ако знаете какво изпуснахте:РРРР

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 24 Окт 2003, 16:59

няма бе споко ,проу4ил съм въпроса :) мине ли 14 има право на секс :)
, после и да писка бие6 и 6ута и тва е :lol: ,могат само да те хванат за ...а, но да не изпростяваме .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Окт 2003, 17:11

Е, пичове, играта много загрубя! Намесиха се жени и стана страшно :wink: Вие както ги пазарите, ще дойде някое Е46 другия път и всички ще наскачат в него :roll: Присъствието на красиви създания е желателно, но само ако се интересуват от БМВ не само защото е скъпа кола :!: Какъвто, очевидно, е бил случая със загадъчните прителки на Екс Сайтър. Дано само момичето да не е имало предвид под въртящ момент кога задницата на колата поднася :oops:

Леле, к'ви ги надрънках, някоя дама ще вземе да се обиди, а аз въобще не подценявам жените :!: Сори :oops:
Never mistake motion for action...

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 24 Окт 2003, 17:19

Lion написа:Е, пичове, играта много загрубя! Намесиха се жени и стана страшно :wink: Вие както ги пазарите, ще дойде някое Е46 другия път и всички ще наскачат в него :roll: Присъствието на красиви създания е желателно, но само ако се интересуват от БМВ не само защото е скъпа кола :!: Какъвто, очевидно, е бил случая със загадъчните прителки на Екс Сайтър. Дано само момичето да не е имало предвид под въртящ момент кога задницата на колата поднася :oops:

Леле, к'ви ги надрънках, някоя дама ще вземе да се обиди, а аз въобще не подценявам жените :!: Сори :oops:

Пич тия девойки ги познавам доста преди да си купя БМВ. Взимал съм ги и с Москвич,Форд и Опел така че ако си мислиш че човек си купува БМВ и става най-вървежния гъзар много се лъжеш. Не всички жени са тъпи п..ки който се мятат в лъскавата кола на всеки срещнат.
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 24 Окт 2003, 17:50

ей загореляци;)))))))))
тука ве4е ше пускам теми само за жени:)
счупихте си ръчичките да пишете бе:)))))))
следващия път срещата ше я направим на околовръстното да ударим по един дудук при ромските каки та да мирясате малко:РРРРРРРРР

п.с. : Екс-сайтър:) свалил съм кожения салон:) нали зделката още важи?:)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 24 Окт 2003, 18:13

искам каката от средата :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Окт 2003, 18:13

Пич тия девойки ги познавам доста преди да си купя БМВ. Взимал съм ги и с Москвич,Форд и Опел така че ако си мислиш че човек си купува БМВ и става най-вървежния гъзар много се лъжеш. Не всички жени са тъпи п..ки който се мятат в лъскавата кола на всеки срещнат.

Еее, екс-сайтър, стига се цупи! Не прочете ли края на поста? Не искам да кажа нищо лошо за приятелките ти! И аз имам такива, дето им е все тая с какво се возят :!: Просто ви бъзнах за покупко-продажбата дето бяхте подкарали :wink: Сори още веднъж, не го приемай лично :!:
Never mistake motion for action...

viper
Аватар

Мнение от viper » 24 Окт 2003, 19:29

Тая тема започва да ми прилича на клуб "Теменуга" :lol: :lol: :lol:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

hi

Мнение от ///Явор » 24 Окт 2003, 20:04

viper написа:Тая тема започва да ми прилича на клуб "Теменуга" :lol: :lol: :lol:
а виде ли там за ко стаа вьпрос :twisted:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

viper
Аватар

Мнение от viper » 24 Окт 2003, 21:01

:mha: :mha: :mha:

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 24 Окт 2003, 21:11

ludiagsm написа:може да те запозная с някое малко копеленце 15-16 годи6но от приятелките на жена ми, което е готово на вси4ко само за да се повози на БМВ :)

:cop: Ей, момчета, темата наистина много загрубя :nono: ! X-citer & ludiagsm - тук не е място за такива пазарлъци! Моля това да е последната дискузия от този род, за да не се налага да взимам по-сериозни мерки :!:

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия