ако знаете какво изпуснахте:РРРР
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
няма бе споко ,проу4ил съм въпроса
мине ли 14 има право на секс
, после и да писка бие6 и 6ута и тва е
,могат само да те хванат за ...а, но да не изпростяваме .

, после и да писка бие6 и 6ута и тва е

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Е, пичове, играта много загрубя! Намесиха се жени и стана страшно
Вие както ги пазарите, ще дойде някое Е46 другия път и всички ще наскачат в него
Присъствието на красиви създания е желателно, но само ако се интересуват от БМВ не само защото е скъпа кола
Какъвто, очевидно, е бил случая със загадъчните прителки на Екс Сайтър. Дано само момичето да не е имало предвид под въртящ момент кога задницата на колата поднася
Леле, к'ви ги надрънках, някоя дама ще вземе да се обиди, а аз въобще не подценявам жените
Сори 

Леле, к'ви ги надрънках, някоя дама ще вземе да се обиди, а аз въобще не подценявам жените

Never mistake motion for action...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Lion написа:Е, пичове, играта много загрубя! Намесиха се жени и стана страшноВие както ги пазарите, ще дойде някое Е46 другия път и всички ще наскачат в него
Присъствието на красиви създания е желателно, но само ако се интересуват от БМВ не само защото е скъпа кола
Какъвто, очевидно, е бил случая със загадъчните прителки на Екс Сайтър. Дано само момичето да не е имало предвид под въртящ момент кога задницата на колата поднася
![]()
Леле, к'ви ги надрънках, някоя дама ще вземе да се обиди, а аз въобще не подценявам женитеСори
Пич тия девойки ги познавам доста преди да си купя БМВ. Взимал съм ги и с Москвич,Форд и Опел така че ако си мислиш че човек си купува БМВ и става най-вървежния гъзар много се лъжеш. Не всички жени са тъпи п..ки който се мятат в лъскавата кола на всеки срещнат.

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ей загореляци;)))))))))
тука ве4е ше пускам теми само за жени:)
счупихте си ръчичките да пишете бе:)))))))
следващия път срещата ше я направим на околовръстното да ударим по един дудук при ромските каки та да мирясате малко:РРРРРРРРР
п.с. : Екс-сайтър:) свалил съм кожения салон:) нали зделката още важи?:)
тука ве4е ше пускам теми само за жени:)
счупихте си ръчичките да пишете бе:)))))))
следващия път срещата ше я направим на околовръстното да ударим по един дудук при ромските каки та да мирясате малко:РРРРРРРРР
п.с. : Екс-сайтър:) свалил съм кожения салон:) нали зделката още важи?:)

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Пич тия девойки ги познавам доста преди да си купя БМВ. Взимал съм ги и с Москвич,Форд и Опел така че ако си мислиш че човек си купува БМВ и става най-вървежния гъзар много се лъжеш. Не всички жени са тъпи п..ки който се мятат в лъскавата кола на всеки срещнат.
Еее, екс-сайтър, стига се цупи! Не прочете ли края на поста? Не искам да кажа нищо лошо за приятелките ти! И аз имам такива, дето им е все тая с какво се возят

Never mistake motion for action...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
hi
а виде ли там за ко стаа вьпросviper написа:Тая тема започва да ми прилича на клуб "Теменуга"![]()
![]()

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
ludiagsm написа:може да те запозная с някое малко копеленце 15-16 годи6но от приятелките на жена ми, което е готово на вси4ко само за да се повози на БМВ

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2