16.12.2006–Коледно парти при нашите приятелчета в Долна Баня
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Колеги, моля ви тук или на лс да кажат колко от вас със сигурност ще имат възможност да дойдат с нас на 16.12.2006 при децата. За момента сигурните сме аз, Ели и Маймуната. По всяка вероятност ще имаме проблем с товаренето на багажа по колите. Маймуната ще е натоварил неговото комби с музика и няма да има грам свободно място. Всички други покупки и дарения е просто невъзможно да се съберат в двете коли които остават. От голяма полза ще ни бъде ако някой може да осигури някакво бусче или баничарка в случай, че не се съберем достатъчно коли. Ако дойдат още две-три комбита мисля, че ще се разреши въпроса.

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..............
Аз ше дойда сигурно бе ей! 

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
X-citer писах ти ЛС,но явно не си го видял все още..
Ние се позабавихме малко в училище,но така или иначе вече събрахме доста дрешки и играчки и идната седмица ще ги отсеем.Да се надяваме че някой от нас също ще е с кола тъйче да може и ние да вземем нещо...
С директорката решихме и кутия да сложим - вярно,че парите ще са малко,но все пак
Ние се позабавихме малко в училище,но така или иначе вече събрахме доста дрешки и играчки и идната седмица ще ги отсеем.Да се надяваме че някой от нас също ще е с кола тъйче да може и ние да вземем нещо...
С директорката решихме и кутия да сложим - вярно,че парите ще са малко,но все пак

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
margit написа:X-citer писах ти ЛС,но явно не си го видял все още..
Видях го, но не ти отговорих защото исках първо да разбера колко коли ще идваме и как ще пренесем нещата. Вчера писах на Мартин. В понеделник с Ели ще се видим и ще уточним подробностите около пазаруване, товарене, пътуване и т.н. Веднага след като се разберем ще ви звънна и ще се разберем кога е удобно да минем през училището и да вземем дрешките

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
А мен защо ме забрави и аз съм там.Един компакт има на разположение в краен случай ще пусна седалките и ставам като комби 

Niki Lauda
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Keyyl
- Потребител
-
Хора айде дайте IBAN или каквото и да е. Да пратим някой лев. Искам да участвам. И тъй като няма как да дойда поне финансово да помогна.
- X-citer
-
Тръгването към дома в Долна Баня ще бъде на 16.12.2006 (Събота) в 10:00 от бензиностанция Лук Ойл намираща се на изхода на София посока Пловдив.
Утре с Ели ще закупим обувки за децата, а в Петък ще напазруваме хранителните продукти и стоките от първа необходимост от Метро. След като напазруваме ще складираме нещата в нас където вече са дрехите и играчките събрани от учениците от 81-во училище в Младост. Моля колегите, които ще имат свободно място за товарене в автомобилите си да дойдат в нас в 09:30 сутринта в събота за да можем да натоварим всичко по колите. Там ще ви очаква Владо Маймуната и с него ще започнете да товарите. Който не знае къде живея може да дойде в 09:30 в локалното на окръжна болница на спирката на 84 посока Младост и от там ще тръгнем към нас. Ако имате допълнителни въпроси можете да звъните на 0888 72 56 73 и 0896 65 32 65 - Любо
Утре с Ели ще закупим обувки за децата, а в Петък ще напазруваме хранителните продукти и стоките от първа необходимост от Метро. След като напазруваме ще складираме нещата в нас където вече са дрехите и играчките събрани от учениците от 81-во училище в Младост. Моля колегите, които ще имат свободно място за товарене в автомобилите си да дойдат в нас в 09:30 сутринта в събота за да можем да натоварим всичко по колите. Там ще ви очаква Владо Маймуната и с него ще започнете да товарите. Който не знае къде живея може да дойде в 09:30 в локалното на окръжна болница на спирката на 84 посока Младост и от там ще тръгнем към нас. Ако имате допълнителни въпроси можете да звъните на 0888 72 56 73 и 0896 65 32 65 - Любо

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Любо в 9:30 ще съм пред вас, не знам точно колко свободно място ще имам но предполагам че все ще мога да взема малко багаж.
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
И аз ще дойда но утре ще ти звънна да се разберем аз ще съм празен и свободно място ще има доста 

Niki Lauda
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
то и аз ще идвам с тренировъчната и така както гледам съм сам.ако има някои в младост които иска да доиде да пише на лс и да се разбираме.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4