Сбирките на Еко в София са под въпрос

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 23 Мар 2007, 19:27

вчера чакайки 10 минути да мине сервитьорка, отидох ад попитам най-културно и се проведе следния разговор общо взето:

- Има ли шанс да си поръчам ядене и пиене на масата по някое време?
- НЕ!
- Защо?
- Ау не мога да ви гледам кой кога къде отива и дали е платил или щял да се връща..
- Добре, аз ще си поръчам, донесете всичко заедно със сметката и веднага си я плащам
- Не не мога да се занимавам да ви гледам кой къде..
- Но аз току-що казах, че с пристигането на поръчката ще си я платя.
(1-2 цикъла по темата с въпрос дали мисли какво говори)
- Не не може, в тази лудница няма обслужване
- Така ли, а каква е работата на една сервитьорка ако не да обслужва независимо от броя клиенти?
- А това сие само моя работа
- Не, това е и моя защото съм клиент и искам да си поръчам на масата, а заведението не е на самообслужване
- Не, днес се обслужва само на бара!
- Така ли, а защо тогава преди 5 минути бе занесена пица на онази маса в ъгъла?
- Защото там не е лудница!
- добре да приемеме че е лудница, ако не искате да работите защо не вземете да напуснете и да оставите някой който поне си върши работата, за която му се плаща и то от оборота на клиенти като мен?

(тука цикъл от 'не мога да ви следя', 'лудница', и на Слави беше споменала че трябвало да й плащат вредни от големия шум. интересен договор, сервитьорка с лимит на децибелите в обществено заведение :mhihi: )

та не ми се разправяше, само МНОГО съжалих че не беше мъж да ми ги говори тоталните глупости да му кажа 2 други приказки, а управителката ми е ясна и тя.

по темата:
- въртене на гуми абсолютно си зависи от нас, кофти е.

- неплащане - според мен го измислят, защото не им се бачка 'в натоварено' вместо да си шматкат задниците на по кафенце. мен ми се е случвало 1-2 пъти да стана и да се сетя че не съм платил още, но винаги съм си плащал - вероятно преувеличават от подобни случаи. Е са съм тръгнал да пестя 5-10 лева, задължително. Плюс е тяхна работа, ми да носят сметката веднага кой ги спира?!?!?

- заемането на колонките - пак от нас зависи, но е тъпо да обясняват че при 5 празни колонки със средно по 2 коли зареждащи едновременно, има проблем за другите 3 заети колонки. и то 2-3 часа от 168 часовата седмица.

- а за 'лудницата' - ако не ги кефи сервитьорките, да напуснат, аз лично всеки път оставям 1-2 кинта бакшиш, а ще се прявят на интересни...

кофтито е че едва ли има място с паркинг за 30-тина коли и място за 50+ човека редовно, примерно, то ще е нещо близо или не толкова близо извън София, вероятно...

п.с. решение на 2 проблема едва ли е трудно - не въртете гуми и искайте сметката заедно с поръчката!
другите - пас
:roll:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Мар 2007, 21:37

Решението май наитина клони към ОМВ Бояна
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 24 Мар 2007, 1:43

Ауди Клуба примерно се събират на НИМ и оттам поемат към някоя кръчма или ОМВ-то на Бояна ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 24 Мар 2007, 10:02

Момчета.. видях че коментирате ОМВ Бояна...
мисля че и там скоро ще възникнат проблеми впредвит неделите които присъствам горе.. не е имало път без наще "любими" :cop:
Събират се адски много коли и там няма къде да се паркира става лудница, задръства се бензиностанцията и неможе да функционира нормално даже да не кажа че в един момент спира изобщо да функционира. Да неговорим че и по шосето спират много автомобили. ПОявиха се супер много Голфове и какви ли не "тунинговани" изкачат от бензиностанцията като олигофрени, даже без да погледнат дали няма автомобили по шосето.. често пъти се е случвало и самата бензиностанция да си вика полиция.. Така че като знам какви са масови срещите на БМВ клуб а и несъмнено няма да мине без някоя простотия в.. най-добрия смисъл на думата... проблема си е сериозен.
Знам че става въпрос за четвъртъците.. но надали ще е по различно.. и там .. все пак може да опитате..
.
..
...
....
.....

