ВНИМАНИЕ - КРАЖБИ ПО ВРЕМЕ НА СБИРКИТЕ НА ЕКОТО
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Според мен халогена е изчезнал преди това за 15 мин на НДК могат да ти оставят колата на трупчет, ако искат. Халогените на е36 са много зле закрепени, преди време Сашо (Plague) в квартала подпря една Е36ца с теглича на Е30ката и паднаха двата халогена.. 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Pin2 написа:И според мен, не е гепен от ЕКО-то. Колкото и дрогиран да е бил въпросният, не ми се вярва да гепи точно на сбирката. Определено халогениете се свалят доста лесно.
Препоръчвам ви да не занимавате служителите на ЕКО-то, за камери заради един халоген, защото ще се получи тъпо.
днес халоген, други ден цяла кола може да задигнат, така че има нужда да занимават служителите поне според мен

значи въпроса не е в тъпия халоген, аз лично мога да приема, че има възможност да се открадне част от кола на екото, 1 защото е много лесно, 2 обикновенно повечето коли седят в дъното зад последната колонка,3 когато сме по-малко хора, седим или вътре или около навеса, и тогава човек може да обработи някоя кола. Въобще неискам да мисля, че е някой от форума, защото ще е тъпо да го мисля. Пуснах темата с основната идея да имаме винаги едно на ум и даси заключваме колите, защото има вероятност и то огромна да има посегателства, защото както досега сме били сигурни един в друг и ако найстина е изчезнал халогена на еко, утре ще си остави някой я апаратче, я очила или телефон в колата, а тя отключена и хоп ресто. Просто трябва да сме нащрек
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Dimo написа:...
После на Еко един от колегите забеляза, че липсва
аз бе аз

иначе дали е бил тафен на ЕКО-то - ами колко от вас са попитали някой какво прави, ако е сравнително непознат и клечи до някоя кола? всички знаете всички заедно с колите ли?

Ако се сваля от сръчен човек за 15 секунди, за толкова не го е и видял никой, Димо беше спрял зад последната колонка до входа почти. Плюс това и да го види някой как ровичка - той или още не го свалил халогена, или го щраква обратно, или вече му е в джоба и казва 'ми аз го гледах къв е просто / чудя се що го няма' и кво му казваш? ае те джобиме или ти крадеш ела те биеме?
Служител пък ако го види - редовно се клечи до колите, няма и да си помисли нищо.
конкретно - вярно че неделя, през деня, но с Димо бърникахме по мойта в опити да си сваля халогена (беше пукнат и ми беше донесъл за смяна) - сума ти хора ни отминаха като знаци. А бяхме с отверка в ръка и ръчкахме халогена на съвсем централно място! Имало е които са знаели че си е мойта, други не.
та така, но тенденция едва ли ще стане, защото ако го хванеме ще го отнесе здраво. Дори и той трябва да го знае

та и НДК си е централно място, и сбирката - къде и как = загадка

други оплаквания дано да няма
sonny написа:...Просто трябва да сме нащрек
ми разнасяй се само със щангата вече и гледай лошо всеки не-с-БМВ клиент на ЕКО

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Представям си деня, в който някъф гаден подъл наркоман бива хванат на сбирка на ЕКО да краде халогенче
Ще отнесе бой за всички откраднати неща досега х 40
Това като си го представя ми звучи като най-хубавото нещо на света. 40 БМВ фена ритат дружно скапан боклук наркоман и си връщат за всичките мигове, в които са се притеснявали за новите си халогени, капачки на джанти, емблеми или лайсни
Мамка им и боклуци скапани. Един да хвана стига ми.....

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

няма смисел от спорове дали е там свален или не зимаш записа от въпросната вечер и гледаш ще се видиш и като идваш на еко-то дали ти свети халогена или не,ако свети догледай записа и ще видиш какво се случва.
иначе като цяло е адски непричтно да ти тупнат каквото и да е от колата,а ако найстина е станало на еко-то просто човека требва да си плати в натура
иначе като цяло е адски непричтно да ти тупнат каквото и да е от колата,а ако найстина е станало на еко-то просто човека требва да си плати в натура
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Колкото и да са смели не вярвам да пипат на Еко. Верно че като е студено сме вътре ама все някой обикаля или разглежда нещ от вън.
Такава кражба ако стане там верно някой не го слуша главата. Ще вземе да го отнесе за всички кражби на куп а те са много
.
Може да сложиме някое капанче как вика Сони па може да фанеме нещо и тогава
Такава кражба ако стане там верно някой не го слуша главата. Ще вземе да го отнесе за всички кражби на куп а те са много

Може да сложиме някое капанче как вика Сони па може да фанеме нещо и тогава

Ма много ме кефи тази кола!!!

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2