Форумец ли е катастрофиралият
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Гост
-
I.Voykov написа:Точно ти грам не ме познаваш и не ми давай оценки ако обичаш особено затова що за стока съм, и ако имаш да ми кажеш нещо следващия път ми го кажи като ме видиш на ЕКО а не 5 минути да се чудиш дали да ми кажеш кой си във форумаbam-bam написа:...![]()
Относно мнението ми няма предвид да е спрял а да е спрял и да види с какво може да помогне а ако няма с какво тогава поживо поздраво ама той си ги е подминал....
а мерси не искам и да те опознавам стигат ми Енжи и Цане .. а на въпроса ти, ти кфо ше отговориш ако некои те погледне едно такова високо от небостъргач и ти каже ... а ... ти кои си (пък и сме се запознавали мисля че не 1 път ама ако помнеше нямаше да се изказваш така)... и аз си мислех да ти кажа ... а ... сина на президента я слези долу да си лафим като бели хора ама прецених че няма да ме разбереш та за тфа се почудих дали даже да ти отговоря ама нали не ме тресе толко гъзарията се пак ти отговорих

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Няма как да съм по-съгласен с Войков...
За да не съм офф-топик, искам само да призова всички, когато видим подобно нещо да опитаме да погнем... просто както и колкото можем
но да не сме безразлични и да не си затваряме очите 
За да не съм офф-топик, искам само да призова всички, когато видим подобно нещо да опитаме да погнем... просто както и колкото можем

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Ти кой си беше в смисъл на как ти е ника във форума и мисля че доста добре ме разбра, независимо от всичката помия която си сипал отгоре ми в и извън форума нищо не ти казах защото прецених че просто няма смисъл да си разваляме настроението, НО ти и това не оцени и сега храниш 5 пъти повече и то не само мен а и Енджи и т.н.bam-bam написа:...
Честно ти казвам не те разбирам ама грам... ако имаш проблем с някой вземи се срещни с него и си го реши.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Гост
-
I.Voykov написа:Ти кой си беше в смисъл на как ти е ника във форума и мисля че доста добре ме разбра, независимо от всичката помия която си сипал отгоре ми в и извън форума нищо не ти казах защото прецених че просто няма смисъл да си разваляме настроението, НО ти и това не оцени и сега храниш 5 пъти повече и то не само мен а и Енджи и т.н.bam-bam написа:...
Честно ти казвам не те разбирам ама грам... ако имаш проблем с някой вземи се срещни с него и си го реши.
е сори явно не сам те разбрал просто се стреснах и си помислх ся пак кфо му става на тоя праи се че не се познаваме ли .. щото и с други съм се запознавал ама не по тоя начин но караи нямам проблем с никои сичко е тип топ .. а колко до Енжи мисля че тои си ми знае базиците и не се връзва много ... ако пък сам го засегнал ще му се извиня лично като го видя тои поне е пич може да се лафи с него стига да не е станал с гъза нагоре

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
е ти как искаш да е станал
той енджи е само дупе и уши

той енджи е само дупе и уши

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2