Покана! Пежо клуб - Копринка 8, 9 и 10 Септември
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
e евче убих се да званя за да ти получа номера и накрая като ти звънях ти не го вдигна.
незнам дали са ти предали но ние лагера го намерихме и се запознахме с едно от вашите момчета от русе,тои ни разказа че сте на косматката,но ние вече бяхме изкарали 2 часа на заведението под стената и бързахме за тортички в к-к.
лично на мен приятно впечатление ми направи знамето на клуб пежо което гордо се вееше по средата на лагера
незнам дали са ти предали но ние лагера го намерихме и се запознахме с едно от вашите момчета от русе,тои ни разказа че сте на косматката,но ние вече бяхме изкарали 2 часа на заведението под стената и бързахме за тортички в к-к.
лично на мен приятно впечатление ми направи знамето на клуб пежо което гордо се вееше по средата на лагера

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
ми... те ми звъняха от няколко места непознати номера, звънях тук там... накрая съвсем се обърках на кого съм се обадила и на кого не...
щото... в Руската църква ми стана неудобно да влизам с мобилния си, тамън през това време имах няколко пропуснати повиквания от различни непознати номера.

Да караш Peugeot е страст!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Мда хубав събор беше- и пича от Русе дето беше на "1ви пост 3та смяна"--демек пазеше знамето уставно си носеше службата
особенно като видя 3 БМВта да се приблежават 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2