Организиран риболов
Модератори: mitaka7, Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
айде да ходим,че тамън съм хванал две риби за стръв
-Третата риба е в задния багажник и опашката и се влачи по асвалта

-Третата риба е в задния багажник и опашката и се влачи по асвалта

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Брех къде ги налови тези,да не е от Пясъчник,защото за там съм чувал доста истории особенно за шарани
Tux0 Ca !

- ///milko way
- ентусиаст
-
SpUd3r написа:Брех къде ги налови тези,да не е от Пясъчник,защото за там съм чувал доста истории особенно за шарани
от Марица (Оризире)
много кълве особенно след полунощ на мрежа

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
Аз мисля, че на Марица винаи е било доволно, но знам, че минават от ловно рибарския. Съгласен съм да измислим нещо за там. Около Оризаре на дупките е доста добре и мисля, че сега е момента за щука
Казвайте да се организираме. Може Софийска група да се разберем на ЕКО-то и да го решим за идната събота и неделя.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Преди янколко часа говорих с Иво и се разбрахме за другата събота или неделя да ходим.Остава само да се разберем къде.Между другото като гледам май никой няма билет или ?
ЕДИТ - ако е в Неделя най-добре,защото събота пък се оказа,че май няма да мога,че бащата има юбилей
ЕДИТ 2 - Навити ли сте неделя да ходим на Долни Богров хващали се каракудки уклей, а също така и едри екземпляри щука,а и хубавото е,че не е особенно далече от София ? ИЛи пък на баластриерата на Чепинци и там се ловяли горе доло същите риби,аз съм ходил там ама преди доста време...?
ЕДИТ - ако е в Неделя най-добре,защото събота пък се оказа,че май няма да мога,че бащата има юбилей
ЕДИТ 2 - Навити ли сте неделя да ходим на Долни Богров хващали се каракудки уклей, а също така и едри екземпляри щука,а и хубавото е,че не е особенно далече от София ? ИЛи пък на баластриерата на Чепинци и там се ловяли горе доло същите риби,аз съм ходил там ама преди доста време...?

Tux0 Ca !

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
на река Огоста само мряна може да се лови и от врее на време някое кленче
; жива стръв и воблери; не препоръчвам 

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Ако искате дайте да видим колко риболовци са навити за 7 или 8 октомври(събота и неделя) и да решим каде да се отиде.По принцип хората без билет е малко рисковано да ходят по свободни водоеми(неплатени).Аз имам билет и въпреки това ходя на платен знам две три места не е скъпо ама там не дават да се преспива.....Така че от всички навити зависи кво ще се реши

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
ТО вече има и билети за по 1 седмица,така че не е особенно проблем да се извади>Гадното е ,че от няколко години го направиха да се плаща през банки и т.н. и е занимавка
За 7-8 попринцип аз съм навитак,а за тази неделя никой ли не иска?

За 7-8 попринцип аз съм навитак,а за тази неделя никой ли не иска?
Tux0 Ca !

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- ///milko way
- ентусиаст
-
има и формула и сбирка в СЗ 

Аз съм почти винаги навит. Дано само времето не е толкова дъждовно, колкото е днес. Смятам да се разходя тази седмица до Панаира в Пловдив, но определено другата може да съм на линия. Нямам билет. Цяло лято се каних да си извадя и реших, че за 2-3 месеца няма сми да си вадя билет. Така че ще се тествам като мина метър. Именно затова ви предлагам да отидем на голям водоем, като я.Огоста . Местните БМВ фенове споменаха, че има някакви бунгалца там и може да се нареди нещо да настаним поне половинките (който има разбира се).
еее... решавайте, но ме бройте и мен.
еее... решавайте, но ме бройте и мен.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Айде кво стана ще се ходи ли за риба ?
Хайде,защото си купих рибарски обувки и искам тая година да ги пробвам на някой водоем
Хайде,защото си купих рибарски обувки и искам тая година да ги пробвам на някой водоем

Tux0 Ca !

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3