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 24 Мар 2007, 10:20

Dimo написа:Решението май наитина клони към ОМВ Бояна

А тези без коли как ще стигнат до там :?:
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 24 Мар 2007, 13:17

x3m написа:
Dimo написа:Решението май наитина клони към ОМВ Бояна

А тези без коли как ще стигнат до там :?:

111 :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Мар 2007, 8:22

Добре де! А що говорите само за бензиностанции...!?!? Нали не е задължително да има много гориво в близост ;)
Пушачите също ще са доста ограничени и може да има проблеми!
Обмислете и други варианти....!!

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 27 Мар 2007, 9:55

Довечера ще намина да им оставя малко пушек... :mhihi: Поне да има за какво да реват... :twisted:
И все си мисля, че не трябва да е бензиностанция...

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 28 Мар 2007, 20:11

TheBoss написа:Абе на Несторов и Възкресение има едно ОМВ. Където понаписаха малко фишове преди време. Да пробваме там? :mhihi:

Ако наистина ще се махаме от Еко, това е добър вариант. :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 28 Мар 2007, 20:54

Нарочени сме и определено ще бъдем изгонени !
Лошото е че толкова централно място където да се събираме и да продължим традицията няма.
Аз съм против ОМВ на Бояна, защото много луди глави има а там предрасполага доста. Нощем да правиш обратен там е доста опасничко.
Едиственото за което се сещам е че трябва да е някъде в по-крайните квартали. По-възможност ако е бензиностанция, да е някоя не толкова известна, за да може да ги интересува оборота които правим.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 28 Мар 2007, 22:46

Pin2 написа:По-възможност ако е бензиностанция, да е някоя не толкова известна, за да може да ги интересува оборота които правим.

Не искам да взимам участие в тази тема, но според мен цялата истина се състои точно в тези думи.
Срещите трябва да са на някое по-забутано място, което да не знаят чак толкова много хора. Така хем те ще са зависими от оборота който правите, хем вие ще се чувствате нормално... Тия нещастници от Екото само си лапкат и не се осъзнават, че трябва да ви задържат вместо да ви гонят. Тош е много прав, за това че няма да стане нищо на никои ако си плати сметката когато му донесат поръчката. Само, че за тях това не е изгодно, защото си мислят че няма да си вземат единия лев бакшиш...

Не мога да си кривя душата обаче и признавам че Екото е на изключително място. В центъра на София (може да се каже), на 3 минути от Бояна, много пространство и т.н. и т.н. Истината обаче е че са си нарочили да ви гонят и това е, въпреки че никой не може да ви спре да влизате там... :idea:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 29 Мар 2007, 1:29

alpina-ma6inata написа:
TheBoss написа:Абе на Несторов и Възкресение има едно ОМВ. Където понаписаха малко фишове преди време. Да пробваме там? :mhihi:

Ако наистина ще се махаме от Еко, това е добър вариант. :)

Според мен ОМВ на става. Прекалено малко е и като влезнат 20 човека става лудница. Като е топло ще се събираме на масите от вън, но ако завали един дъжд какво правиме? Една трета ще са в бензиностанцията, а другите по колите :roll:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Мар 2007, 10:59

Аз пък си мисля ,че никой няма да ни гони от ЕКО :) ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 29 Мар 2007, 11:35

Миналия четвъртък пак бяха блокирани почти всички колонки... Поне се въздържайте от хард изпълнения и правене на боклук. За навалицата няма как да се преборим с нея, явно.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 31 Мар 2007, 15:12

И как ще ви/ни гонят??? Спирате да пиете по нещо и мисля, че това е разрешено а това, че има още 20 като вас ами случило се е така и полицаите могат да се заядат само заради това, че правите лъзгания на територията на ЕКО!
Било частен имот ??? Е И ??? Нали е отворен за всички тоя имот - ами ако си пълним там резервоарите дали ще мрънкат ??? :evil: А бензина им е най-скапания - лично мнение ... оставете ги да си бърборят да видим какво ще направят :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия