Седмични срещи в София, квартал Дружба
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Естествено, че ако денят и часът се дублират с Еко, отивам на Еко
Обаче тук става въпрос за една регионална сбирка в друг ден и час. И тази сбирка може само да допълни, но не и да замести/измести основната сбирка. Колко от вас идват на Еко? Да не говорим, че на там идват и групи от кисели BMW-та, които дори не си приказват с нас
и не ги познавам. Дори не знам за какво точно идват... Който иска да е в голямото семейство - Еко. Който иска да споделя ентусиазма си с по-малък кръг от хора - местна сбирка. Да не си мислите, че по другите квартали няма сбирчици? Има, ама не се обявяват, щото обикновено са по няколко коли и винаги са заедно или поне поддържат връзка по телефона, така че не пишат тук. Спонтанна сбирка може да стане и в кварталното кафенце, стига да се срещнат поне двама BMW маниаци 

It's not who You are, it's who You know...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И аз съм дружбенец
и съм "ЗА" идеята,при все че ве4е немам каруца 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Некой че те качи и после че ревеш "ама що така караш бе баце"
По темата мисля logout много точно ви каза нещата, точно това е идеята на местната сбирка - да допълни БМВ преживяванията през седмицата, защото аз все още нямам възможност да ходя до ЕКО с колата, по-добре малка, местна сбирчица, отколкото никаква. Събираме се тесен кръг от хора, пилиме гуми малко, кефиме се, лафиме си, споделяме си проблемите, пием по сок (налис ме драйвъри бе, нема бира
) и като решим на другия ден отиваме на официалната, голяма сбирка на ЕКО. Да не си помислите, че имам подъл план да "изтегля" фенове и да създам втори клуб
И наистина съм забелязъл, че като са по-малко и по-обикновени хорица става страшен кеф и групата е много по-сплотена и редовна. А на ЕКО нещо положението не е цветущо понякога - идват киселяци както казаха, но мен всъщност друго не ми хареса - 100 човека, на кой да обърнеш внимание?!? Ако сме 10 всеки с всеки може да си комуникира, тъкмо ще се опознаем добре, после на ЕКО с другите и така - само ще е от полза всичко това. Просто осъзнах, че е тъпо да паркираме БМВ_тата на 10 метра едно от друго, а да не се познаваме комшиите от кваратала? Като се запознаем ще познавам по звука на колата кой пали гумите без да тичам на терасата
Ей сега много ме беше яд, че на ОМВ преди половин час едно зелено Е34 комби направи 2 кръга и човечеца продължи да си мие стъклата с широка усмивка
Аз си допих сока и му отвърнах с едно скримно запилване на гумите
Ей това е колектив
Отновно датата - сега ще разуча как се пуска анкета и мисля да пусна следните часове : Вторник 21 часа (тъкмо ще похапнем нещо), Петък 21 часа, Събота 21 часа - ако искате вечер, не мисля, че е проблем и към 15-16 часа следобед да се срещаме, но както кажете.

По темата мисля logout много точно ви каза нещата, точно това е идеята на местната сбирка - да допълни БМВ преживяванията през седмицата, защото аз все още нямам възможност да ходя до ЕКО с колата, по-добре малка, местна сбирчица, отколкото никаква. Събираме се тесен кръг от хора, пилиме гуми малко, кефиме се, лафиме си, споделяме си проблемите, пием по сок (налис ме драйвъри бе, нема бира

Отновно датата - сега ще разуча как се пуска анкета и мисля да пусна следните часове : Вторник 21 часа (тъкмо ще похапнем нещо), Петък 21 часа, Събота 21 часа - ако искате вечер, не мисля, че е проблем и към 15-16 часа следобед да се срещаме, но както кажете.
BMW only!
- Bogat-Beden
-
-
Решихме ли нещо факти4ески? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Като ви гледам, работата май е на кантар между вторник вечер и събота следобяд. На мен лично ми е по-удобно вторник вечерта, въпреки че личните ми предпочитания са за петък около 20:00, обаче го няма в анкетата
(а и да го имаше, пак щях да съм почти единствен). Не се намесвам с глас, защото, както вече писах, през Дружба съм почти транзит. Все пак ако ми е удобно, ще идвам от време на време.
Между другото, ако някой от Дружба иска да идва на Еко в четвъртък, но няма превоз или има, но по разни причини не може/не иска да го ползва, мога да минавам и да го взимам. Така или иначе пътувам сам до там и обратно...

