Протестно Шествие срещу смъртните присъди на медиците СОФИЯ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Audi_RS* написа:бул "Андрей Сахаров" до посолството...
Андрей Сахаров не беше ли затворен за ремонт?

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
X-citer написа:Audi_RS* написа:бул "Андрей Сахаров" до посолството...
Андрей Сахаров не беше ли затворен за ремонт?
Да затворен е ще трябва да се мине по бул. Александър Малинов и там по Андрей Ляпчев за да се стигне до посолството

Ако мога и аз ще дойда

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Там сме 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
X-citer написа:SpUd3r написа:Да имах кола и аз бих дошъл с удоволствие
Ако ти се идва мога да мина да те взема
Идва ми се разбира се

Tux0 Ca !

Колеги днес ходих до посолството да проверя как стоят нещата с и след като говорих с отговорника на обекта за утре се уточниха следните неща:
Общо взето ограждения има навсякаде и протестните действия ще трябва да се извършат зад тях,ще има засилена охрана и няма да се позволят замервания и бутания на полицайте,както е било с феновете на нашите футболни отбори...
Пътя за изтегляне ще е същият по който сме дошли,напред всичко е затворено заради ремонт на булеварда и заради метрото.
ПАРКИРАНЕТО НА КОЛИТЕ
Като приближим посолството казаха, че вероятно ще има кола на КАТ която да ни отклонява по успоредната улица на която се намира Посолството,там на тази улица може да се спре,тя е точно пред един блок, а ако се продължи направо има площадче на който въртят рейсовете и там също може да се спре,така че да не пречим на движението, ако се спре на площадчето дано после може да се изтеглим пред посолството,въпреки че изрично казаха че пред посолството с колите няма да можем да минем..
Също ще може да се спира и на булеварда от дясно.. и от ляво предполагам,ако не се пречи на движението,но до патрулната кола! ... няма да разрешат спирането на коли дори за малко точно пред посолството..
Дано съм бил полезен с тази информация.. уведомете колегите,защото предполагам не всички ще прочетат съобщението ..
:respekt: към всички които ще дойдат :flehan:
Общо взето ограждения има навсякаде и протестните действия ще трябва да се извършат зад тях,ще има засилена охрана и няма да се позволят замервания и бутания на полицайте,както е било с феновете на нашите футболни отбори...
Пътя за изтегляне ще е същият по който сме дошли,напред всичко е затворено заради ремонт на булеварда и заради метрото.
ПАРКИРАНЕТО НА КОЛИТЕ
Като приближим посолството казаха, че вероятно ще има кола на КАТ която да ни отклонява по успоредната улица на която се намира Посолството,там на тази улица може да се спре,тя е точно пред един блок, а ако се продължи направо има площадче на който въртят рейсовете и там също може да се спре,така че да не пречим на движението, ако се спре на площадчето дано после може да се изтеглим пред посолството,въпреки че изрично казаха че пред посолството с колите няма да можем да минем..
Също ще може да се спира и на булеварда от дясно.. и от ляво предполагам,ако не се пречи на движението,но до патрулната кола! ... няма да разрешат спирането на коли дори за малко точно пред посолството..
Дано съм бил полезен с тази информация.. уведомете колегите,защото предполагам не всички ще прочетат съобщението ..
:respekt: към всички които ще дойдат :flehan:
- X-citer
-
Искате ли БМВ групата да се съберем в 14:30 на нашето Еко и от там в колонка да се придвижим до НИМ?

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
X-citer написа:Искате ли БМВ групата да се съберем в 14:30 на нашето Еко и от там в колонка да се придвижим до НИМ?
Дано да не сте тръгнали!!! Ще има ли някой на ЕКО до 15:00?
П.П. 'Юбчо, къде си си бутнал телефона?

- Jeison
- Потребител
-
- Кара: петица
- Мечтае да кара: икс петица
Много се радвам, че се събрахме толкова много хора. Медиите също бяха там. Дано да има полза от това в което всички бяхме участници днес.
ПС: Ако някой може да запише репортажите от шествието от БТВ, Канал1 или Нова, нека ги пусне във форума. Аз бих го направил, но нямам нужното оборудване!

ПС: Ако някой може да запише репортажите от шествието от БТВ, Канал1 или Нова, нека ги пусне във форума. Аз бих го направил, но нямам нужното оборудване!

На този свят има две неща, които са безкрайни - Вселената и глупостта на хората, но не съм сигурен за първото !
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Съжалявам, че не прегледах форума днес сутринта. 

Последна промяна Griffin на 14 Яну 2007, 22:09, променена общо 1 път
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3