутри сигурно него си видел

бизнеса го обсъждам с шефовете на пистата ако се навият само не знам колко % ше искат и ше направим едни бързи милиони

п.п. по едно време мина 1 пич с фанелка на клуба носеше 1 апаратче точко като повтаряха стартовете на скайлана и алдито ... ама не го познах кои е бързо да си признава

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3