Форумец ли е катастрофиралият

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Май 2006, 1:03

I.Voykov написа:
bam-bam написа:...
Точно ти грам не ме познаваш и не ми давай оценки ако обичаш особено затова що за стока съм, и ако имаш да ми кажеш нещо следващия път ми го кажи като ме видиш на ЕКО а не 5 минути да се чудиш дали да ми кажеш кой си във форума :evil:

Относно мнението ми няма предвид да е спрял а да е спрял и да види с какво може да помогне а ако няма с какво тогава поживо поздраво ама той си ги е подминал....

а мерси не искам и да те опознавам стигат ми Енжи и Цане .. а на въпроса ти, ти кфо ше отговориш ако некои те погледне едно такова високо от небостъргач и ти каже ... а ... ти кои си (пък и сме се запознавали мисля че не 1 път ама ако помнеше нямаше да се изказваш така)... и аз си мислех да ти кажа ... а ... сина на президента я слези долу да си лафим като бели хора ама прецених че няма да ме разбереш та за тфа се почудих дали даже да ти отговоря ама нали не ме тресе толко гъзарията се пак ти отговорих ;)

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 10 Май 2006, 13:07

Няма как да съм по-съгласен с Войков...

За да не съм офф-топик, искам само да призова всички, когато видим подобно нещо да опитаме да погнем... просто както и колкото можем :!: но да не сме безразлични и да не си затваряме очите :!:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 10 Май 2006, 19:39

Всяка тема ли трябва да я обърнете на скандал и интрига?
Изображение
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 10 Май 2006, 19:44

Май след събор винаги така се получава :bcry:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 10 Май 2006, 21:59

Ти кой си беше в смисъл на как ти е ника във форума и мисля че доста добре ме разбра, независимо от всичката помия която си сипал отгоре ми в и извън форума нищо не ти казах защото прецених че просто няма смисъл да си разваляме настроението, НО ти и това не оцени и сега храниш 5 пъти повече и то не само мен а и Енджи и т.н.

Честно ти казвам не те разбирам ама грам... ако имаш проблем с някой вземи се срещни с него и си го реши.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Май 2006, 1:04

I.Voykov написа:
Ти кой си беше в смисъл на как ти е ника във форума и мисля че доста добре ме разбра, независимо от всичката помия която си сипал отгоре ми в и извън форума нищо не ти казах защото прецених че просто няма смисъл да си разваляме настроението, НО ти и това не оцени и сега храниш 5 пъти повече и то не само мен а и Енджи и т.н.

Честно ти казвам не те разбирам ама грам... ако имаш проблем с някой вземи се срещни с него и си го реши.

е сори явно не сам те разбрал просто се стреснах и си помислх ся пак кфо му става на тоя праи се че не се познаваме ли .. щото и с други съм се запознавал ама не по тоя начин но караи нямам проблем с никои сичко е тип топ .. а колко до Енжи мисля че тои си ми знае базиците и не се връзва много ... ако пък сам го засегнал ще му се извиня лично като го видя тои поне е пич може да се лафи с него стига да не е станал с гъза нагоре :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Май 2006, 8:19

е ти как искаш да е станал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
той енджи е само дупе и уши :winky:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 11 Май 2006, 11:08

vicho написа: ...

абе " педя човек, лакат глава " ти с кви очи се обади ? :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия