22 .07.06 метрополис
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
жив съм и се радвам че успях да се видя там с жорето,които беше доста ...така настроен и яворчо които не издържа дълго,но благодарение на него успяхме да се чувстваме вип парсони цяла вечер.
ноти бои ти що не се показа ве хубавецо?
лично аз бях щастлив от факта че се засякохме по пътя с простия и неговото кабрио,а как си искарахме можете да видите тук
www.partystars.bg
лично аз бях щастлив от факта че се засякохме по пътя с простия и неговото кабрио,а как си искарахме можете да видите тук
www.partystars.bg

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- 2.0 16v rulzz
- Потребител
-
ей луд 3 дни редих кашони от толкоз .....B U L L I написа:жив съм и се радвам че успях да се видя там с жорето,които беше доста ...така настроен и яворчо които не издържа дълго,но благодарение на него успяхме да се чувстваме вип парсони цяла вечер.
www.partystars.bg

- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
Ето снимките от partystars за тези,които нямат регистрация!:)
Булли и простия са се разцепили направо
П.С. Това са снимките само с тях,но като цяло атмосферата е била необяснима и невероятна!
Булли и простия са се разцепили направо

П.С. Това са снимките само с тях,но като цяло атмосферата е била необяснима и невероятна!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
бре не бях ги виждал щото ми е кушия да се регистрирам там ,но знам че има 4 мои снимки.
ако трябва да изчислим колко ...... се употреби тази вечер в пари ,то мисля че ще има за 1-2 новички
ако трябва да изчислим колко ...... се употреби тази вечер в пари ,то мисля че ще има за 1-2 новички

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
ти можеше ли да броишB U L L I написа:бре не бях ги виждал щото ми е кушия да се регистрирам там ,но знам че има 4 мои снимки.

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2