Между другото, ако някой от Дружба иска да идва на Еко в четвъртък, но няма превоз или има, но по разни причини не може/не иска да го ползва, мога да минавам и да го взимам. Така или иначе пътувам сам до там и обратно...
It's not who You are, it's who You know...
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Егати резила язък, че има толкова БМВ-та в Дружба, а толкова малко хора са навити да се съберем в още един ден от седмицата и да по простеем

- amd
- клавиатурен мунингист
-
И аз се хванах за главата, явно съм си карък. В Събота ще трябва да решим нещо и мисля да направим първата сбирка даже, стига обаче да мога да дойда, щото в моя несериозен университет пак са ни прецакали програмата и в Събота имаме някакви задачи. Даже аз това не го премислих, че следващите няколко Съботи ще трябва да вися от сутрин до вечер в УНСС. Така или иначе се надявам да надделеят по-сериозно гласовете за някой от дните и часоветедо Събота и да вземем последно решение. Явно е, че няма как да е супер удобно на всички - едни ходят на работа, други да учат и то все по различно време. Важното е, че като гледам за кварталан сбирка доста гласове се събраха и ще е голям кеф 10-тина човека примерно да се съберем:) То даже OMV-то няма много капацитет за повече хора. Ще трябва едни да хапват и пийват, а други да правят бърнаути, после другите и да се редуваме 

BMW only!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Аз се придържам към вторник 21.00ч
Приемате ме предполагам, независимо от това, че не съм част от БМВ-тата(с МПС), карам една друга марка коли
С Ники Лауда може да наминаваме

С Ники Лауда може да наминаваме

- Bogat-Beden
-
-
logout написа:Между другото, ако някой от Дружба иска да идва на Еко в четвъртък, но няма превоз или има, но по разни причини не може/не иска да го ползва, мога да минавам и да го взимам. Така или иначе пътувам сам до там и обратно...

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Не мога да реша какво да кажа - в момента има тояно 7 гласа за Вторник 21 часа, 7 гласа за Събота, 15 часа и 2 гласа за Вторник 15 часа. Утре се оказа, че съм почивка, което ще рече следното :
Утре, 10.03.2007, 15 часа, Събота, ще се проведе първата официална БМВ сбирка на бензиностанция OMV в квартал Дружба ще бъда там и ще пия някаква напитка, изчаквайки някой да дойде! Смятам да ходя Вторник вечерта, както и Събота в 15 часа, пък който когато може през тези 2 дни да идва на OMV, ще може да ме намери там да поговорим и да пием по сок. Колата не ми е много представителна и затова още не се усмелявам да отида на ЕКО
Утре, 10.03.2007, 15 часа, Събота, ще се проведе първата официална БМВ сбирка на бензиностанция OMV в квартал Дружба ще бъда там и ще пия някаква напитка, изчаквайки някой да дойде! Смятам да ходя Вторник вечерта, както и Събота в 15 часа, пък който когато може през тези 2 дни да идва на OMV, ще може да ме намери там да поговорим и да пием по сок. Колата не ми е много представителна и затова още не се усмелявам да отида на ЕКО

BMW only!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...............
Ми аз ще гледам да мина, нищо, че в момента съм без кола ( в бокса е за боя)......
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
.
Аз сам за дружба там уча и ми е близко а и по принцип ми е по близо от еко-то решете вие в кои ден и за часа лично на мен ми е удобно през деня.

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Фил написа:Аз ще дойда утре в 15.00 на OMV-то, стига да го намеря![]()
Като се спускаш от Младост към Дружба не може да не го видиш